Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fil oldu bazıları Atasöz vardır Filler tepişirken Karıncalar ezilir yani fazla şey yapmamak lazım tepki mazallah başımıza bişeyler gelir...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    emri veren Tsk, Tsk yamı hesap sorcan ,komutan ihmali varsa araştırılır askeri dava açılır ama burdakilerin derdi başka, ülkede patlayıcı mühimmatı hükümet temizliyor sancak kadar bilgisizler dünyadan bir haberler ..

    kerimcim kimi kandırıyosun bütün kurumlar bir yere bağlı artık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAKACI

    Bu mesaj silindi.

    adama hakaret ederek bloklamıssın. sen de az değilsin.

  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Bu devranın sonunu Z kuşağı getirecek, 100 yıldır oy kullananların miladı doldu merak etmeyin. Tek üzüldüğüm nokta 80 yıllık Cumhuriyet in tüm kazanımlarını, fabrikaları, el değmemiş arazilerini sata sata bitirdiler, geçiş garantileri ile bir 30 yıl ileriyi de bağladılar. Bu millet 100 yıl çalışsa yerine koyamayacak ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fetocu akepelilerin kurduğu sözde müslüman iş adamları derneği .3-5 kelle diyen için 3 asker gitmiş umrunda mı 4 milyon ırak lıyı 8.5 milyar usd ye sattı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bomi01

    kerimcim kimi kandırıyosun bütün kurumlar bir yere bağlı artık



    Alıntıları Göster

    bahçene pkk mayın bile döşese gider onu Tsk temizler onun görevi asıl saçmalayan sizlersiniz hükümetin yada siyasetin herhangi bir yaptırımı yok, orayı temizlemekte zorundalar zaten..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2020; 0:53:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAKACI

    Bu mesaj silindi.

    Belkide yalan söylemediği için banlanmamıştır. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir yılda Türk askeri kadar kayıp veren ülke oldu mu acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın gerçekten içi acıyor, yüreği sızlıyor. Bu kaçıncı? Yine birileri kollanacak. Siyaset dibine kadar bu kadar kokulmuş iken başka ne beklersiniz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hiç kimse. Ölen öldüğüyle kalacak her zaman ki gibi malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    bahçene pkk mayın bile döşese gider onu Tsk temizler onun görevi asıl saçmalayan sizlersiniz hükümetin yada siyasetin herhangi bir yaptırımı yok, orayı temizlemekte zorundalar zaten..



    Alıntıları Göster

    ne pkk sı olm havaifişek konuşuyoz [:D] ayrıca jandarma içişleri bakanlığına bağlı yani polis gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomi01 -- 10 Temmuz 2020; 14:11:25 >




  • Uğraşmayın, ilk başta anlamamazlıktan geliyor diye düşünüyordum.


    Yok gerçekten anlayamıyor, okuduğunu bile anlamıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bir kere şehitlik çok güzel, ailelere bir maaş bağlarlar, yalandan bir de bakan gidip görünür orda bitti gitti işte.

    Yalnız bu güzel şehitliği sadece fakirlerin çocukları tadıyor. Ben hiç iş adamı, milletvekillerinin çocuklarının şehit olduğunu görmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yaşındaki çocuğun zekası var onda he de geç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    bak canım tane tane oku kahraman tsk ımızım sizleri nekadar çökerttiği ortada ama tane tane oku please..

    yok akp rte aramış emir vermiş...

    yok özel şirket ütopyaların yok ole birşey...


    Jandarma Genel Komutanlığı, Sakarya'daki patlamaya ilişkin bazı basın yayın organları ve sosyal medya mecrasında yer aldığı gibi bölgede görevli jandarmanın kanunla kendisine verilmeyen bir yetki veya görevi yerine getirmesi veya kullanmasının söz konusu olmadığını açıkladı.

    İHA'nın haberine göre, jandarma Genel Komutanlığından yapılan açıklamada, "Sakarya Hendek ilçesi Taşkısığı Mahallesi'nde faaliyet gösteren taş ocağında havai fişek fabrikasına ait patlayıcıların kontrollü şekilde patlatılması maksadıyla Hendek Belediyesine ait kamyondan patlayıcıların indirildiği esnada 9 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 11.36 sıralarında patlama meydana gelmiş, patlama neticesinde 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 8 silah arkadaşımız ve 1 sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" denildi.

    Meydana gelen olayı müteakip bazı basın yayın organları ve sosyal medya ortamında icra edilen faaliyetin sanki jandarmanın görevi değilmiş gibi anlaşılacak şekilde bir takım ifade ve paylaşımlar yer aldığına dikkat çekilerek, konunun daha iyi anlaşılması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi maksadıyla konu ile ilgili açıklama yapma ihtiyacı duyulduğu kaydedildi.

    "ADLİ VE İDARİ İŞLEMLER MEVZUAT GEREĞİ VALİLİK VE SAVCILIĞIN EMİR VE TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA YERİNE GETİRİLDİ"

    "4536 sayılı Patlayıcı Maddelere Uygulanacak Esaslara İlişkin Kanun'un 7’nci maddesinde 'Jandarma Genel Komutanlığına ait tesislerde veya sorumluluğundaki arazi, bölge ve atış sahalarında bulunan her türlü patlayıcı madde ve şüpheli cisimlere Jandarma Genel Komutanlığının yetkili ekiplerince gerekli müdahale yapılır' hükmü amirdir" denilen açıklama şöyle devam etti:

    "Söz konusu patlama neticesinde fabrika civarına dağılan patlayıcı maddelerin imhasının yapıldığı taş ocağının jandarma sorumluluk bölgesinde bulunması nedeniyle 2803 Sayılı Jandarma Teşkilat Görevleri ve Yetkileri Kanun ve Yönetmeliği gereği patlayıcıların imhasına yönelik tüm iş ve işlemlerin jandarma tarafından ifa edilmesi yukarıdaki kanun hükmünden de anlaşılacağı üzere kanuni bir zorunluluktur. Olay bölgesinde patlamadan kaynaklanan yöre halkının can ve mal güvenliğini tehlikeye atabilecek çevreye dağılmış patlayıcı maddelerin toplanarak, güvenli bir bölgede patlatılma işlemlerinin de konunun uzmanı jandarma personeli dışında başka herhangi bir kurum kuruluş veya görevli birimin yerine getirmesi beklenemez.

    Bu kapsamda konunun hassasiyeti ve önemine binaen Ankara ve İstanbul İl Jandarma Komutanlıklarından özel eğitimli, konusunda uzman Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) personeli görevlendirilmiş, kontrolsüz 15 tondan fazla patlayıcı madde bulunarak aynı bölgede imhası gerçekleştirilmiş, olay günü sabah saatlerinde 1,5 ton patlayıcı madde, havai fişek ve saniyeli fitil imha edilmiştir. Bazı basın yayın organları ve sosyal medya mecrasında yer aldığı gibi bölgede görevli jandarmanın kanunla kendisine verilmeyen bir yetki veya görevi yerine getirmesi veya kullanması söz konusu değildir."

    Sorumluluk bölgesinde meydana gelen patlamada, yapılması gereken adli ve idari tüm iş ve işlemler ilgili mevzuat gereği İl Valiliği ve Cumhuriyet Başsavcılığının emir ve talimatları doğrultusunda Sakarya İl Jandarma Komutanlığınca yerine getirilmiştir. Jandarma Genel Komutanlığı mevzuatın kendine verdiği yetki çerçevesinde daima milletinin emrinde görev yapmayı kendine düstür edinmiş, sorumluluk bölgesinde emniyet ve asayişin temini, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik tüm tedbirleri almakla yükümlü kılınmış 181 yıllık köklü bir teşkilattır.

    Terörle mücadelenin başarılı bir şekilde yürütüldüğü şu günlerde olayın siyasi saiklerle tartışma konusu yapılması, asılsız ve eksik bilgi ile Jandarma Teşkilatı'nın kamuoyu nezdinde bu tartışmaların içine çekilmek istenilmesi son derece üzüntü vericidir. Başta terörle mücadele olmak üzere emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik yürütülen tüm faaliyetlere hukukun üstünlüğü ilkesi ve kanunların verdiği yetki çerçevesinde devam edilecektir."



    "güvenli bir bölgede patlatılma işlemlerinin de konunun uzmanı jandarma personeli dışında başka herhangi bir kurum kuruluş veya görevli birimin yerine getirmesi beklenemez."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2020; 14:45:39 >




  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 4 Mayıs 2021; 16:39:58 >
  • Şehit olan askerlerimizin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse ödemeyecek. Unutuldular bile. Yandaş şirketin havai fişeklerini asker taşıyor böyle rezillik olur mu? Atatürk ve 2.Abdulhamit boşuna demiyordu ordu siyasetten uzak olmalıdır diye. Arkadaş bu ülkede o kadar rezillik oluyor ki birini söylemeden diğeri oluyor. Artık insan üzülüyor. Orman yakarlar, tarihi eser katlederler, gereksiz yere güzel bir geliri olan müzeyi cami yaparlar, keyfi uygulamalar yaparlar, ülkeyi cumhuriyettten meşrutiyete geçirirler. Say say bitmez nasıl bir cezaydınız geldiniz başa kene gibi ülkenin kanını emiyorlar. Üstelik bunlara %45 oranında oy var. Lanet olsun başka ne denilebilir ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ................




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HatAliVet -- 2 Mayıs 2021; 12:51:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.