Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.835
Cevap
195
Favori
539.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • psn bağlanmıyormu bu alete :D
  • 35 Mbit ile tadı yok, donmuyor ama sürekli pikselleşiyor. 100 Mbit interneti olanlar için çok iyi teknoloji. FPS sorunu yok, donma takılma yok çok iyi.
  • benim net 100 mbit dün free olanlardan denedim bir kaç tane güzel bir teknoloji ancak oyunu satın almak nedir abi !!! aylık / yıllık abonelik sistemi yaparsın ücretini öder oynarız
  • Merhaba arkadaşlar,
    İkinci olarak 6 Euro luk ücret 90 gün için mi? 12 ay boyunca aylık 6 euro mu ödücez? Böyle anladım yanlış değilse.
    Paralı üyelikte de oynama süre sınırı var mı?
    Oynadığımız oyunları kaydedip kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz?
    Bir de evde 35mbit fiber var. Ağı sağlıklı bulmuyor. Var mı böyle gereksiz hata alan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 14 Şubat 2020; 10:3:47 >
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    paralı 6 saat oynama suresi
    6 euro aylık

    ilk 3 ay bedava sonra para cekicek

    istersen gericek yinede o 3 ay devam ediyorumus oyle dediler
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    4 cu ag ayarında ince ayar cekin
  • Pingin düşük olması normal hocam sunucular belki geforce now sunucularına 100 metre uzaktan falan, şaka bir yana sunucular yurt dışında olduğu için sizin oyunun sunucularına yakındır hocam ondan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neredeyse 20 Sayfanın hepsini okudum ve şimdi hiç deneyimlemeden sistem hakkında bir kaç yorum yapacağım. Tamamen kişisel görüşümdür ancak bazılarının genel kabul göreceğini düşünüyorum.

    Öncelikle avantajlarıyla gidelim:

    Diyelim yorumlardaki gibi 10 yıllık bir bilgisayarınız var, gidip Battlefield V oynamak çok cazip geliyor. Anladığım kadarı ile CS:GO tarzı online oyunlarda oynanabilirlik düşükmüş, yani hikaye modu takılmak gerek iyi verim için. Yinede high ayarlarda oyun deneyimlemek çok güzel.

    Biri yazmıştı internet kafe mantığı diye evet tamamen bu, sahip değilseniz kiralama mantığı. Oyunları denemeki oynamak açısından gayet güzel sistem. Gelişsin geliştirilsin kesinlikle destekçisiyim.

    FAKAAAAATTT!!!

    Türkiye şartları ile yazacağım, internet altyapımız %80 ADSL iken, bir evde interneti en az 3-5 kişi aynı anda kullanırken, bu sistemden verim almak biraz sıkıntılı. 60 FPS maks verdiğini gördüm. Hadi şu yarışçı modu ile 120 FPS olsun. Bu konuya gireceğiz.

    Bu sistemi Türkiye Genelinde herkes deniyor ama en çok ilgi gösterenler bu 5-10 yıllık sistem sahipleri yada sistemi çok kötü olanlar. Bu insanların evinde genelde ADSL bağlantısı var, gereken Mbps değerlerini sağlamak imkansız. Diyeceksiniz ki yinede çalışıyor oynanabilir ama tamda FPS burada ortaya çıkıyor. Ben görüntüyü 480p civarı alıp 60-120 FPS alacaksam bunu en düşük ayarlı oynayıp internetimden yemedende yapabilirim. Bunları sistem yaramaz diye anlatmıyorum en sonda bağlayacağım hepsini.


    Şimdi maddi olarak düşünelim:

    Bir oyun bedeli: 50-400 TL
    Gereken 50 Mbit internet (altyapı varsa): En az 150, diyelim 100+
    Servis ücreti: 6 Euro= 36 TL

    Şimdi kötü sisteme sahip bir insan aylık standart 150+ verip birde oynamak istediği oyunu satın alacak. (Oyunu yok sayıyorum çünkü oynayamam diye satın almadı)

    Wifi sıkıntılı kablolu bağlantı yapın denmiş, kişi laptop a sahip ise kablolu bağlantı yapmak zulüm gelecektir. E masaüstüne sahip bir insanda zaten çok düşük maliyetlere sistem toplayabiliyor zaten.

    Konuyu çok dağıtmadan demem o ki:

    Sistemin gelişmesi ve yayılması için İnternet altyapısının ülkemizde yayılması gerek. İMKANSIZ! Bina olmayan bölgelere fiberin gitmesinin imkanı yokken, Binalarada TT terörü varken, hemde bu fiyat politikaları ile çok zor.

    Sisteme gereken internet bağlantısı dahilinde (oyun ücretleri hariç) iki yıl içinde ödenecek olan yaklaşık 3600 liraya orta karar güzel bir sistem alınıp aynı oyunlar kendi PCnde oynanabilir. En azından Bilgisayar için maddi kaynak kendinde olmayan kişilerin ebeveyni bu yönde düşünecektir.

    Umarım sistem gelişir, gelişirde internet altyapımızda gelişip ve bu fahiş fiyatlar daha çekilebilir seviyelere iner.




  • Kendi kütüphanesi var mı yoksa sadece steam vs. Satın aldığımız oyunlar mı oynanabiliyor? Bir de 32 bit pc de çalışıyor mu? Atom işlemcili Windows tablet kullanıyorum eğer çalışmazsa çok üzülürüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15mb/0.5-0.8mb olduğu için hiç hayal kurup denememe gerek yok F
  • PC de denedim fakat telefonumda olmuyor oyuna tıkladığımda ana menüye atıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.kemALL kullanıcısına yanıt
    Fifa desteklenmiyor orginden apex girip oyunu baslatmadan fifayi indirdim oynadim destenlenmedigi icin her seferinde indirmen lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugyboy -- 14 Şubat 2020; 12:7:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Yukarılarda birileri sadece 64 bitte çalıştığını yazmıştı. Kendi kütüphanesi yok, satın aldığınız oyunları platformlar üzerinden oynayabiliyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Peki 32 bitte çalışan stream sistem var mı? Stadia nasıl? Kendi kütüphanesi olmaması kötü olmuş o zaman herkesin hesabında yeni oyunlar yok ki rdr 2 yi filan pc de stream ederek oynamak güzel olurdu. Steam vs. uyumlu çalışması güzel ama kendi kütüphanesi de gelmeli bence. Gerçi beni ilgilendirmez nasılsa kullanamayacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Şu an en stabil çalışan GeForceNow sanırım. Stadianın yorumları oldukça olumsuzdu, çok fazla input lag olduğunu yazmış deneyenler. Eğer kendi kütüphanesi olursa fiyat artacaktır. Yeni oyunları oynamak isteyenler oyunları satın almak zorunda. Steam vb. platformlar ile uyumlu çalışmıyor aslında direkt kendi bilgisayarınızdan oynuyormuşsunuz gibi düşünün. Oyunlarınız bağlandığınız serverda kurulu, oynamak istediğiniz oyun hangi platform üstünden kurulduysa servera sizden o platformun üyeliğini girmeniz isteniyor (tıpkı kendi bilgisayarınızda steam veya epic’e girermiş gibi), eğer oyuna sahipseniz o platformda oyunu oynayabiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DreamSs

    Merhaba arkadaşlar,
    İkinci olarak 6 Euro luk ücret 90 gün için mi? 12 ay boyunca aylık 6 euro mu ödücez? Böyle anladım yanlış değilse.
    Paralı üyelikte de oynama süre sınırı var mı?
    Oynadığımız oyunları kaydedip kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz?
    Bir de evde 35mbit fiber var. Ağı sağlıklı bulmuyor. Var mı böyle gereksiz hata alan?
    İlk üç ay ücretsiz sonra bir yıl boyunca her ay 6 euro.

    Paralı üyelikte 6 saat ücretsiz üyelikte bir saat sınırı var. Sonra oyuna yeniden girmek gerekiyor. Paralı olanın avantajı girerken sıra beklememesi.

    Benim oynadığım oyunlarda kaydedip devam edebiliyordum.

    Bağlantı hızı tek faktör değil. Ağ testi yaptığınızda ayrıntılarda kare kaybı 2'nin üzerinde olursa 100 mbit bağlantınız da olsa görüntü bulanıklaşır. Kare kaybı modeme ethernet yada wifi ile bağlı olmanızdan tutun evdeki ağ trafiğine, iss'nin mahalleye döşediği kablolara hatta oturduğunuz binadaki altyapıya göre bile değişebiliyormuş. Genelde 0.0 oluyor bende, o durumda sıkıntısız çalışıyor sistem. Bazen 5'in üzerine çıkıyor, o durumda 100mbit bağlantı bile olsa tat vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 14 Şubat 2020; 13:13:23 >




  • 1 haftadır oynuyorum fakat malesef bu sistem story bazlı casual oyun oynayanlar için birebir
    Fakat,

    Competitive , rekabetçi oyun oynamak isteyenler için tercih edilmeyecek bir sistem.

    PUBG ve FOR honor oynayamadım hep gecikme oluyor.


    Bu söylediklerim türkiye'deki altyapılar için geçerli tabi. upload hızının 10mb den yüksek olması gerek bizde ortalama 3-5mb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 14 Şubat 2020; 13:13:31 >
  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    la uploada yukelnmişyoır bende 10 mb var yine sorun :)

    1 mb bile olmuyor upload
  • Birkaç gündür meraktan PCde ve androidde deniyorum. Açıkcası beklediğimden daha iyi buldum. Sunucu performansları özellikle akşamları sorun çıkarıyor gibi, geç yüklenme, yüklenmeme ve düşme sıkıntıları yaşamadım değil. Ama zamanla ve daha iyi internet altyapılarıyla bu sorunlar aşılabilir.
    Ev internetim 75/4Mbps Netspeed, TT alt yapısı elbette. Oyun olarak Dark Souls 3 ü denedim. Ds3 orta ölçekte hızlı oynanması gereken bir oyun, input lagın etkisi hissedilebiliyordu ama çok kötü değildi. Çözünürlük çok sık artıp azaldığından pek iyi bir görüntü alamadım. Yine de daha küçük ekranlarda rahatsız edeceğini zannetmiyorum. Özellikle 14" civarı laptoplarda bence sırıtmaz. TV'lerde de izleme mesafesine göre katlanılabilir. 24-32inç PC monitörlerinde standart mesafeden rahatsız edici olacaktır. Ben 27 2K da sorun yaşadım. Ya da çok iyi bir internetinizin olması lazım sanırım.
    Ara sıra hissedilir, kısa takılmalar dışında fps sıkıntısı olmadı. 1080p, 720p de 60 ve 30 fpslerde denedim ama farkları çok anlayamadım zira görüntü çözünürlüğü sık sık değişiyordu.

    Beni asıl heyecanlandıransa Android performansı oldu. Samsung A40 gibi zayıf bir telefonda Dark soul 3 oynayabilmek harika. Ps4 gamepad direk tanıyıp kullanabiliyorsunuz. Ekran küçük olduğu için görüntü kalitesi hiç rahatsız etmiyor. İnput lag hala var ve arada rahatsız edici atlamalar olmasına rağmen kesinlikle oynanabilir buldum.
    Hatta bugün gamepad im yanımda değildi, dışarıdaydım ve dokunmatik ekran ile denedim. İnanılmaz kullanışsız olmasına rağmen ikinci bossu kesebildim
    Umarım nvidia veya bir başkası bu teknolojiyi daha ileriye taşır.

    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EFEFPSTR

    la uploada yukelnmişyoır bende 10 mb var yine sorun :)

    1 mb bile olmuyor upload
    Ozaman serverlarda var sıkıntı.
    Türkiyede sıkıntısız oynuyorum diyen bi kitlede var onlarda 100mb upload fln var heralde.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.