Şimdi Ara

Oğlum için oyun bilgisayarı arıyorum yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oğlum için bir kaç sene sorunsuz kullanabileceği diz üstü oyun bilgisayarı arıyorum. 18.000 liraya kadar çıkabilirim. Bu konuda tavsiyede bulunursanız sevinirim. (İ7, RTX 3060-3070, 16 GB, 1 TB)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Laptop almayın bence. Laptop ekranı çok ufak olduğu için gözleri çok hızlı yorup bozabilir. Aynı hatayı yaptım oyun için aldık laptop ama hemen yoruyor gözü. Alabiliyorsanız masaüstü alın kesinlikle.


    Bide yazın çabuk ısınıyor sıcakta başında durulmuyor laptopun. Oyun için laptop almayın.

    Konudaki yorumları okuyorum da 5 sayfada elle tutulur bir iki tane yorum dışında boş ve gereksiz olan 3-4 sayfaya yakın yorum var. Konu sahibi sadece laptop önerisi istemiş. Ne sizden ebeveynlik dersi ne de başka bir cihaz tavsiyesi istemiş. Şu bölümde buna benzer hangi konu açılsa herkes kendi bildiğini doğru sanarak konudan bağımsız kendi hayatlarında yapmak istedikleri şeyleri dile getiriyor. Neymiş, ben bunu bunu yaptım ama böyle böyle. Arkadaşlar burada kimse gerizekalı değil, herkes laptopun termal olanaklarının farkında ama konu sahibi laptop satın almayı uygun görmüş, size ne ki bu kararını sorguluyorsunuz? Mini ITX kasa kurup yanında da monitör ve klavye mi taşısın? Burada kimseye düşmez konu sahibine istemediği konuda akıl vermek. Hele hele ebeveynliğine bilip bilmeden dedektifmiş gibi bir iki cümle üzerinden varsayımlarda bulunup konu sahibinin ebeveynliğine eleştiri getirmek hiçbirinize düşmez. Burada birilerine avukatlık etmek gibi bir amacım yok ama açılan her konuda böyle konu dışı ve aptalca yorumlar gördükçe yazmadan edemedim.

    Konu sahibine de tavsiyem RTX 3060 MAX-P ekran kartlı bir laptop alması yönünde. Gerçekten de fiyatına değecek bir performans farkı yok RTX 3060 Max-P Mobile ve RTX 3070 Max-P Mobile arasında. Lenovo Legion 5 ve Legion 5 Pro' nun 2021 modellerini tavsiye ederim stoklarda yakalayabilirseniz.

    ASUS ROG' un 2021 yılı modellerine bakmanızı pek tavsiye etmem, işlemcisine sıvı metal uygulandığından değiştirmesi sizin için çok zor olur ve uçuk fiyatlara rağmen %90 plastik kasaya sahip ne yazık ki.(Zephyrus serisi hariç.) Üstüne üstlük Mux switch de mevcut değil.

    MSI' ın 2021 yılı GP ve GE serisine bakabilirsiniz ama abartılı düzeyde pahalı fiyatlara satılıyor. Bunun dışında Legion 5 Pro gibi herhangi bir eksiği olmayan laptop modelleri bunlar.

    HP Omen' e bakabilirsiniz derdim ama 2021 modelleri ne Türkiye' de var ne de yurtdışında gümrük sınırı altına satılıyor. Bu nedenle ister istemez eleniyor.

    Alienware, Türkiye' ye zaten gelmiyor ve aptalca fiyatlara satılıyor bu nedenle üzerine bir yorum yapmadan geçiyorum.

    Acer' ın Helios 500 modeli yolda diye biliyorum, biraz kalın ama performanstan ödün vermeyen bir tasarımı var. Taşıması yorucu olacak olsa da testlerine bakılıp fiyatı da sizin cebinize göre olursa alınabilir aslında.

    Aklıma gelen markalar bunlar şu anlık. Yine de sizin aradığınız fiyat aralığında bir cihaz bulursam buradan paylaşırım.




  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Monster Tulpar T7 V20.4.1 buldum bu fiyata ama sanırım tavsiye etmiyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • immortal75 İ kullanıcısına yanıt

    hayır etmem 12-13 yaslarında ise fps yuksek olmalı dıye bır takıntısı yok ise


    https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-amd-ryzen-7-4800h-16gb-1tb-256gb-ssd-rtx-2060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82gn0047tx-pm-HBC000002LCB1


    bu iyidir gene siz bir arastırın tabi öncelikle

  • 2060 ile 3060 arasındakı fark


    Benchmark Labyoutube
    The RTX 3060 will also be available on laptops starting on January 26th, alongside mobile versions of the RTX 3070 and RTX 3080 - which conveniently now come with a 'Laptop' suffix so you can easily tell them apart from the desktop variants. Happily, this date is when AMD's Ryzen 5000 laptops will be available too, so many models will get both a CPU and GPU update at the same time - something that doesn't always happen when CPU and GPU releases are further apart. You can buy RTX 3000 laptops here: Acer Predator Helios RTX 3060 - https://amzn.to/3twS0bJ Asus tuf dash f15 - https://amzn.to/32jF51D GIGABYTE AORUS - https://amzn.to/2OUA4t5 MSI GF65 - https://amzn.to/3tDuCu1 Best laptop for 900$ Lenovo Legion 5 - https://amzn.to/3pTRy7a The comparison to previous-gen laptop parts is a little more straightforward, with Nvidia claiming that the RTX 3080 is around 50 per cent faster than the 2080 in games like Control, Minecraft RTX and Borderlands 3 at 1440p. The 3070 is described as up to 50 per cent faster than the RTX 2070 and the RTX 3060 is described as 30 per cent faster than a PS5... - 💖 Don't forget to subscribe: https://bit.ly/3rjVApd💖 - 00:00 Horizon Zero Dawn 00:31 RDR 2 00:55 Fortnite 01:24 Battlefield 5 02:02 Assassin's creed valhalla 02:39 Warzone 03:00 Watch Dogs Legion 03:30 MFS 2020 - Facebook - https://www.facebook.com/benchmark.lab Twitter - https://twitter.com/MurlocLab If you want to Help the channel or offer your idea for the test - https://www.donationalerts.com/r/benchmarklab On advertising please contact : benchmark.lab@protonmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=0X97ltc6vP8
  • genel itibari ile msi lenopard modelleri asus un rog serileri mazleme konusunda iyidir.


    yanı her msi ve her asus notebook ıyı degıldır

  • 11 yaşında ama FPS takıntısı var maalesef. Yardımınız için teşekkür ederim. Ben araştırmaya devam edeyim. Gerekirse sizi yine rahatsız ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Evet Asus tuf serisini malzeme kalitesi olarak pek tavsiye etmiyor kimse.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    MSI PULSE GL76 11UEK-039XTR i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 17.3" Full HD Notebook

    Bu bilgisayar için ne dersiniz peki? Leopard değil ama.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monster onermiyorlar. Servisi iyi olsa da ikide bir bozuluyormus. Şikayetler çok fazla. Piyasayı bilmiyorum ama MSI, Acer, Asus falan bakabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oğlan hardcore gamer değilse

    r5 4600h

    16 gb ram

    512 gb ssd

    1650ti olan acer nitro 5'i öneririm kalan 9000 tl ile ekipman+ hobilerine ayırır

    bu laptop zaten 4 5 sene gider

  • Bu da bir bakış açısı tabi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Laptop almayın bence. Laptop ekranı çok ufak olduğu için gözleri çok hızlı yorup bozabilir. Aynı hatayı yaptım oyun için aldık laptop ama hemen yoruyor gözü. Alabiliyorsanız masaüstü alın kesinlikle.


    Bide yazın çabuk ısınıyor sıcakta başında durulmuyor laptopun. Oyun için laptop almayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 13 Temmuz 2021; 3:14:50 >
  • immortal75 İ kullanıcısına yanıt

    gayet guzel bırde yanında oyuncu klavyesı alınki o yasta cocukların ellerı ufak oldugundan parmakları klavye tusların arasına dogru gırıp klavye tuslarını kırabılıyor oyun esnasında bunun onune gecmek ıcın harıcı bir klavye alınır ise uygun olur.


    bırde laptop sogutucu degılde laptop standıda alırsanız masada oynarken laptobu bıraz yukarı kaldırarak klavye ıle pc gıbı oynayabılır. Stand seklınde sogutucularda mevcut onlardanda alınabılır enerjısı notebook usb takarak almayın usb cıkısı olan bır adaptor ıle enerjısıı saglayın.



    türkiye'nin mobilya mağazası
    NEON LAPTOP STANDI FİYATI - Vivense
    https://www.vivense.com/neon-laptop-standi-modeli.html
  • Monster notebook veya msi al.kasa önermemoyun dedin asosyal yetişen nesile bir tane daha kurban vermiş olduk hayirli olsunbol göbekli çöp nesil geliyo tam da emperyal devletlerin isteği gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda karar verince bu önerinizi dikkate alacağım mutlaka teşekkür ederim. Bu fiyatlara sorunsuz bir bilgisayar bulmanın bu kadar zor olacağını düşünmemiştim doğrusu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oğlum lisanslı sporcu ama kaygınızı anlıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkedeki geçmiş nesiller sporla yatıp kalkan filinta gibi kimselerdi, çok büyük bir değişim kapıda gerçekten de...

  • yurtdışı düşünür müsünüz çok fark ediyor fiyatlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.