Şimdi Ara

NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] (1918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.006
Cevap
245
Favori
2.619.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pilgrimage P kullanıcısına yanıt

    Olabilir,kesin bir şey yok.Benim ilk askıya almada belge istediler,gönderdim, ban açıldı.Sonra Gigabyte eagle oc 3070 siparişini iptal ettim,sorunlu çıkabilir diye 2. banı yedim.Bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum,kesin bir şey diyemiyorum.

  • DRAGUT kullanıcısına yanıt
    Ney gönderdiniz de açılmıştı ?
  • Ulan Sipariş vermeye korkuyorum anasını satayım. Amazon ki güvenin adresiydi bizim icin :) Ama Japon Amazonlar sıctı batırdı :) Bir anlasak neden patladığımızı somurecez kartları Türkler olarak :)

  • kaos87 kullanıcısına yanıt

    Banka kart ekstresini gönderdim,zaten isim,kartın son 4 hanesi ve adresin tek göründüğü belge odur resmi olarak.

  • DRAGUT kullanıcısına yanıt
    Banka ekstresi ve kartın gideceği adres farklı benim sorunum orda sanırım
  • Caponyadan ,benide banladılar,sonra banı açtılar tüm siparişler olduğu gibi duruyordu sözüm ona ban attıklarında siparişleri sıfırlıyorlardı :)) ona göre banlananalar dikkat etsin kartı alışverişe kapatın olmadı.

  • Sipariş iptali ile hesap kapanmasının ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. Denemek için 7 tane sipariş verdim ve iptal ettim. Sonra tekrar 2-3 tane sipariş verdim halen kapatmadılar hesabı. Neye göre işlem yapıyorlar çözemedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenomenhaa

    Millet bam bam bam kart alıyor,bizede galakurudan ban ban ban :))  



    Alıntıları Göster

    Az çekmediniz şu caponlardan 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRAGUT

    Adamlar benim Galakuro'yu gönderdiler ama sonra banladılar malum..Allah'tan DHL bildirim göndermiş oradan takip ediyorum.Daha da ilginç bir şey söyleyeyim.Hesabı banladıklarında bekleyen siparişlerimi iptal edeceklerini söylüyorlardı.Daha önceden dursun diye Asus TUF OC 3070 ve Elsa 3080 siparişim vardı.Bugün banlı hesaptaki Asus'un parasını da çekmişler,bu caponlar kafayı yemiş belli.Hesabı açtırmak için mail atmıştım ama geri de dönmüyorlar :) Başka bir hesap açıp oradan chate bağlanacağım bakalım :)

    Hayatımda böyle bir şeyi cidden ilk defa duyuyorum. Gerçekten çok saçma bir iş.

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    Neredeyse tek kozu cuma akşamı indirimi desek yalan olmaz  O da gitti mi pek esprisi kalmaz. Yazın bi dönem baya saçmalarılar 50tl indirip sunmalar, termal macun, fan koymalar falan ama ekimden beri fena değil yine.

  • Trio ve Suprim gelirse şayet elimde ki Evga da dahil 3 ünden birini seçip diğer ikisini açık arttırmaya çıkartacağım.  

    İşler çok karışık kartlar hiç gelmeyede bilir. Gümrükten dönebilir. Bakalım neler bekliyor beni. Yurtdışından ürün alma limitine takılırsak durum vahim.

  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    30 günde 5 adetti sanırım, gerçi gümrükten dönmez, bekler bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6500₺den 2 tane TUF 3080 alan bir arkadaş vardı buralarda mi o rüyalarıma giriyor hala
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    30 günde 5 adetti sanırım, gerçi gümrükten dönmez, bekler bence.

    Evet aylık 5 ürün. Ben Ocak ayında 3 ürün aldım. Şimdi trio gelecek Ocak ayı için de, USA dan SSD gelecek. Suprim gecikse bari biraz. Onun tarihi belli değil sonuçta daha. Ama Ocak ayı için de göndermeye kalkarlarsa 2 günde TR ulaşır zaten. Göreceğiz heyecanla bekleyeceğım bu saatten sonra. Kart kovalama işi bitti bir aksilik karışıklık çıkmaz ise. Bulduklarımı konuya atar atar dururum. Yada direk sipariş geçer isteyene gönderirim. Çünkü konuya at et derken uçuyor kartlar. Kıl payı gidiyor.

  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    hocam takvim ayında mı 5 ürün?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Öyle olması lazım. Çünkü diğer türlü neye göre belirleyecekler. Ilk gelen üründen itibaren olsa benimki 7-8 olur ki sınırı aşıyor. Son ürünlerim geçmezdi gümrükten. Umursamiyor da olabilirler. Yada aramexle gelenler ayri priority kargoyla gelenler ayri olabilir ama hepsi karışık olur.

    Benim bildiğim takvim ayı. Gun olarak baz almazlar diye düşünüyorum.
  • Hicks kullanıcısına yanıt

    Bu ekran kartını Amazon.de'den denk getirdim, her şey dahil 1719 euro tuttu, anlık kur ile 15520 TL ediyor, ben de o tarz bir rakama aldım diye sevinmiştim fakat güzel bankam piyasdadan tam oalrak 60 usd kadar daha fazla paraya usd ye çevirmiş bu euroyu. O bankada euro extrem yoktu ve extrem usd kesiliyor, banka çapraz kur ile 1719 euroyu 2160 usd olarak yansıtmış kartıma (eurodan tl, tl den usd şeklinde değil, bunu teyit ettim), bu arada amazonun kendi sitesinde de usd öde seçeneği vardı ve o da 2158 usd küsürdü, sanırım bankalar değişik bir kur kullanıyor böyle işlemlerde.


    Sonuç olarak bu kart bana 2160 usd yani anlık olarak 16145 liraya denk geldi. Garanti konusunda tırsmıyorum her türlü amazon arkamızda durur ama TR de satan firmanın fiyatı da uygunmuş. Yani ben karlı alışveriş yaptım hayali kurarken pek de karlı olamamışım :)


    Şimdi sizlere bir sorum var:

    Bugün Amazon.fr'den 1763 euroya (her şey dahil) Palit 3090 Gamerock OC denk getirdim ve euro esktresi olan kart ile ödedim. Yani ekstre günü bankama 1763 euro yatırıcam, elimde euro var, o yüzden bugünkü kurdan bana maliyeti 15920 TL diyebiliriz.


    PNY'yi teslim almadan geri yollayabilirim, maalesef yola çıktı.


    Şimdi 2 durum mevcut, PNY'yi geri yolladığımda bana 1719 euro geri yatıracaklar fakat bankam yine onu usd kuruna çevirip yansıtıcak, benim ödediğim rakam 2160 usd idi, yinme alengirli bir kur ile çevirirlerse belki bana 2160 usd değil de 2130 usd (rakamı salladım) geri yansıtacaklar, böyle bir senaryoda durup dururken cebimden eksta 30 usd çıkmış olur. Böyle bir ek maliyeti olabilir ürünü geri yollamamın. Ayrıca geri gitmesini bekle, iade bekle derken kartımın ekstresi çoktan gelmiş olur.


    Aradaki fiyat farkı, çekeceğim zahmet, alacağım kur riski vs... Bunlar ışığında sizce bu 2 model arasında değişim yapmama gerek var mı yoksa, pny kalsın, gamerock u iptal et mi dersiniz. Gamerock daha stokta yok, 5-10 gün daha girmez, o yüzden karar vermek için birazcık vaktim var.


    Tecrübeli ve bilgili arkadaşlara danışmak isterim.


    (Dip not, hayır 3090 ihtiyacım yok, 3080işimi görür ama yeni fiyatlarda tüm 3080ler +12-13k bandına çıktığı için sanki 15-16k 3090 için verilirmiş gibime geldiği için aldım)





  • dcorp D kullanıcısına yanıt

    Amazon.de'de benzer durumu yaşadı arkadaşım. 1000€'ya yakın bir laptop almak istedi. Banka parayı çekti önce, sonra kartı kapadı. İnatlaşıp üç kez yaptı bunu. En sonuncuda da onay vermeyince vazgeçti. Fakat üç kez al, iadeden baya bi para çıktı cebinden. Banka müşteri hizmetleri döviz alışveriş aynı gün çekim - iadeden fark alınmayacığını söyledi, fakat alındı. İtiraz dilekçesi de kar etmedi. Bankanızla görüşüp öyle karar verin. Döviz ekstre olsaydı hiçbir kaybınız olmazdı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpknkc

    6500₺den 2 tane TUF 3080 alan bir arkadaş vardı buralarda mi o rüyalarıma giriyor hala

    yalma ya biz 7bine 3070 kovaliyorux :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.