Şimdi Ara

Note 8 Mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar merhaba. Enteresan bir problememim var şu an. Yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyorum çözemedim ama bir türlü. Normal telefon konuşmalarında mikrofonda hiç bir problem yok. Sesim gayet net ve temiz olarak karşı tarafa gidiyor ne kadar uzun konuşursam konusayım gayet sorunsuz devam ediyor. Ama mikrofon kullanarak telefonda herhangi bir işlem yapmak istediğim de (whatsapp sesli mesaj, ses kaydı, google asistan kullanımı v.b.) 10-15 saniye normal çalışıyor arkasından ise bir anda sesleri almayı bırakıyor ve yüksek bir hışırtı sesi şeklinde parazit kaydetmeye başlıyor. Dolayısıyla da hiçbirşeyi düzgün kullanamıyorum. Bu sorun olduğunda hemen yeni bir teelfon görüşmesi yapıyorum. Ses gayet temiz ve güzel çıkıyor. Arkasıdan tekrar ses kayıta giriyorum. Bir süre normal çalışıyor sonra gene hışırtı ve parazit sadece.

    Bu sorunu yaşayan oldu mu? Çözümü ne olabilir?







  • yazılım güncellemesinden sonra aynı sorunu yaşıyorum. senin dediğin gibi 10-15 saniye sonra değil hemen oluyor. kulaklık mikrofonu güzel çalışıyor. on da sorun yok. youtube da bir videoda yeni güncellemeden kaynaklandığını ve yorumlarda Wipe Cache Partition Method ile düzeldiğini dile getiriyorlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=-zZjiaPBp90
    başka çözüm bulursan bilgilendirmeyi bekliyorum. youtubedaki yöntemi daha denemedim.

    microfon kısmını biraz hava üfleyerek temizledim ve telefon restart sonrası normale döndü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMD -- 2 Şubat 2019; 17:3:58 >
  • İMD kullanıcısına yanıt
    Telefonu açıp kapayınca falan düzeliyor zaten. Ya da normal telefon görüşmesi yaparsam ondan sonra gene düzeliyor. Google assistanı kullanmazsam sıkıntı yok. Diğer uygulamalarda problem olmuyor. Ama ne zaman google asistanı açsam bazen hemen bazen de 10 - 25 saniye sonra dediğim sorun ortaya çıkıyor. Henüz bir çözüm bulamadım. Verdiğin youtube linkini bir inceleyeceğim teşekkürler.
  • Arkadaşlar not 8 telefon kullanıyorum imei çakılmış telefon çiçek gibi tertemiz ama normal arama yaparken sürekli ses kesiyor normal aramada ama wp den konuşma yapınca sıkıntı olmuyo naaıl çözülür yardımcı olabilecek varmı lg3 imeisi var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözen var mı, bende de aynı problem var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her güncellemeden sonra wipekes yapmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.