Şimdi Ara

noter satışı sonrası sigorta işlemleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumda biraz inceledim fakat tam cevap bulamadığım için konuyu açıyorum.Yarın kısmetse 2. el bir araç alacağım noter satışını yaptıktan sonra ruhsat çıkartana kadar geçen süre zarfında aracın kasko ve zorunlu trafik sigortası geçerliliğini koruyor mu? Korumuyorsa bu süre zarfında geçiçi sigorta v.b işlemler var mı ne yapabilirim ?



  • açıkçası ben kesin ve net bilmesem de bir fikir olması açısından yazayım dedim.her iki sigorta da noter satış saatinden itibaren aldığınız araç için geçersiz kalır.noter satışını aldığınız gün ruhsat değişmesede zorunlu trafik sigortasını yaptırabilirsiniz.sonuçta poliçede motor şasi no gibi bölümler aynı kalıp sizin isminiz ve adresiniz yazılacak ki zaten bunu parasıyla yaptırıyorsunuz neden uydurma bir sigorta yaptırasınızki:)aslında ben bile 2.el aracımı aldığımda 1,5 ay kadar sonra yaptırdım sigortayı yani arada bir kaza yapsam kimse karşılamazdı.yani sonuçta ben yarın 2.el bir araç satın alacak olsam notere gitmeden önce sigortacıma önce bilgi veririm noterden çıktığımdada hemen ruhsat fotokopisini faxlarım biraz bahtsız bedevilik vardırda zatımda:)kasko için de bu şekilde geçerli olsa gerek yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir
  • Dediğiniz üzre bir fikir edindim az çok ama net bilgi için yarın sigortacımın kapısını çalacağım.
  • noter satışı yapıldıktan sonra kasko düşer ama sigorta 10 gün daha devam eder.Bizzat başıma gelen bir kazada yasadım bu tecrübeyi.sene 2008 di.şimdi değişmiş midir bilemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasım04

    noter satışı yapıldıktan sonra kasko düşer ama sigorta 10 gün daha devam eder.Bizzat başıma gelen bir kazada yasadım bu tecrübeyi.sene 2008 di.şimdi değişmiş midir bilemem.


    Doğrudur. 10 gün süreyle mevcut sigortası geçerliliğini koruyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4polat


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasım04

    noter satışı yapıldıktan sonra kasko düşer ama sigorta 10 gün daha devam eder.Bizzat başıma gelen bir kazada yasadım bu tecrübeyi.sene 2008 di.şimdi değişmiş midir bilemem.


    Doğrudur. 10 gün süreyle mevcut sigortası geçerliliğini koruyor...


  • şu anki durum nedir arkadaşlar? 2010'dan bu yana herhangi bir değişiklik oldu mu? bugün araç aldım ve bütün param bitti.sigortayı şu anda yaptıracak durumum yok maalesef.
  • 10 gün aynen devam ediyor.
  • 06 plakalı 15 yaşında kadar yani 98 model ve üzeri aracı noter satışı ile aldığınızda bulabileceğiniz en uygun fiyat 267 TL ve kredi kartınıza 7 taksit. 1.yenileme 235 TL, 2.yenilemde 222 TL 3. yenilemede bulabileceğiniz en iyi fiyat ise 209 TL ve yine kredi kartınıza 7 taksit.. Yol YArdımlı isterseniz eğer 214 TL ye 9 taksit olarak poliçe düzenleyebiliriz...

    Tüm Türkiye için poliçeleriniz adresinize ücretsiz teslim edilir.

    Teklif almak isterseniz , okatanahmet@mynet.com aresimize ;
    Tc - Plaka - Belge Seri No ( Tescil Belgesi sağ alt köşede yazılı harf ve numara , yeni alımlarda noterin verdiği geçici belgenin sol üst köşede yazan ASBIS referans no ) maıl atın en uygun teklifi alın..

    Ayrıca sormak istediğiniz tüm sorularınız için
    okatanahmet@mynet.com

    Kazasız günler dileklerimizle, Ahmet OKATAN


    Anadolu Keskin Sigorta
    Süvari Mh. İstasyon Cd. No:173 Etimesgut ANKARA
    Tel: 0312 226 0 322 Gsm: 0532 779 84 25




  • Tüm Sigorta branşlarında ve Kaza ile ilgili sorularınızı yazın , cevaplayalım ... KAfanızda soru işareti kalmasın ...
    Tel: 0312 226 0 322 Gsm: 0532 779 84 25
  • merhabalar, aracımı sattıktan sonra sigorta ücretimi alabilir miyim ? yoksa satmadan önce mi almam lazım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.