Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Mi Samsung Odyssey Plus VR mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. önceliğim konfor ve kontrol rahatlığı ayrıca en önemliside görüntü kalitesi.

    Öncelikle sistemim laptop ve steam üzerinden de winwods 10 da da kullanmak istiyorum. laptopumun birsürü mini displayport çıkışı var ve rtx2060 ekran kartım.

    Samsung direk pc ye bağlanıyor ve usb bağlantısı istiyor ve ekran kartının hdmi çıkışına takıyoruz. laptoğunda hdmi çıkışı mevcut. sanırım hdmi 2.0 desteklidir bakacağım.


    sistem gereksinimlerim destekliyor diye düşünüyorum. işlemcim 10. nesil i7. monster tulpar t7 yeni laptopum. arkasında 2 adet minidisplay port ve hdmi çıkışı var. usb type c de var.


    oculusta pc den bağımsız da çalışıyor ve 64 gb hafızası var fakat ben bunu kablo ile pcde kullandığımda pc nin harddiskin kullanacağız diye düşünüyorum. ve oculusta hdmi çıkışı gerekmiyor.

    direk usb c kablosu ile pc ye bağlanıyor. kablosu tr de 1300 tl :) fakat 100 tl ye aliexpreste mevcut. neyse kablo ayarlanır.


    merak etiğim oculusta sadece usb kablo ile bağlayıp pc oyunları oynarken samsungta hdmi+usb bağlantısı gerekiyor hangisi pc için daha verimli olur acaba? oculusun ismi daha cazip geliyor. fakat ekran çözünürlüğü ve microsoft mixed realty desteği samsundg odyssey de var.


    kullanan arkadaşların tavsiyelerini merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 18 Şubat 2021; 17:40:4 >



  • Oculus Quest 2 ALdım ve PC de kablosuz olarak kullanıyorum. Hem PC den bağımsız da çalışıyor kendi işlemcisi rami ekran kartı var telefon gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.