Şimdi Ara

Oda termostatı seçim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde wiessman vitodens 100 yoguşmalı kombim var.Evim dubleks. Antalya da yaşıyorum ve yalıtım çok iyi değil en azından sürgülü kapılardan bir miktar ısı kaybı yaşıyorum (gerçi soğuklarda kapının heryerini bir şekilde kapatıyorum en aza indirgiyorum ama) .Ayrıca benim bütün peteklerim de termostad var. Oda termostad ı almam petek termostadlarını değiştirmemi gerektirir mi?
    Sizden ricam hem kombime uygun hemde şu ürünü al çok memnun kalırsın ömürlük olur diyebileceğiniz, hassaslık oranı düşük ve telefon uygulaması ile kullanabileceğim bir ürün tavsiye edebilirmisiniz. Tam general ht serilerinden birisini alacak iken dur bakalım donanımhaber e de bir gireyim dedim karşıma birsürü sorun daha çıktı( hassasiyet vs.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O kombiyi uzun süre kullandım. Orjinal termostatı ile. 0.5 derece hassasiyeti vardı ama çok problem etmemişti. Bu aşamada karar vermen lazım çünkü o kombi modulasyonlu termostat ile de on off termostat ile de kullanılabiliyor hatırladığım kadarıyla. Akıllı modulasyonlu dersen honeywell dışında alternatif varmı bilmiyorum. Ama on off dersen 0.1 hassasiyeti netatmo bence sorun yaşamadan işini görür. Bağlantı sıkıntısı pek yok. Internetten bağlanmam dersen santek en sorunsuz cihaz. Kararını ihtiyacına göre değerlendirip verebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honeywell ler bayağı pahalı daha hesaplı onerebileceğiniz varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.