Şimdi Ara

Note 5 tepki vermiyor, sadece mavi ışık yanıyor görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu 2 gün önce sıfır aldım. Yaklaşık 20 cm yükseklikten halının üzerinde düştü telefon elimden, birden ekranın sol tarafında kesik bir şekilde görüntü gelip gitmeye başladı, şu an ise mavi led yanıp sönüyor. Hangi tuş kombinasyonunu denediysem hiç bir tepki alamıyorum telefondan.

    Ne yapmam gerekir, sorun nedir, bir çıkış yolu lazım bana



  • hocam düşme sonucu ekran hasar görmüş gibime geldi. halı üstüne düştüğüne göre herhangi bir darbe izi olduğunu sanmıyorum. hatırladığım kadarıyla aldıktan 1 hafta içerisinde bir sorun olması durumunda direk değişim veya iade hakkınız bulunuyor. Birazcık araştırın. Samsunga sorun arayın böyle böyle oldu bi sabah kalktım ekran açılmadı bildirim işığı yanıyo diyin :D Darbe izi olmadığından büyük ihtimalle garanti kapsamında tamir ederler ya da yanlış hatırlamıyorsam bu bir hafta durumu hakkınızdan dolayı değişim ya da para iadesinde bulunurlar. kullanıcı hatası derlerse çirkeflik yapın :D sonucu bana mesaj olarak atın başka bi yola başvururuz :D
  • Tamamen aynı sorunu yaşıyorum. Sorunun kaynağını öğrenebildiniz mi ve nasıl çözdünüz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hamzauras

    Tamamen aynı sorunu yaşıyorum. Sorunun kaynağını öğrenebildiniz mi ve nasıl çözdünüz ?
    Telefonun içerisindeki lcd kırılmıştı. Garantiden ücretli olarak zamanında 600 tl ye yeni lcd taktırmıştım ve sorun çözülmüştü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.