Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.819
Cevap
194
Favori
538.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Online battle royal tarzi oyunlar oynamiyorum. Bir sure once de pc toplayacaktim fakat yaz’a kadar bekleme karari aldim. Global ve Tr sunucusunu deneyen oldu mu ? 100mbit fiber mevcut. Hikaye odakli oyunlari oynayacagim. Eger fark yok ise global uyelik alicam. Bu kan emicilere para vermek istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • holden_ H kullanıcısına yanıt

    Yok 500 cümlesini ben kurdum ve sen bu cümle üzerine gönderme yaptın yoksa ne işim olur seninle ağız dalaşına girmeye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Hikaye odaklı oynayacaksan direkt globalden oyna, son zamanlarda 60ms altını görmeye başladım. Geceleri oynuyorum, hızından kalitesinden memnunum, EU3 serverından giriyorum.

    Death Stranding'i bitirdim, hikayesi güzel, tavsiye ederim.
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Direkt alabiliyor muyuz global ? Yoksa vpn vs mi gerekli ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Vpn ile USA seçip Dolar kuru ile abone olabiliyorsun, daha avantajlı ama 6 aylık üyelik var sadece. 6 ay üyelikte 1 ay bedava durumu var.

    Üye olduktan sonra vpn'e gerek yok. Aplikasyonu indirip, Nvidia Globali seçip, kullanıcı kodun şifrenle giriş yapıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 6 Mart 2021; 17:40:24 >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ilginiz icin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iyi eğlenceler
  • Android tv de oyunlarda ses hiç gelmiyor çözümü bilen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahahaha klavye düzeltmiş kusura bakmayın ama olur tabi ki o kadar rütbe atlamis olacaksınız ayıp olur :D demek istediğimi anladıysanız hataların göze batmasına gerek yok :)

  • Streamer tayfanin binlerce paralı abonesi var. Oyun medyası gibi reklamla ayakta durmuyorlar. İkisini karıştırmayalım lütfen
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    Abone ve donate paralari aylik gelirlerinin belli bir bolumunu olusturuyor, vergi ve kesintiler nedeniyle, asil kripto para olayiyla beraber elektronik ortamda para hareketleriyle ilgili yeni duzenleme geldiginde reklam ve sponsorluk konusu cok daha onemli hale gelecek..


    Bu arada, mutlaka yakalayan olmustur, malum yerlerde 1 saatlik secenekte 'en kotu sistem' ayarli' oldugu ifadesi su katilmamis bir yalan. Ne amacla yapildigini anlamak zor degil.. Ben bedava kullaniyorum ve turlu turlu sistemle oynadim, oynuyorum..


    Pandemi nedeniyle, benim gibi olagan hayat akisinda twitch/utube cok az yer alan insanlarin da o platformlara daha cok zaman ayirmasiyla yeni bir durum dogdu. Kapali devre kemik bir kitle gibi yapilan yayinlar daha buyuk kitlere acildi ve yayincilarin goz onunde olma suresinin artisiyla orantili olarak uslup ve edep daha on plana cikti. Cok uzak olmayan bir zaman diliminde ciddi koklu bir denetim gelip sap ile saman ayrilacak diye dusunuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanaliboy -- 7 Mart 2021; 10:27:30 >
  • Arkadaşlar Turkcell fiyaskosundan sonra Avrupadan satın almak istiyorum bu geforce now üyeliğini ancak direkt olarak TR sayfasına yönlendiriyor. Vpn mi kullanmamız gerekiyor satın almak için?
  • revilationer R kullanıcısına yanıt

    Evet vpn lazım.Operada vpn var hocam bölgeyi kuzey amerika yapin euro yerine dolar çıkıyor daha ucuza gelir oynarken vpn gerekmiyor zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Sanırım sadece 6 aylık üyelik seçeneği kalmıs şuan hocam 1 ay denemek istiyordum hesap bulabilirsem onu satın alacağım, ilginize teşekkür ederim
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bildiğiniz gibi bazı oyunlarda steam'de Türkçe dil desteği olmasına rağmen geforce now'da oyun ingilizce olarak açılıyor ve oyun içinde dil değiştirebileceğiniz bir menü bulunmuyor. Bunun çözümünü sizlerle paylaşmak istedim;


    1. Steam'de aile görünümünü aktifleştirin ve hiçbir oyunu seçmeyin.
    2. Geforce Now üzerinden oyunu çalıştırın, oyun hata verip açılmayacaktır. Sol alt tarafta bulunan steam penceresini büyütün, üstteki aile görünümünü kapatın(pin isteyecek).
    3. Geforce now içindeki steam'den oyunun ayarlarına girip dili türkçe yapın, ve oyun Türkçe olarak açılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.