Şimdi Ara

Oblio Mint Plus 7 Tablet Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar yaklaşık 2 aydır mint plus 7 tableti kullanıyorum ve memnunum ancak 3d oyunlarda çoğu zaman çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nedeni nedir acaba? ayrıca mine craft pocket edition ve pes 2012 gibi oyunlarda sıfır hatayla oynayabilirken örnek vermek gerekirse cs portable gibi bir oyunda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.tabletin sağ tarafı aşırı ısınıyor ve doğal olarak biraz korkuyorum yanar filan diye acaba normal mi yoksa bi sıkıntı çıkarır mı? sanırım cihazdaki grafik işlemcisi iyi fakat neden bu tarz kücük sorunlar yaratıyor anlamıyorum cevabınız için teşekkür ederim şimdiden.



  • Öncelikle Oblio Tableti seçtiğiniz için teşekkürler...
    Cihazınızın ısma durumu yüksek performanslı oyunları oynadığınızdan dolayı gerçekleşmektedir. Cihazın çok fazla ısınması sadece performansını yavaşlatacaktır.
    İleriki noktalarda cihaz otomatik olarak kendisini kapatacaktır.

    Tüm elektronik cihazlarda olduğu gibi bu sorun normal bir durumdur.

    Bazı oyunların kapanması tamamiyle oyunlarının uyumluluk dışı olmasından dolayı kapanmasıdır. Burda cihazınızla bazı oyunları cep telefonu kategorisinde indirirken bazıları tablet olarak sınıflanmaktadır. Normal bir durum olup oyunların güncellenmesi ile düzelme göstterecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.