Şimdi Ara

Ölümcül Virüs (1.Bölüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Muhammet 16 yaşındayım ve Lise 2 öğrencisiyim.Oldukça boş zamanım olduğu için böyle bir hikaye yazmak istedim.Olumlu veya olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.Eğer istek olursa devam edebilirim.Şunu da belirteyim ki bu tür filmlerden vs. etkilenerek böyle birşey yazmaya karar verdim,çokça benzerlik olabilir ... Okuduğunuz için şimdiden Teşekkürler

    PART ONE-The First Day Of The Dead

    27.08.2014-Çarşamba ...

    Amerika Birleşik Devletleri-Nevada
    Saat 07.10

    Dünya yeni bir güne uyanmıştı fakat geride kalan günlerin aksine bugün çok daha zorlu bir sürecin başlangıcı olacaktı.Vincent,uyanıp duşunu aldıktan sonra hergün yaptığı gibi arabasına atlayıp gene şehrin merkezine bir hayli uzaklıktaki Nixon Deney Merkezi'ne gidiyordu.Merkeze girdiğinde her zamandan daha yoğun bir gün olacağı belliydi,herkes bir koşuşturma halindeydi.Vincent,26 yaşında aslen İngiliz bir bilim adamıydı.Nixon Deney Merkez'i ABD'nin çok gizli tutmaya çalıştığı biyolojik silahlar üzerinde deney yapılan,üretilen bir merkezdi.

    Vincent deney odasına doğru giderken Emily'nın ona selam verdiğini duydu.

    -Nasılsın Vincent?(Kısık sesle konuşmaya çalışıyordu Emily)
    -Teşekkür ederim,çok iyiyim.Sen nasılsın pek iyi gözükmüyorsun?
    -Merkez'de büyük bir sorun var,Vincent.Fakat bunu sakın kimseye söyleme,panik olmasını istemiyoruz.Alt katlarda W-Virüsü serbest kalmış ve şuan kontrol altına alınmaya çalışılıyor.Sen üzerinde çalıştığın deney'e devam edebilirsin,eğer önemli birşey olursa ben seni bilgilendiririm.
    -Tamam ama W-Virüsü nedir?
    -W-Virüsü,görebileceğin en büyük biyolojik silahtır,sadece kan yoluyla bulaşır fakat bulaştığı andan itibaren çözümü yoktur ve 15 dakika ile 1 saat arasında ölürsün.Herşey bununla bitmez öldükten sonra beyin bütün fonksiyonları kaybettikten sonra tekrar hayata dönersin ama hislerin,duyguların,zekan yoktur,ihtiyacın olan sadece insanları yemektir....


    Emily,24 yaşında ve Deney merkezindeki yetkili kişilerden biri tabiki daha basit derecedeki virüsler için,alt katlarda ne olduğunu az çok bilsede ne kadar tehlikeli olabileceğini bilmiyor.

    Vincent çalıştığı -6.kat'a inmek için asansör'e doğru gitti.Asansör'ü bekleyen kişi sayısı bir hayli fazlaydı.Asansör -40.kat'tan yavaş yavaş geliyordu...-39,-38,-37 ....... -3,-2,-1...Kapı açıldığında herkes bağrış çağrış içersindeydi.Vincent asansör'ün önündeki kalabalığın gerisinde olduğu için neler olduğunu göremiyordu fakat her tarafa kanlar sıçramaya başlamıştı.Birden Vincent'in koluna biri yapıştı ve onu çekmeye başladı.Bu Emily'di.

    -Vincent koş hemen burdan çıkmalıyız...

    ---1.Bölümün Sonu----



    Arkadaşlar dediğim gibi olumlu veya olumsuz bütün görüşlerinizi bekliyorum,hikayeyi kafamda kurmaya çalışıyorum ve Türkiye'de geçmesin istediğim için taşımaya çalışacağım(tabi devam edersem),herkese teşekkürler







  • Güzel ama bilindik bir konu sonuçta ...
  • Fena degil bir kac yeri duzeltirsen daha iyi olur devamini bekleriz :)
  • tam bir resident evil kopyası. bide w virüsü demişsin anlaşılmasın diye. adam gibi bi şey yazmak istiyosan çok daha farklı şeyler katmalısın.
  • Çok gizli ama ilk soruda virüsün bütün özelliklerini öğrendik. Heyecanı kaçtı bence..
  • mesajım atlayıp hoplasın şurda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.