Şimdi Ara

öğrenciye 1ay vade ile 1000tl veren banka var mı ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı günler. Perşembe güne yani 2 gün sonrasına haftada 250-250 yada 31 aralıkta toplu olarak geri ödeyebileceğim 1000 TL ye ihtiyacım var. Karabük’te öğrenciyim. Bu ayın ev kirası ve faturalarını ödemem gerekiyor fakat şuan 0 durumdayım. Kredi kartımın limiti 500 TL ve nakit avans çekme limitimde 125 tl. Ailemin kira ve faturalar için yolladığı parayı bilgisayarımı yaptırmak için kullandım onlarada çok fazla yük olmak istemiyorum kira haricindeki ihtiyaçlarımı çalışarak karşılamaya çalışıyorum fakat ilk defa böyle bir sıkışık durum içersine girdim bilgisayarımın bozulması bütün hesaplarımı bozdu. Bir kafede saatliği 6 liradan günde 9 saat çalışıyorum. Kredi çekmeyi düşündüm fakat öğrenciye kredi vermiyorlar diye biliyorum ama bi yolu varmıdır sizlere sormak istedim. En son çare olarakta cep telefonumu satıp yerine 100-150 liralık bi asker telefonu dedikleri telefondan almayı düşündüm. Bugün sordum telefonuma 1100 lira eder dediler 2.el telefoncular. Önerilerize ihtiyacım var.



  • 1000 lira kredi verebilirler. Şansını dene.
  • İnternet bankacılığından denedim fakat olumsuz yanıt geldi. Araştırdım kredi notunuz düşük olabilir veya gelir belgesi belirtmediğiniz için olabilir diye okudum. Kredi kartını düzenli kullananların kredi notu yüksek oluyormuş ben bugüne kadar kredi kartından hiç harcama yapmadım desem yeri var. Gelir belgeside yok çünkü kafede sigortasız çalıştırıyorlar. Fakat yarın gidip bankalarla yüz yüze konuşmayı deniycem tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • Kredi kartin olsaydi nakit avans alirdiniz cogu banka ogrencilere 1k linit veriyor genelde.
  • kbüogrenci K kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı kullansanız etkisi olurdu. Başka bankalardan da kredi deneyin. Olmadı birkaç bankadan hesap açın ve ek para, nakit avans her neyse talep edin. 300-500 veriyolar. 1000 lirayı elde edersiniz.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şuan onlarla uğraşıyorum :)
  • Çalıştığın kafeye filan derdini anlatsan verirler belki. 20gün para almadan çalışırsın.
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    benim derdim kimseden borç almadan halletmekti sevmiyorum çünkü kişilere borçlanmayı ölüm kalım var ucunda diye. Öyle bi durumda hiç değilse banka ulaşır aileye ordan tasis eder diye düşündüm. Ayarladım ama işimi teşekkür ederim yarın telefonu satıcam biriktirir yine alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.