Şimdi Ara

Note 2 mi nexus 4 mÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar inşallah okullar açılmadan önce yeni bir telefon almayı düşünüyorum n4 ve note 2 arasında bir karar veremedim. Telefonda yapacaklarım facebook whatsapp oyun oynarım az da olsa film izlerim nette günde en az 3 4 saat dolaşırım. O yüzden telefonumun ısınma sorunu olmamasını ve wifi ile sorun olmamasını istiyorum n4 de wifi sorunu var mış doğru mudur?

    n4 ün şarjı whatsapp facebook ve 4 saat interneti kaldırabilir mi?
    şimdiden çok teşekkürler



  • Kardeşim note 2 alma hic düsunme derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note2 büyük gelmezse al. Büyüklüğü batarya olarak geri döner.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimus G pro çıktı artık note 2 alınmaz. Yakın fiyata optimus g pro al. Büyük gelirse optimus g al 1250tl. Sonyciyim ama bunlar hoşuma gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note2 boyutu buyuk bence o yuzden Nexus4 tavsiye ederim
  • Note 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle note al vosver nexusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexusun sarji 3g de su gibi akiykr diyorlar anlasilan cok yogun kullanacaksin o yuzdrn note 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran sorun yapmazsa kesinlikle note 2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4 yada biraz daha zorlarsanız güzelinden bir İphone 4s. Note 2 kullanmış olarak eğer kullanma amacın buysa hiç aklından geçirme uzak dur derim.
  • s3 ten note2 ye gectim s3 cok kucuk geliyor birdaha s3 boyutunda bir tele gecme ihtimal im sifir note 2 varken s4 bile gozumde yok bu tele gecince modern combat nova3 oyunlarini bitirdim bu ekranda oyun farkli s3 te bu oyunlari oynamiyordum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 7 Ağustos 2013; 9:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainWerly

    Nexus 4 yada biraz daha zorlarsanız güzelinden bir İphone 4s. Note 2 kullanmış olarak eğer kullanma amacın buysa hiç aklından geçirme uzak dur derim.

    niye note 2'yi tavsiye etmiyorsun? açıklarsan sevinirim :) annemde 4s var 4s çok küçük ve pahalı


    tavsiyeler için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniçeri99 -- 7 Ağustos 2013; 12:01:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniçeri99 kullanıcısına yanıt
    Birinci taşımak felan zor diyolar fakat hiçde öyle değil taşıması kolay bir cihazdır n2 fakat kullanımı aşırı zor bir cihaz yani onu tek elle kullanmak tam bir işkence. İkincisi eğer çok titiz birisi isen (ki burada kendi deneyimlerine konuşucam ) arayüzdeki takılmalar seni sinir edebilir, yani öyle sıkıntı değil ama genellikle yarım saniyelik takılmalar sıklıkla oluyor cihazda. Üçüncü bu cihaz kullanım amacına biraz ters düşebilir çünkü n2 facebook twit web vb. şeyle n2 ye uygun değil. Dördüncüsü pil o kadar abartılsada aslında ortalama 4-5 saat ekran süresi veriyor (istersen eski kullanımıma ait bir ss verebilirim sana) Beşincisi şu ana kadar sadece 4.1.2 geldi onun dışında 4.2.2 ses seda yok halbuki 4.3 nexuslarda hazır bile (keşke 4.1.2 yide vermeselerdi berbat olmuş, ben çareyi root, custom romlarda buldum) Altıncısı samsung bu zırt pırt telefon çıkarıyor yakında 3. versiyon note 2 geliyor (exynos 4 , snapd. s4 ve s600), bi s4 çıkardı sonra s4 family(s4, active, mini, zoom) sonrasında s4 ex 5 octa ve s600 olmak üzere hop iki versiyon ki yakında s800 gelicek etti 3 tane s4 , active de octa ve s600 modelleri etti 5 tane s4 üstüne mini etti 6 tane s4 cihazı üstüne 2 versiyonda zoom toplam 8 tane s4, yani samsung daha s4 yeni çıktığında n2 üvey evlat muamelesi yaparken şimdi sırada bekleyen 8 tane galaxy s4 ve 2 tane note 3 varki sıra senin alacağım verisyona sahip n2 ye gelsin :) Yedincisi bu cihazların en büyük handikapı olan ANDROİD, ha güzeldir android fakat şimdi hiç kimse çıkıp android ios dan güzeldir demesin ... Bu böyle devam eder aklıma bunlar geldi n2 kullanmış biri olarak

    Velhasılkelam dediğim gibi ya nexus al fakat asıl tavsiyem sınırları zorlayıp sıfır 4s yada 900-1000 tl ye temizinden 1-2 aylık 4s alman.
  • Benim alacağım telefonun kesinlikle pili cikarilabilir olmali. Nexus 4 bildigim kadariyla cikmiyor. Note 2de cikiyor. Bu sayeee yedek batarya ve harici sarj unitesiyle sonsuz sarjiniz oluyor. Sirf bu ozellik nedeniyle hala galaxy s 1 i9000 telefonumu verimli bir sekilde kullanabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.