Şimdi Ara

Ölüme Sebep Olan Alkollü Sürücü Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir'de, 16 yaşındaki Bora Aşçılar, 1.03 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu öldü.
    Bora'nın yola fırladığı belirtilerek asli kusurlu bulunması üzerine, sürücü serbest bırakıldı. Duruma tepki gösteren baba Osman Aşçılar, "Pırlantamı alıp götürdüler. Oğlumu daha toprağa vermeden, sürücü serbest bırakıldı. En acısı da bu" dedi.
    Geçtiğimiz cuma akşamı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yaşanan kazada, lise 2'nci sınıf öğrencisi Bora Aşçılar, gitar kursuna gitmek için yolun karşısına geçmek istediği sırada, Mehmet Emrah K. yönetimindeki otomobilin altında kaldı.
    Kaza sonrası kalbi duran Aşçılar Dokuz Eylül Üniversitesi'ne kadar kalp masajıyla yaşama döndürülmeye çalışıldı. Hastanede acil ameliyata alınan talihsiz genç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
    Kazadan sonra polis tarafından gözaltına alınan Mehmet Emrah K.'nın 1.03 promil alkollü olduğu saptandı.

    BİLİRKİŞİ RAPORU KURTARDI

    İfadesinde, yayanın aniden önüne fırlaması üzerine çarptığını ileri süren sürücüyü, bilirkişinin raporu kurtardı. Bilirkişi raporunda, Bora'nın asli kusurlu, alkollü olan sürücünün ise tali kusurlu olduğu belirtildi. Bu rapor üzerine, adliyeye gönderilen sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
    Talihsiz Bora ise cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

    BABA BELEDİYEYE DE TEPKİLİ

    Osman Aşçılar, "Olay yerinde fren izi dahi yoktu. Türkiye'de insanların cinayet işleyebilmesi için silaha, topa tüfeğe gerek yok. Bu sürücü yurt dışına da kaçabilir, başka Boraları da öldürebilir...
    Hiçbir şeyin garantisi yok" dedi. Oğlunun arkadaşlarının sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattığını anlatan Osman Aşçılar, Büyükşehir Belediyesi'ne de tepki gösterdi.
    Aşçılar, "Burada, tramvay yapılacak diye insanları ölüme atmanın gereği yok. Seyyar otobüs durakları yapılıyor. Işık ve yaya geçitleri yok. Belediyenin de büyük kusuru var" dedi.
    http://www.yeniasir.com.tr/ucuncusayfa/2017/03/27/asli-kusurlu-olum



  • Bir şey sormak istiyorum. Ayda bir böyle bir haber çıkıyor, sonra çok fazla tepki geliyor ve tekrar yargılanıyor. Kimle alakalı bu işler? Yetişen hakimler mi kötü, hükumetle mi alakalı, liyakat mı yok? Biri aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .kök

    Bir şey sormak istiyorum. Ayda bir böyle bir haber çıkıyor, sonra çok fazla tepki geliyor ve tekrar yargılanıyor. Kimle alakalı bu işler? Yetişen hakimler mi kötü, hükumetle mi alakalı, liyakat mı yok? Biri aydınlatırsa sevinirim.

    Hakimler rüşvet yiyor hocam. Arkadaşımın başına farklı bir olay gelmiş, oradan biliyorum. Çok detaylandırmak istemiyorum.
  • Teşekkür ederim cevabınız için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .kök

    Bir şey sormak istiyorum. Ayda bir böyle bir haber çıkıyor, sonra çok fazla tepki geliyor ve tekrar yargılanıyor. Kimle alakalı bu işler? Yetişen hakimler mi kötü, hükumetle mi alakalı, liyakat mı yok? Biri aydınlatırsa sevinirim.

    gidin mahkeme kararlarına bakın sonra memleket ne halde gorun. Başa gelmden kimse bılemıyor. Bosuna mı AB İnsan haklarına basvuranlar arasında 1. sıradayız. Hatta basvurmayı engellemek ıcın ve zamanı uzatıp bırktırmak ıcın araya yenı yenı itiraz mahkemelerı koyan bir zihniyetın eserı bu hukuku adaletı bu hale getıren
  • Yeni Türkiye'de sıradan bir gün lol
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    10 bin lira maaş yetmiyor anlaşılan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşırtmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.