Şimdi Ara

Öğren, Öğret, Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Öğren, öğret ve kazan ilkesi ile piyasada bulunan ücretsiz video eğitimlerden kalitelileri bira araya getirerek oluşturduğumuz sistem ile kendinizi geliştirebileceksiniz.Aynı şekilde soru-cevap kısmında takıldığınız sorulara yanıtlar bulabilecek ve yanıt arayanlara da bilgilerinizi aktarabileceksiniz.Soru-Cevap bölümünde yaptığınız aktivitelere göre puanlar kazanabilecek ve bu puanlara ile statü atlayabileceksiniz. Atladığınız statüye göre makale yazma yetkisi kazanabilecek ya da sistemde duyurulan projelere katılarak kazanç elde etme imkanını yakalayacaksınız. Yazdığınız makale ya da katkıda bulunduğunuz projelere göre de puanlar kazanmaya devam edeceksiniz.

    Sistemde yazılım üzerine makaleler dışında teknoloji, oyun ve web dünyasındaki gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Özellikle insan hayatını etkileyen ya da etkileyecek olaylar üzerine yazılar bulabileceksiniz ve aynı zamanda sizlerde kaleme alabileceksiniz. Yani yeni çıkan telefon, pc modeli gibi şeyler yerine daha genel hybrid araçlar, oculus rift yada yeni bir programlama dili gibi genel yenilikler üzerine yazılar bulabileceksiniz.

    Sisteme eklenen video eğitimler, piyasada bulunan ücretsiz eğitimler arasından seçilen kaliteli eğitimlerin sahiplerinin izni alınarak sisteme eklenmiştir ve eklenmeye devam edilmektedir.

    Sistem şu anda temel işlevini yerine getirmekle beraber, beta aşamasındadır ve her geçen gün geliştirmeler devam etmektedir.

    Sistem tamamen ücretsizdir.

    Bağlantı adresi : kodmedya.com

    Bunların dışında sorularınız var ise konuya cevap olarak sorularınızı bekliyorum.


    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmkod -- 1 Mayıs 2015; 14:31:45 >







  • Şu anda sistemde bulunan dersler:

    HTML, CSS, PHP, MYSQL, C, C++, C#, ANDROİD
  • Kodmedya Nedir ?

    Kodmedya bilişim hizmeti sunmakla birlikte bilişim sektörüne yeni atılan ya da sektörün içinde olan bireylere ücretsiz online eğitim sunmaktadır. Eğitimlere ilgi gösteren kullanıcıların kendilerini geliştirmeleriyle sistem içinde, başlatılan projelere katılmalarını ve bilişim ile ilgili düşüncelerini kaleme alıp yayınlayabilmelerini sağlayan tamamen ücretsiz bir sistemdir.

    Ayrıca kullanıcılar karşılaştıkları problemleri çözüme kavuşturabilecekleri ve aynı şekilde diğer kullanıcıların problemlerine cevap verebilecekleri bir sistemin içine de dahil olmaktadırlar.


    Kodmedya da Ne Tür Eğitimler Var ?

    Kodmedya yazılım sektöründe bulunan bir çok programlama dili, kütüphane, framework vb... eğitimleri video ve metin tabanlı olarak kullanıcılarına ücretsiz sunmaktadır. Bu eğitimlerin bir kısmı kodmedya ekibi tarafından hazırlanmakta olup eğitimlerin çoğunluğu piyasada bulunan ücretsiz eğitimler arasından özenle seçilmiştir.


    Kodmedya Üyeliği Kimler İçin ?

    Kodmedya üyeliği sadece eğitimlerden yararlanmak isteyen, kendi makalelerini yazmak isteyen ve de projelere katılıp kazanç sağlamak isteyenler içindir. Projelerini yaptırmak isteyenler, kodmedya müşterisi olup kayıt olmalarına gerek yoktur. Tasarlat kısmında gerekli formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirler.




  • ilk etapta şunu üyeliksiz yapsanız daha çok ilgi çeker.
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle görüşünüz için teşekkürler,

    Üyelerin kendilerini geliştirtiği, bu gelişmeler karşısında yaptıkları akttivitelere göre puanlar kazandığı ve sonuç olarak freelancer ekipler kurulup kazanç elde edilmeye çalışılan bir ortam olacağından üyelik gerekli bir durum.

    Ayrıca üyelik de ne gibi bir sıkıntı var öğrenebilirmiyim.
  • Üye olmaktan sıkıldım artık. Üşengeçlikte diyebiliriz. Bir de neyin ne olduğunu bilmiyoruz O kadar boş uygulama varki siteye girince direk üyelik isteniyor. Hiç bir açıklama video anlatımı falan yok bu biraz beni düşündürdü.
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Evet, piyasada gereğinden fazla uygulama var ancak neyin ne olduğu konusunda yukarıda fazlasıyla açıklama var, bunlarda size yeterli gelmiyorsa üzgünüm ama siz bilirsiniz...
  • Merhabalar,

    Herkes kazansın, herkes programalama öğrensi ve öğretsin diye başladığım bu yolda üye olarak sizleri desteği çok önemli olacaktır. Yıllardır tek başıma devam ettitmeye çalıştığım sistemi inceleyerek geri dönüş yaparsanız sevinirim. Programlamaya yeni başladyacak arkadaşlar için oldukça yararlı bir hizmet hazırlama amacında ilerliyorum.

    Teşekkürler

    http://kodmedya.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.