Şimdi Ara

Note 5te batarya şişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Efendim merhaba uzun bir aradan sonra;

    Benim ilginç bir sorunum var. Elimde UAE menşeili kayıtlı bir Note5 var. Bunu istanbul kadıköyde bir arkadaş tavsiyesi üzerine batarya bozukluğu sebebiyle bir yere götürdüm.
    Bataryada desarj olma durumu vardı %100den çektiğimde %98 iner ve hızlıca şarj tüketirdi.
    Bu sorun sebebiyle bu dediğim tamirci batarya değiştirdi ve iki hafta sonra aynı sorun peydah oldu. Sonrasında ise şarj yuvası sorunlu o yüzden deşarj oldu dedi ve şarj takma bölümünü değiştirdi. Lakin bundan sonra da batarya deşarj sorunu baş gösterdi. Bu sefer ya şarj olmak bilmedi 2.5-3 saat şarjda olmasına rağmen şarjı %67 üzerine çıkmadı ya da şarj %100 oldu ve çekince şarjdan hızlıca %98 -%87ye düştü. Üçüncü kez götürdüm yine ve bu sefer bayat batarya olgusunu falan belirttim. Malum telefon eski baktığınızda yan ürünleri de bekleme durumunda kalmış olabilir. Neyse şimdi 3. Seferin sonunda yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Servisteki bir eleman arada işlemcisinde mi sıkıntı var minvalinde bir şeyler söyledi.

    Kısacası erenler derdim nedir? Çözmek istiyorum sorunu yeni telefon almak istemiyorum. Takılan tüm bataryaların orjinal olduğu da biliniyor. Şarj bağlama ünitesi de orjinal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.