Şimdi Ara

Nvidia CMP 170HX madencilik kartı satışa hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nvidia CMP 170HX madencilik kartı satışa hazır



    Nvidia’nın en güçlü madencilik kartı olmaya aday CMP 170HX için bir süredir sızıntılar devam ediyordu. Yavaş yavaş listelerde görünmeye başlayan madencilik kartı Ethereum kadar pahalı bir fiyata sahip. 



    Nvidia CMP 170HX özellikleri ve fiyatı



    Nvidia CMP 170HX madencilik kartı en güçlü GA100 çekirdeğini temel alıyor. 4880 CUDA çekirdeğine sahip olan 70 kümeli bir yapıda olan madencilik kartı 4096-bit veri yoluna sahip 8GB HBM2e bellek barındırıyor. Bu kartın muhtemelen bozuk olarak üretilmiş GA100 çekirdeklerini temel aldığı belirtiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Nvidia en güçlü madencilik kartını hazırlıyor



    Herhangi bir ekran çıkışı olmayan kart 1410MHz frekans değerine ulaşabiliyor. Bellek ise 1458MHz hızında 1.493TB/s bant genişliğine sahip. 8-pinli PCIe bağlantısından güç alan kart 250W tasarım gücü sunuyor. 



    164MH/s gibi etkileyici bir kazım performansına ulaşan madencilik kartı 4300$ ile bazı perakendecilerde listelenmiş durumda. Sınırlı stok olduğu için bazı sitelerde 5288$ gibi fiyatlardan satılmaya çalışılıyor. 

     




    Kaynak:https://hothardware.com/news/nvidia-cmp-170hx-mine-ethereum-hash-rate







  • Şu madencilik kartlarını madencilere avantaj sağlayacak şekilde çıkartında biz oyuncular da rahat bi nefes alalım. Elma ile Armut birbirinden ayrılsın artık.

  • muratdogan456 kullanıcısına yanıt
    o dediginiz hicbir zaman olmaz, gpu'lari elinden cikarmak istese aninda cikarir, hem de aldigi paraya, belki daha fazlaya. ama aynisi asic/mpu icin gecerli olmayacaktir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdogan456

    Şu madencilik kartlarını madencilere avantaj sağlayacak şekilde çıkartında biz oyuncular da rahat bi nefes alalım. Elma ile Armut birbirinden ayrılsın artık.
    Maalesef Buda doğru bir hamle değil.madencilik bitse bu kartı alanlar kime satacak ? Yada elindeki kartları ne yapacaklar. Gamer kartı alırsa ve kazım yaparsa madencilik bitse dahi piyasada alıcı bulacaktır.bence bu kartlar talep görmeyecek … eyyorlamam bukadar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gaming kartlar satılmaya devam edilecek demekki.
    8400e Rtx 3070ti adlıgım amazon bile aynı sayfada 18k san satıyor çok satıyor diye. Tr De bulunan kartlar 14-15k olanlar demekki stocklu kartlar onlarda bitince 16-17-18k dan aşağı kart olmucayacak.

  • Madencinin galaksi rehberinde madenci kartı bile karaborsa

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratdogan456 kullanıcısına yanıt
    İlk çıkan madenci kartları hemen hemen aynı fiyata satıldı. Görüntü çıkışları yok. Güç katlarında devre elemanları eksik. Eğer bir devre elemanı arızalanırsa oyuncu kartı çalışmaya devam ediyor ama madencilik kartları arızalı konuma geçiyordu. Madencilere özel 7/24 kart yaptık demişlerdi ama tırt çıkmışlardı.

  • Ekran kartı fiyatlarını yükselten bu adamlar içim çıkan kartta inşallah 15000$ olur da bizim hissettiğimiz hissederler...

  • mh başına 251tl gibi bir rakama geliyor bu kurla bile bence avantajlı. Gelse alırım.

  • Aselsanımız bir kart yapamıyor mu? Ülke dolar dolsun. Asic fln.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 25 Ekim 2021; 17:34:26 >
  • nvidia kadar karaktersiz firma olamaz hikayeden madenci kartı çıkardım ayağı olması gereken fiyatın 3 katına satmaya çalış karaborsacılardan ne farkın kaldı hesapta oyuncuları korumalk için lhr kart çıkarır 1 hafta sonra çaktırmadan driver yayınlar .aklı olan almaz bu madenci sınıfı kartlardan 3090 fiyatlarında olsa neyse dicemde öyle olsada almam ben kart dediğin oyun oynatacak maden bitti misal ee netcem ben o kartı :)

  • Sözde 2022 başında madencilik bitecekti. Belli ki madenciliğin bitmesine en başta ekran kartı üreticileri izin vermeyecek.

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

    Aselsan ekran kartı yapabiliyormu diye sorma, toplu iğne üretebiliyormu diye sor (cevap onuda beceremiyor,dışardan satın alıyoruz)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.