Şimdi Ara

Ofisel - XPrime ürünleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar @Ofisel bu satıcının forumda konusu var. En ufak eleştiri, soru ve kendilerine yönetilen her şeyi silmekle kalmayıp konuda sadece memnun kaldığını söyleyen arkadaşların yorumlarını bırakıyorlar.


    Şeffaflığa aykırı bu hareket. Lütfen alırken ve önerirken dikkatli olun.



    @Winter Is Coming

    @zipmaker



    @powerstorm Fikirlerimizi ve görüşlerimizi özgürce söylemeyeceksek o zaman ne anladım bu işten Gürkan hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam çocuk değiliz yazdığınız mesajın nereye gittiği çok açık.


    Alıntı

    metni:
    Burada kimseyi tehdit etmiyoruz lakin sizin yazdığınız mesaj kayıtlarımıza alındı. ürünlerimiz ile ilgileniyorsanız aşağıdaki fabrika adresimize bekleriz, Yüz yüze daha iyi destek olabiliriz.


    Ofisel ürünleri alacak olanların nasıl insanlarla muhatap olacaklarını bilmeleri açısından bu yazınız önemli. Konuyu rastgele gördüm firmanıza ait hiçbir görüşüm yokken bu yazdığınızdan sonra uzak durulacak bir firma olduğunuzu görüşü oluştu. Çok amatörce bir davranış.

  • +1


    eşzamanlı olarak benim de mesajımı sildiler.



    https://forum.donanimhaber.com/profil/1792371#!/


    4 yıldır mesaj atmayan üyenin birden koltuğu öven mesaj atması da zamanlama olarak manidar.




    Ofisel - XPrime ürünleri




    i.imgur.com/c9S8qZv.png




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 10 Ocak 2021; 21:17:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    +1


    eşzamanlı olarak benim de mesajımı sildiler.



    https://forum.donanimhaber.com/profil/1792371#!/


    4 yıldır mesaj atmayan üyenin birden koltuğu öven mesaj atması da zamanlama olarak manidar.







    i.imgur.com/c9S8qZv.png

    Ekşisözlüğe birileri bu durum ile alakalı entry açarsa herkes gerçeği görür diye düşünüyorum. Mesajlarım kayıtlı.

    Ofisel - XPrime ürünleri
    Ofisel - XPrime ürünleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    silinen mesajlarım ss olarak bende de kayıtlı.

  • Merhabalar;

    Açılan Konu ürün Kampanya ve satın alan müşterilerin deneyimlerini yapıcı olarak paylaştığı alandır. Burada etiketlediğiniz @zipmaker kullanıcısı ile alakalı DM ve Whatsaap destek hattından destek olunmaktadır.

    Bizden ürünü almamış ve yapıcılık dışında yıkıcı yorum yapanlar hakkında işlem yapılmaktadır. Marka olarak gerçek dışı gelen yorumlara önlem almamız gerekmektedir. Burada kimse Koltuk üreticisi değil lakin biz 16 Yıllık bir firmayız ve detayı hakkında en derin bilgi birikimine zaten sahibiz. Donanım haber kullanıcılarının bugüne dek palaştıkları konular nezdinde yapılabilecek değişimler ve revizeler yapıldı ki yapılmaya devam ediyor lakin elinize çekiç alıp bilmeden yorum yapmaya da hakkınız yok.

    Platform şeffaf ve bizler de şeffaf bir firmayız lakin Yapıcı gelen yorumların hepsi baş tacı. ürünü almadan, Deneyimlemeden, uzaktan yapılan eleştiriler ise sadece karalamadır ve hiçbir yerde olumlu karşılanmaz.

    Sizin yaptığınız tam olarak; Tanımadığınız ve Kalitesini bilmediğiniz bir insanın yüzüne karşı onu eleştirmek. Sizi tanımayan birinin sizi bu denli eleştirmesine eminim sizde tepkisiz kalmazsınız üstelik Bunu yaptığınız platform ise insanların algısını değiştirebilecekleri bir platform olup firmaya zarar verme durumuna geliyor.

    Herkes Yorum Yapabilir; Hatta istanbul'da fabrikamıza gelip misafirimiz olun, iş hakkında bir bildiğiniz var ise birlikte bu konuları konuşalım. Ama yapıcı olacak tüm aksiyonlara varız. Olay karalama ve bilgi dahilinde olmadan yorum yapmaya gelince orada karşınıza Biz çıkıyoruz veya bizde müdahale edemiyorsak Hukuk devreye giriyor. Patentli bir markayı aşağılamanın bir insana hakaret etmekten en ufak farkı yer almamaktadır. Mühim olan reel ve doğru yorum olsun. Markaların üzerimize yaptığı sosyal medya saldırıları ve bunun akabininde ciddi hukuki kanıtlarımız mevcut.

    Sizlerin yaptığı yorum; ürünleri deneyimlemeden ve firmayı tanımadan sadece vurmaya çalışmaktır. Bunu sadece bize değil hiçbir firmaya karşı yapmayınız çünkü ciddi anlamda hukuki sorumluluk altında kalabilirsiniz.

    Teşekkür ederiz.
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    mesala benim hangi yorumlarım karalama niteliğinde sildiğinize göre gösterebilirsiniz de ? benim 2-3 yorumum silindi hiç birinde de karalama niteliği yoktu keza sizin devamlı iddia ettiğiniz gibi ben hiç bir markanında çalışanı değilim. attığım mesajlar hangi gerekce ile silindi merak ediyorum lütfen gösterin.

  • Merhabalar;

    Bir çok yorumunuz var. Xprime Oyuncu koltuğu Kategorisi içinde kampanya ve satın alan müşteriler için deneyimlerini paylaştıkları bir alan yaratmak isterken, İnsanlar bizim konumuzun altına onu alacağınıza gidin bunu alın. yada bu ürünleri inceleyin şeklinde önerilerde bulunuyor. Donanım Haber içerisinde Oyuncu Koltuğu ile alakalı genel 100'lerce konu var ama siz gidip Xprime Oyuncu koltuğu konusunun altına yazınca doğru olmuyor.

    Takdir edersiniz ki; Donanım Haber kullanıcılarına özel indirim kuponu yayınlıyoruz veya özel kampanyalar yayınlıyoruz. Bu kampanyaları paylaşacağımız ve satın alan kullanıcılarımızın da şunu şöyle yapsanız olur muydu veya yapsanız iyi olurdu gibi yapıcı yorumlarını değerlendirebileceğimiz bir konu açmak istedik Fakat Donanım Haber içerisinde çok farklı yorumlar ile karşılaştık. ürün Kalitemizi veya bizi tanımayan herkes firmaya sert şekilde vuruyor.

    Bunlar doğru yaklaşımlar değil. DM'den iletişime geçiniz veya Fabrikamıza geliniz. Ürünlerimizi deneyimleyin, Bizler kimiz, Neyiz, Bizi tanıyın. Sonra tüm yorumlarınız başımızın tacı.

    Teşekkür ederiz, umarım kendimizi anlatabilmişizdir. Ben Ofisel Dijital pazarlama müdürü Mehmet ve Donanım haber ile bizzat ilgileniyorum.

    Anlayışınız için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 10 Ocak 2021; 21:27:58 >
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    Bir çok yorumunuz var.



    -HAYIR BİR ÇOK YORUMUM YOK. KONUNUZDA TOPLASAN SİLİNEN YORUMLAR DAHİL YORUM SAYIM 3-4 Ü GEÇMEZ.


    ŞU ANDA KONUNUZDA OLAN TEK YORUMUM BU


    Ofisel - XPrime ürünleri




    konumuzun altına onu alacağınıza gidin bunu alın


    -AÇTIĞINIZ KONUDA BÖYLE BİR YORUMUM YOK.




    İNDİRİM KODU FELAN UMRUMUDA DEĞİL ANLAŞILAN DONANIMHABERE REKLAM VEREN İSTEDİĞİ GİBİ KONUSUNU YÖNLENDİREBİLİYOR. FORUM KURUCUSU GUNV2 OLUYOR SANIRIM



    BANA HANGİ SEBEPLERLE YORUMLARIMIN SİLİNDİĞİNİ SÖYLEYEMEYECEKSİNİZ ANLAŞILAN, KEZA BU KONUYU ACAN ARKADAŞINDA HERHANGİ BİR KARALAMA NİTELİĞİNDE YORUMU YOKTU YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM.


    HADİ DİYELİM EN FAZLA BUNU ALACAĞINIZA Y MARKASINI ALIN DEDİ BU BİR KARALAMAMIDIR ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 10 Ocak 2021; 22:42:21 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    Hatalı olarak silindiyse çok özür dileriz. Kusura bakmayın fakat bizim hakkımızda aklınızda bir soru işareti olursa DM'den bize ulaşın, Telefon ile Tüm sorularınızı bizzat ben sizinle ilgilenerek destek olacağım.

    Teşekkür ederiz efendim.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

    Sizin yorumlarınızda da bizim ürünlerimiz dışında başka markalara yönlendirme içeren mesajlarınız yer alıyor. Bu tip önerilerinizi Oyuncu Koltuğu olarak açılan genel konular içinde yapabilirsiniz. Markanın kendi konusu içerisinde yapmanız doğru değil.

    Teşekkürler;
  • Sizin yaptığınız durum, Arçelik mağazasına girip içerdeki müşterilere gidin Bosch alın demek gibi bir şey. Buda Fiziksel olarak etik olmadığı gibi Sosyal Forumlarda da doğru değildir.

    Teşekkürler,
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    mesela hangi yorumlarım ?


    konunuzda dediğim gibi gidin onu alın tarzında herhangi bir mesajım yok. keza olsa bile bu bir karalama değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 10 Ocak 2021; 22:53:55 >
  • Farklı Markalara yönlendirme yer almaktadır. Tek Tek görsel almadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 10 Ocak 2021; 21:57:31 >
  • Ofisel kullanıcısına yanıt
    Bu benim mesajım mı?

    Farklı bir kişinin mesajları üzerinden beni alıntılamayın lütfen.

    Keza bu mesaj da herhangi bir KARALAMA görmüyorum.

    Benzerini siz de yapıyorsunuz mesajla x firmasından iyiyiz, jenerik z firmasından daha kaliteliyiz, y firmasında şu şu özellikler yok ama bizde var tarzında. Eğer yukarıdaki mesaj farklı markaları övmek ve yönlendirmek oluyor ise bu mesajlar da farklı markaları yermek ve kötülemek olmuyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofisel

    Merhabalar;

    Sizin yorumlarınızda da bizim ürünlerimiz dışında başka markalara yönlendirme içeren mesajlarınız yer alıyor. Bu tip önerilerinizi Oyuncu Koltuğu olarak açılan genel konular içinde yapabilirsiniz. Markanın kendi konusu içerisinde yapmanız doğru değil.

    Teşekkürler;

    Selamlar,


    Amacımız zaten ürün almadan önce neyin ne olduğunu bilip ona göre yönlendirme yapmak. Sizin yaptığınız etik değilken bizlere nasıl suç atabiliyorsunuz? Başka markanın ürünlerini kötüleyen sizlersiniz bunu gördükten sonra karşılaştırma yapıp tarafınıza soru yönelttim ve eleştirdim burada marka tercihine rastladınız mı? Herhangi bir markayı övmedim, yanlışları ve doğru olmayan noktaların altını çizerek kullanıcıları bilgilendirdim. Bahsettiğiniz üyenin sıkıntı çektiği mesajlarını dâhi siliyorken gelip burada şeffaflıktan söz edebiliyorsunuz ki? Eleştiriyi dozunda ne hakaret, ne küfür içermiş şekilde yaptım. Siz anlamak istemediğiniz ve cevaplamak istemediğiniz için kaçış yolu gördünüz kendinize. Donanımhaber forumundasınız. Facebook platformunda değil. Fiyatlandırma konusunda keza eleştirimi yazdım. Şeffaf olsaydınız cevaplar ve yapıcı tavrınızı gösterirdiniz. Bozuk gelen ayaklık mesajını dâhi silmişsiniz, ne yani o adam satın almadı mı? Kıstas nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    Bu benim mesajım mı?

    Farklı bir kişinin mesajları üzerinden beni alıntılamayın lütfen.

    Keza bu mesaj da herhangi bir KARALAMA görmüyorum.

    Benzerini siz de yapıyorsunuz mesajla x firmasından iyiyiz, jenerik z firmasından daha kaliteliyiz, y firmasında şu şu özellikler yok ama bizde var tarzında. Eğer yukarıdaki mesaj farklı markaları övmek ve yönlendirmek oluyor ise bu mesajlar da farklı markaları yermek ve kötülemek olmuyor mu?
    Merhabalar;

    Tekrar Söylüyoruz;

    - XPRİME OYUNCU KOLTUĞU Kategorisi içerisinde farklı markalara yönlendirmek veya önyargılı, Hatalı, bilgi dışı, Etik Olmayan yorum yapmak doğru değildir. Ürün Önerilerinizi Genel Oyuncu Koltuğu Kategorilerinde yapabilirsiniz.

    - Firmamız Donanım Haber içerisinde açmış olduğu konuya sponsor olup, Etik Bulmadığı Mesajları silme hakkına sahiptir.

    Firmamıza dönük yapılan ön yargılı hesapların mesajları önceki ve sonraki farketmeksizin silme hakkı Ofisel olarak tarafımıza aittir.

    Eğer siz bir X Markasının Mağazasına gidip oradaki müşteri Y Markasına yönlendiriyorsanız. X Markası sizi mağazadan dışarı çıkarır. Xprime Oyuncu koltuğu Konusu da aynı şekilde bizim mağazamızdır. Sormak istediğiniz tüm soruları DM'den veya 0850 302 10 83 Wahatsaap destek hattından iletişime geçebilirsiniz.

    Anlayışınız ve Nazik Tutumunuz için Teşekkür ederiz.

    Hoşçakalın
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, iyi günler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

    Selamlar,


    Amacımız zaten ürün almadan önce neyin ne olduğunu bilip ona göre yönlendirme yapmak. Sizin yaptığınız etik değilken bizlere nasıl suç atabiliyorsunuz? Başka markanın ürünlerini kötüleyen sizlersiniz bunu gördükten sonra karşılaştırma yapıp tarafınıza soru yönelttim ve eleştirdim burada marka tercihine rastladınız mı? Herhangi bir markayı övmedim, yanlışları ve doğru olmayan noktaların altını çizerek kullanıcıları bilgilendirdim. Bahsettiğiniz üyenin sıkıntı çektiği mesajlarını dâhi siliyorken gelip burada şeffaflıktan söz edebiliyorsunuz ki? Eleştiriyi dozunda ne hakaret, ne küfür içermiş şekilde yaptım. Siz anlamak istemediğiniz ve cevaplamak istemediğiniz için kaçış yolu gördünüz kendinize. Donanımhaber forumundasınız. Facebook platformunda değil. Fiyatlandırma konusunda keza eleştirimi yazdım. Şeffaf olsaydınız cevaplar ve yapıcı tavrınızı gösterirdiniz. Bozuk gelen ayaklık mesajını dâhi silmişsiniz, ne yani o adam satın almadı mı? Kıstas nedir?



    Alıntıları Göster
    Merhabalar;

    Biz bugüne kadar hiçbir markayı kötülemedik. Bazı markalar hakkında farkı nedir şeklinde gelen sorulara yanıt verildi sadece fakat son zamanlarda bu durumun artmasından dolayı ilgili mesajlara müdahale edilmesi kararlaştırıldı.

    Sorunlarınız hakkında Whatsaap destek hattından iletişime geçebilirsiniz. Burada sadece Kampanyalar ve ürünleri satın alan müşterilerimizin geri bildirimleri için açılmış bir konu olup bizim konularımız içinde farklı markalara sürekli bir yönlendirme görmek rahatsız edici. ürünlerimizin kalitesini bilmeden, Ürünleri tanımaktan veya öğrenmekten ziyade farklı yorum yapanların mesajlarında işlem yapabiliriz.

    Önemli olarak belirtiyoruz ki; Bugüne dek tek mesaj silinmedi ama konuyu farklı ve gerçekliği olmayan noktaya taşıyanlar tespit edilmesinden dolayı tüm mesajlara işlem yapıldı.

    Teşekkürler;
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofisel

    Merhabalar;

    Tekrar Söylüyoruz;

    - XPRİME OYUNCU KOLTUĞU Kategorisi içerisinde farklı markalara yönlendirmek veya önyargılı, Hatalı, bilgi dışı, Etik Olmayan yorum yapmak doğru değildir. Ürün Önerilerinizi Genel Oyuncu Koltuğu Kategorilerinde yapabilirsiniz.

    - Firmamız Donanım Haber içerisinde açmış olduğu konuya sponsor olup, Etik Bulmadığı Mesajları silme hakkına sahiptir.

    Firmamıza dönük yapılan ön yargılı hesapların mesajları önceki ve sonraki farketmeksizin silme hakkı Ofisel olarak tarafımıza aittir.

    Eğer siz bir X Markasının Mağazasına gidip oradaki müşteri Y Markasına yönlendiriyorsanız. X Markası sizi mağazadan dışarı çıkarır. Xprime Oyuncu koltuğu Konusu da aynı şekilde bizim mağazamızdır. Sormak istediğiniz tüm soruları DM'den veya 0850 302 10 83 Wahatsaap destek hattından iletişime geçebilirsiniz.

    Anlayışınız ve Nazik Tutumunuz için Teşekkür ederiz.

    Hoşçakalın

    Alıntıları Göster

    Ofisel - Ürünü satan

    Ben - Ürün satın alan


    Ürünü satın almadan önce bilgi almak ve detaylı olarak ürün hakkında bilgileri öğrenmek için konuya geliyorum. Beni nasıl önyargılısın diye nitelendiriyorsun ki? Ben de başkası gibi ürünü satın almak için gelen ve doğal olarak bilgi almak isteyen biriyim. Eleştiri yapmazlarsa nasıl doğruyu öğreneyim? Beğenenler olacak, beğenmeyenler olacak. Bunları da önyargılı yorum diye kabul ediyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

    Ofisel - Ürünü satan

    Ben - Ürün satın alan


    Ürünü satın almadan önce bilgi almak ve detaylı olarak ürün hakkında bilgileri öğrenmek için konuya geliyorum. Beni nasıl önyargılısın diye nitelendiriyorsun ki? Ben de başkası gibi ürünü satın almak için gelen ve doğal olarak bilgi almak isteyen biriyim. Eleştiri yapmazlarsa nasıl doğruyu öğreneyim? Beğenenler olacak, beğenmeyenler olacak. Bunları da önyargılı yorum diye kabul ediyorsunuz?



    Alıntıları Göster
    590 adet yorumu okursanız olumlu yorumlar kadar eleştirel yorumların da yer aldığını görebilirsiniz.

    Bizler olumsuz yorumları silen sadece olumlular kalsın diyen bir bakış açısında hiç bir zaman olmadık. Fakat son zamanlarda gelen Troll Saldırılar gerçeğin dışında konulara yönlendirmek ve Kendi markamız içinde Başka markaları önerme konusunda genel bir konuya çevrilmek istenircesine hamleler gelmektedir. Konu XPRİME OYUNCU KOLTUĞU ve konu Xprime Markalı Oyuncu koltuğu'dur. Genel konulara yazılması doğru olan önermeler bizim konumuza yazılması doğru olmadığı Troll ekipler tarafından yapılan çalışmalardan dolayı bir çok mesaja işlem yapılmıştır.

    Anlayışınız için teşekkür ederiz lakin sponsor olarak açtığımız konunun amacını korumak zorundayız.

    Teşekkürler;
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.