Şimdi Ara

Oğuzhan Uğur nasıl bu kadar popüler oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
14.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu adamı daha önceden tanımıyordum bile ama son zamanlarda her gün youtube’de trendlerde ben çok başarılı bulmuyorum daha doğrusu içeriklerini beğenmiyorum ama inanılmaz bir hayran kitlesi var nasıl bu kadar büyük bir kitleye sahip oldu anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kendisini budabi tv zamanlarında izlerdim. Fazla popüler olmadığı için henüz bazı organları arşa yükselmemişti. Anlattığı hikayelerin doğruluğunu, yalanlığını bilmem fakat anlatış üslubu beni güldürürdü. Babala tv'de yayınladığı çuval videosu birden viral oldu. Onedio'da maaşlı eleman olmasıyla eski samimiyetini kaybetti, kendini bir halt sanmaya başladı. Asla yapmam diye videolarında dile getirdiği çoğu şeyi sonraki videolarında tek tek yaptı. (Enes Batur ile kanka olması) Ve yolun en başında birlikte yola çıktığı arkadaşlarını sattı. Artık benim gözümde sonradan görme, trend delisi bir sosyal medya şarlatanı. Kendisinin "Çete" diye adlandırdığı o eski kemik kitlesinin çoğunu kaybetti. Artık ergen tayfaya hitap ediyor.
    Hocam ülkede her alanda vasata olan ilgi o kadar çok ki bu gibi adamlar da prim yapıyor. Bu vasatlık içinde sosyal medyanın kimi ilgi odağı haline getireceği de belli olmuyor. Bu vasatlık o kadar dip seviye ki Oğuzhan Uğur gibiler de millete dolu geliyor işte. Gereksizleri meşhur etmede üstümüze yok.

    Misal Danla Bilic, Sirkeci'deki çiğ köfteci, ergen eğlendiren Enes, Kerimcan, "korktun mu yılan vs." gibi triplere giren kız vs.-örnekler çoğaltılır- gibi sikko tipler varken Oğuzhan Uğur gibiler de onlara göre görece dolu veya bilgili artık ne dersiniz deyin öyle bir şey geliyor.

    Bakın Coşkun Aral abimiz de youtube kanalı açtı, 20-30 bin izleniyor. Ha keza Ayhan Sicimoğlu aynı şekilde. Yukarıda saydıklarımı hepsini toplasan Coşkun Aral abimizin tırnağı etmez ama her biri bu güzel insanların belki 20-30 katı izleniyor.

    Tabi vasata olan bu ilgi de tesadüf değil. Çünkü ortalama bir izleyici gerçek anlamda "dolu" bir isimden faydalanamaz. Burada dolu kelimesini nasıl doldurursan doldur yine sonuç değişmez. Kitlenin anlayacağı veya içeriğe göre eğleneceği anca bu. Malzeme bu iken mutfaktan da bu çıkıyor.

    Edit: Oğuzhan Uğur'a da haksızlık etmeyelim. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama yani yukarı saydığım örnekteki insanları milyonlar takip ediyorken Oğuzhan gibilerinin ilgi görmesini yeğlerim.
    Memlekette senin gibileri cok aslinda yani yasimi bilmeden 15-18 diye kistas alman guldurdu. Ayrica adam babasindan mutevellit yasadiklarini anlatiyor. Hanginizin babasi bunlari yasamis ve kahvede bu yasadiklarini anlatiyor? Ayrica adamdan izleyerek ogrendigim seyler o donemde onlarin tarafinda ne acilar icinde gectigidir. Hastayim soyle herkesi elestiren klavye basindan aslan kesilen tiplere dogrusu.
    @Changretta
  • Cok zeki ve kulturlu bir adam.o adam unlenmeyecekte kim unlenecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolu bir adam. Sisirilmis bir adam degil hakediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

    Bu mesaj silindi.
    Kim iyi?
  • Oğuzhan uğur kim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Tip yok ama hocam , siz ona dikkat etmemişsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hayran kitlesinin çocuk olduğunu düşünüyorum ama baya para kazandı bu işten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa youtube artık tv gibi algılanıyor. Oğuzhan uğurda youtubede bir boşluğu donduruyor. Bunu ciddi bir hale getirmiş, bir ekibi var ve ciddi içerik üreticisi.

    İçeriği ne kadar başarılı derseniz, ben izlemeyi tercih etmiyorum. İtici bir karakter, her 10 kişiden 5 i gibi. Onu sıyıran özelliği bile yok. Youtube böyle bir mecra işte, malesef ki böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Türlü ısınamadım.. İzlemiyorum artık.. Oturduğu Ev kirası 6.000 ₺

    Para içinde yüzüyorlar...İnşallah bunlara Ağır Vergiler gelir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takayashi kullanıcısına yanıt
    Neresi dolu bu adamın la? Aksine Youtube Türkiye'de en çok şişirilen adam olabilir. Almış karşısına 6-7 tane arkadaşını, götünden sallayıp, abarta abarta söverek hikayeler anlatıyor. Arkadaşları da çok komikmiş gibi böğüre böğüre gülüyorlar. Güldür Güldür şovda gülme efektini programa nasıl gömüyorlarsa, bunda da aynı şekil. Babala tv'de anlattıklarını kahvehanede oturan herhangi bir adamdan duyabilirsin. Bunları yaparak sizin gözünüze nasıl dolu işler yapıyormuş gibi gözüküyor, anlam veremiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oğuzhan Uğur'a dolu adam deniyor foruma bak
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 17:1:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi sen atomu parcaladigin icin biz vasatiz :)

    @William F. Buckley Jr.



    Sen once tanimadigin insanlara la lu demekten vazgec ergen kardes. Ayrica adamin sadece o programi yok mevzular diye programi var izle gorursun.
    @Changretta


    Madem elestiriyorsun senin ne isin var bu forumda einstein?
    @Çipetpet.
  • deep turkish web olayı çok güzel özetlemiş bence :D
  • selam dostum.
    youtube kanal blok işini nasıl yapıyorsun ? yardımcı olur musun.. çok teşekkürler şimdiden..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.