Şimdi Ara

Öğrenci için kredi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorunum şöyle, öğrenciyim, sıfır motor almak istiyorum, sadece yazları çalışıp aylık 3000 tl elde ederek para biriktireceğim, varsayalım ki bu yazlık elimde 6000 tl para birikti, bu parayı bankaya teslim edip bu para üzerinden aylık kesimlerle 800 tl olacak şekilde 56000 TL'lik kredi çekebilir miyim? Araştırmalarıma göre böyle bir şey yok. Fakat bu bankalar için karlı olmaz mı neden böyle bir imkanları yok biz gençler veya benim gibi insanlar için? Hem motoru rehin alsalar, hem de parayı ipotekleseler. Eğer ben ödeme yapamazsam zaten hem param onlara kalır hem de motor. Parayı ipotek ettirme istememin sebebi sadece yazdan yaza çalışabilecek olmam, dolayısıyla elimde sürekli bir gelir sağlayabileceğim yer olmayacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbtryxz -- 29 Haziran 2021; 20:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende findeks raporu yuksek borcum yok platinum kredi kartim var 45 bine red verdiler sen ogrenciye 56 bin diyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim de kartımda düzenli olarak borç ödemesi ailem sayesinde mevcut ara ara telefona 48 binlik kredi teklifleri geliyor banka arıyor vs ama düzenli bir gelirim olmadığından başvursam işe yaramaz muhtemelen. benim aradığım böyle bir çözümün olup olmadığı zaten yoksa niye yok ilginç aslında ekonomiye erkenden insan katabilirler dediğim yöntemle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sicilin temiz ve 1500 findeks notu olursa alma şansın yüksek. Sistem onaylarsa hemen problem olmaz ancak incelemeye alınırsa kayıtlı gelir bilgilerini sorgularlar ve herhangi bir aktif gelir göremedikleri icin red verirler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sen bi findeksten rapor alıp buraya at bakalım ödeme performansın nasıl

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kredi notum 1300ün üzerinde, öğrenciyim 5 bin tl kredi çekebilir miyim?

  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt

    5000 tl için kredi çekmeye değmez, zaten kredi faiz oranları kart faiz oranlarından yüksek. karta başvururken de kendini çalışan olarak beyan et. tavsiyem de denzibank'a başvur, gelirim de 8-9 bin falan de. büyük ihtimalle verirler kartı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.