Şimdi Ara

o kadar doktor eksiği ve açığı varken tıp fakültesi kontenjan artırmama kararı (twitterda gündem olu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ştırmalıyız)

    Donanım haber olarak gücümüzü göstermeliyiz. 2022 sonrasında kontenjan artırmama kararı alın aşırı derece açık var.


    YÖK Başkanı: Tıp kontenjanlarını artırma gündemimizde yok

    Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, tıp fakültelerinde eğitimi hızlandırma gündemlerinin olmadığını belirterek, "Eğitim hızlandırılması kaliteyi düşürebilir. Tıp eğitiminde biz kaliteden ödün vermeyiz. YÖK olarak sağlık alanındaki kalite birinci önceliğimiz. Tıp kontenjanlarımızın gerçekten yeterli düzeyde olduğunu ifade edebilirim. Şu anda kontenjanları artırmak gibi bir gündemimiz, müzakeremiz yok" dedi.









  • Romanya'daki tıp fakültelerinin bu şekilde tepki verdiği açıklamalardır.

    Hayat Bilgisiyoutube
    Sevda öğretmen Amil'e düğün listesi çıkarıyor. DÖNER SERMAYE ASLANLAR GİBİ Hayat Bilgisi 24. Bölümü İzlemek İçin 👉🏻 https://youtu.be/rtI8JE_OFoA İdealist bir lise öğretmeni olan Afet, anne ve babasını trafik kazasında kaybedince kardeşi Kerem ile birlikte Anadolu'yu şehir şehir dolaşmıştır. Klasik ezberci eğitimin yerine, öğretmeye dayalı yaratıcı eğitimden yana olan Afet Güçverir yıllar boyu tayinler, atılmalar hatta sürgünler yaşamıştır. Bu yıllarda meslektaşı ve eski aşkı olan Tekin Bey'dense kardeşine tokat attığı için ayrılır. Kardeş Kerem ile birlikte yıllar sonra son sürgün yerleri olan İstanbul Rıdvan Kanat Lisesine gelirler. Bu tayin Afet Güçverir için yeni bir yaşama başlangıç ve lisenin öğrencileri için de uzun soluklu farklı "hayat eğitiminin" başlangıcı olacaktır... KÜNYE YAPIM: SÜREÇ FİLM YAPIMCI: ALİ GÜNDOĞDU YÖNETMEN: TARKAN KARLIDAĞ SENARYO: GANİ MÜJDE OYUNCULAR: PERRAN KUTMAN, TARIK PAPUÇÇUOĞLU, KEREM KUPACI, İPEK ERDEN, ÜMİT ERDİM, PAŞHAN YILMAZEL #hayatbilgisi #perrankutman
    https://www.youtube.com/watch?v=iOCwpv6FRU8
  • Şu ana kadar çok hızlı açtılar zaten daha da açmalarına gerek yok kalitesi yerlerde olan tıpları daha iyi hale getirmeye yoğunlaşmaları daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha fazla kontenjana gerek yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.