Şimdi Ara

Nvidia LHR ekran kartları yeniden kırıldı: Aynı anda iki farklı coin kazılabilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartları aslında şuan bedava ama almak sorun işte. Misal Türkiye fiyatı 32000 TL gibi uçuk kaçık bir 3090 ele alalım. Kartı alıp sisteme takın. Elektrik fiyatını çıkın her ay 1500 TL kendini amorti eder. 1 yıl sonra 18000 TL kendini amorti etti mi tamamdır. Tebrikler kartı 14000 TL ye almış oldunuz. Aylık 2000 TL kazanabilirseniz elektrik ücretinden sonra ki 250 TL rahat elektrik girer 24000 TL amorti eder 1 yıl sonra. Şuan 2300 TL falan kazancı var.
    8000 TL ye nasıl 3090 alabileceğinizi anlattım. Tabii 1 yıl oyun oynayamamak var. Ya da gündüz oyun gece mining. Kart 3-4 yıl dayansa zaten 3-4 yıl sonra madenci birine kakalayıp kendinize yeni kart alırsınız. :)
    Çünkü 4 yıl sonra kartın bellekler deyimi yerindeyse çöp olmuş olacak. En az %20 performans kaybıyla. Ya da fanların biri ya da bir kaçı yamulmuş olacak :)

  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    bana değişen nedir bir aciklarmisiniz 300 TL gelen faturayı 800 TL almayı engelleyecek yada olmasını engelleyecek bir şey bir delilmi sunabiliyorsun. aksine kendi kendine ben madenciyim benden fazla para gidecek gitmesin diye yazıyı yazdığın gün gibi ortada.
    elektrik faturan artiyormu cevabın evet. artıyor
    madencimisin diye sordum cevabın evet mademciyim.
    eee daha bir şey demem gerek varmı.
    hatta anlattıklarına bakarsak 300 TL madenciye fatura geldimi 10 katını almak gerekliymiş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ulayrason U kullanıcısına yanıt

    Bir ara Türkçe dersi al. Ne zırvalıyorsun anlaşılmıyor. Yazdıklarımdan madenci olduğumu nasıl çıkardın merak konusu. Elektriğin canına okur diyorsun, öyle bir durum olmadığını gösteriyorum sana. Sonra gelmiş "aha işte elektrik harcıyor" diyorsun. Yani idrak kanallarında bir problem olduğu aşikar ama oyun oynamak için bile olsa bu alet zaten elektrik çekecek. Sana diyorum ki senin abarttığın kadar bir elektrik çekmiyor. Gelmiş yine de "ELEKTRİK YAKIYO BAK" diyorsun. Komik adamsın vesselam.


    Sen elektriği şuna kullandın sen buna kullandın diye kimseye fatura çıkaramazsın. kW başına 90 kuruş değil mi? 90 kuruş. Veririm 90 kuruşu istersem balkona projektör koyarım. İstersem 10 tane tost makinesini yan yana koyar 3 metre tost yaparım. SANANE?


    Git milyonlarca lira vergi borcu, enerji borcu silinen trilyonluklara anlat derdini diyorum sana. Elektrik faturasını ödemeye gücü yetmeyen binlerce aileye sonsuza kadar elektrik kullandırtırsın o paraya.


    Eğer yine anlamadıysan git mesajlarımı alt alta topla, anlayana kadar yüksek sesle tekrar tekrar oku.





  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    yokya elektriğin parasını ver istediğin gibi harca oldu başka bi arzun varmı. sonrada deki trilyonlarca vergi borcu olanlar niye silindi sanki ben diyorum ki silinsin. senin kafa da oldukları için dir. demişlerdir ki la bunlar bir sürü gelir getiriyor ne olacak adamlar rahat etsin nasıl olsa para getiriyorlar bu fakirler zaten birşey kazandırdığı yok vur gitsin demişlerdir. nede olsa para veriyorya devlete.
    gelelim madenci olduğunu nerden çıkardığıma sen demedinmiki şunun şu kadarını kisarsin 2080tim var şu kadarını kistim he. diyen sen madenci değilim diyen yine sen. ama buna rağmen Türkçe öğrenmesi gereken yine ben.
    yahu basit bir soru soracağım siz bu madencilikten dolayı ekran kartı piyasada bulunmuyor, oyun oynamak için kart bulamayan veya alamayan insanlar sizce bu madencilik olayına karşı olmalarına nasıl bakıyorsunuz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabii parasını verdiğim şeyi istediğim gibi kullanırım. Kime ne? Sana ne? Fakire yardımsa derdin git yardım et. Senin olmayan para üstünden prim kasma, fikir üretme.


    2080 ti'ım var dedim ama gittim 3070'ten anlattım. Dediğim gibi, idrak yetinde problem olmasa 2080 ti'ı zaten elimde olduğu için örnek olarak verdiğimi anlayabilirdin. Ama sonuç? Sıfır. Ki ben 2080 ti'ımın şu kadarını kıstım diye bir cümle kurmadım. Bu değerleri de çok basit bir google araması ile bulabilirsin. Ama her klasik Türk vatandaşı gibi sen de gram bilgin olmayan konular hakkında fikir belirtmekten geri durmuyorsun. Çünkü cahilsin.



    Ekran kartı bulunmamasının sebebi mining değil, çip krizi. Türkçe dersinin yanı sıra biraz da gündemi takip et.

  • gg o zaman

  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt

    Sistemle başa çıkamayınca sistemin parçası oldum, kavga edene kadar...Küçük meblayla alım-satım yapıyorum. Artık böyle böyle RX 6900 XT alabilirim. RTX 3090'nın yarı fiyatına satılıyordu en son ...

  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

    Ekran kartı ve PC'cilik bizim gibi memleketlerde var. Rusya / Hint Okyanusu ülkeleri / Güney Amerika ülkeleri gibi.. Zaten Avrupa-Kuzey Amerika, Japonya, Güney Kore gibi ülkeler alır konsolunu kafası rahat eder. 4K problemi vardı, Onuda aştılar, tamamdır. Bu saatten sonra Konsol düşünemiyorsam, Ubisoft ve Steam kütüphanem yüzündendir. Bunu da konsollara taşımanın yolunu bulsam, muhteşem olurdu.

  • ulayrason U kullanıcısına yanıt

    Gelir elde edenden, Gelir Vergisi alınmalıdır. "Nokta" Peki nasıl gelin bunu daha geniş çevremize yayalım ve 2002'li yıllarda "Nerden buldun ?" yasasını devreye sokalım.

  • Dua edelimde konsollardan mining yöntemi bulamasınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız ethereum ve bilimum coinler hiç güven vermiyor

    örnek:1 gün 1400 1700dolara düşerken 2 gün sonra 2500-3000 dolara cıkıyor misal suan ethereum 3500 dolar ama yarın bi anda 1400 dolara düşebiliyor. Öyle kademeli azar azar bi düşme yada kademeli sekilde azar azar yükselme olmuyor. bi gecede 1400den 2500lere cıkabiliyor yani.

    Bukadar saçma bi durum oldugundan güvenipte almıyor insan.


    Yani diyecegim o ki elimde 2080de olsa 3070 falanda olsa öyle madencilik falan yapmam. Zaten 6-7 ayda taş çatlasın masraflarıı düşünce 6-7bin tl kalıyor. Oda en Tepeden satabilirseniz kazdıklarınızı.

    Lan 6-7 ay gider asgari ücretle calısırım daha iyi.


    Öyle rahat iş falanda deil madencilik baya baya vakit harcıcan Strese giricen kartlara durmadan bakman gerekli. Yazılımsal donanımsal hatalar arızalar olaibiliyor. vs. Öyle rahat iş deil yani madencilik

    Getirisi güzel iş falanda deil. Çok az kazandırıyor.Zihinsel ve Psikolojik olarakda yorucu bir iş stresli baya. Cekilcek cile deil.

    100 Tane madencilik yapan varsa en az yarısı hatta fazlası Riglerinden kurtulma satma peşinde. Alıcısı cıksa 1 dk tutmazlar o rigleri ellerinde. Öyle madencilik kolay iş deil. yani. Getirisi uzun sürüyor meşakatli ve maalesef sürekli borsa takip etmeniz gerektiren bi durum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 12 Ekim 2021; 12:25:45 >




  • NikTekyoutube
    Hey You, Wanna Connect with me? Here's where to find me on Social Media: Discord: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z Instagram: https://www.instagram.com/niktekchannel Facebook: https://www.facebook.com/niktekchannel Reddit: https://www.reddit.com/user/niktekchannel/ Twitter: https://twitter.com/niktekchannel Support me on Patreon: https://www.patreon.com/niktek
    https://www.youtube.com/watch?v=lxvKbHL6DvY&ab_channel=NikTek
  • Güzel laf salatası. Bir dahakine alakan olmayan konulara damlama. Dam ile duvarı ayıramıyorsan hele hiç damlama. Çünkü hem üslubun hem konuyla alakan yokken ortaya atlaman hem konuyu anlamamış olman hem de Türkçe konusunda ahkam keserken Türkçeyi katletmen falan tam bir ortaokul piyesi.


    Lağım kokan üslubunla ötede takılabilirsin. Türkçe konusunda sana da başarılar.

  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt

    Amin amin amin amin amin  .

    Gerçekten TR'de yavaş yavaş bazı aktiviteler iyice kaybolmaya gidiyor. Dünyada daha doğrusu fakat dolar sağolsun hızlı etkileniyoruz. İnsan ekonomi, ülke durumundan zaten unuttu böyle şeyleri bir de bu saçma sapan kripto paralar işi iyice mahvetti. Zevk de bırakmadılar adamda 2 tadla oyun oynayalım.

  • Su yukardaki volkan midir nedir atip tutuyordu ulema gibi fiyatlar soyle dusecek boyle dusecek diye kendi gitti aldi ekran kartini simdi satacagim diye maval atiyor.Bu tiplerin manupulasyonuna gelmeyin.Ihtiyaciniz dogrultusunda hareket edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce 10 bin TL altına 3070 Ti satılıyordu (Amazon Tr ) . Oyuncular alır mı ? Almaz tabi , her şeyi bilirler o kart nasılmış bu kart nasılmış . 2 3 Fps daha azmış , fiyatlar daha da düşecekmiş , Lhr kart alınmazmış :) . O zamanda yazdım oyuncuysanız alın geçin keyfi iş yapmayın.... Yani ortada ihtiyaç var ama oyuncular onu al bunu al derdine düştükleri için onlara hiçbir zaman kart yok nedense. Al Sat Simulatör oynuyorlar başka bir şey değil. Ekmeğinde olana adama bir şey demiyorum . İşi keyfi yapanlara diyorum . Konuya gelecek olursak eğer , 6600 ile birlikte çözülmeler başladı . Rakipten bir kart daha gelirse tam çözülme yaşanır . 3070 Ti şu an 56 58 Mhs veriyor . Lhr olmayan 3070 ise 62 - 63 Mhs . Değerler çok iyi ve geçen gün dahada iyileşiyor .

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Kim güvenip almıyor :D Kıçı kırık kripto paranın bile 1 Milyar $ günlük hacmi var . 6 adet 3070 Ti ev geçindirir. 3070 Olan adam oyun oynuyor sabahtan akşama kadar .Kime yararı var oyun oynamanın . Ben 35 sene oynadım oradan biliyorum . Çok rahat iş madencilik . Güncelleme harici dokunmuyorum sisteme . Öyle güzel çalılıyor ki miss . İleri düzey sistem kurduğum için ben hiçbir sorun yaşamıyorum . Ama ucuz diye kart alanlar dediğin gibi rahat uyuduklarını sanmıyorum . Günlük 22 dolar kazanıyorum bence fena değil . Bir günde kazancı ikiyede katlarsın ikiyede bölünürsün. Ben kazandıklarımı tutuyorum bölünsede çarpılsada sorun yok . Madencilik bir yaşan tarzı bu işe başlarsan bırakamazsın. Eski sistemi satar yenilersin , Sistem kurar satarsın, onun dışında madenciliği bırakan kolay kolay yoktur . Bende kurup satıyorum ilan verdim alan çıkarsa satarım , tekrar yenisini toplarım , yoksa kazmaya devam . Borsa takip ile ilgili değil , hangi kripto paranın getirisi fazla ise ona geçer sistemi en iyi getiride çalıştırmaya çalışırsın . Fiyat yükselmesi ya da düşmesi doğrudan kazançlar için bir etken değil .

    Yazdıklarına tek tek cvp vermeye çalıştım . Kızmaca gücenmece yok . Herkes ekmeğinde dostum bırakın insanlar nasııl istiyorlarsa öyle yapsınlar . Yaşayıp öğrensinler . Sen mining yapıyor olsaydın o yazdıklarının hiçbirini yazmazdın.





  • Seni hesaba almıyorum anla işte :) Boş teneke çok ses çıkarır hesabı gelip paragraf paragraf döşüyorsun. Hakaretler falan da gırla. Kaliteni -pardon- kalitesizliğini zaten belli ediyorsun  

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.