Şimdi Ara

Notebooklardaki Led board hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde ASUS N550JV notebook var yaklaşık 2 sene önce aldım garantisi de bitik. Laptoplardaki LED boardları bilirsiniz şu touchpadin altındaki Caps lock,wireless,güç kaynağı ışıkları yanıp sönenler. Benim bilgisayarımda LED boarddaki Wireless LED'i arızalı yani yanmıyor aldığımdan beri. Önceleri fazla kafama takmıyordum ama şimdi kafama takmaya başladım. İnternette aynısını buldum fakat benim bilgsayardaki rev 2.1 yazıyor yani versiyon 2.1. Fakat internetten bulduğum 2.0 yazıyor üzerinde. Çok bir farkı olur mu sizce?
    Bulduğum led board şu:

     Notebooklardaki Led board hakkında







  • Kablo bağlantılarına bakın, aynı ise bir fark olmaz. Hatta farklı da değildir, çünkü ayrı bir revizyon için anakartı da değiştirmek istemezler. Muhtemelen kullanılan bir komponentin markası değişmiştir.
    Hani sıkıntı olmaz bence, değiştirip kullanabilirsiniz.
  • Asus N551V model notebook aldığımdan beri fan sesi fazla geliyordu ama önemsemedim. Ama ciddi anlamda fan sesi duyuyorum. Bu normal mi aynı cihazdan kullanan var mı? Ayrıca arada donuyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor. Bu ara çalışırken cihazın ön kısmını hafif vurduğumda ekran kayma oluyor ve direk donuyor. Cihazı alalı 6 ay anca olmuştur. Nedir sıkıntı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kronik bir hata olabilir mi?

    Tam Model - Asus N551VW-FY273T





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.