Şimdi Ara

note 2 alacagim ama suphelerim var, yardim lutfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar halihazirda s3 kullanicisiyim. 14 aydir kullaniyorum. Ancak son bir aydir kronik donma problemi yasiyorum. Baska s3 kullanicisi varsa bilecektir elbet. Neyse.. simdi note 2 almayi dusunuyorum. Ozellikle uzun zamandir note 2 kullanan arkadaslardan bilgi talep ediyorum. Bilhassa donma problemi olmak uzere note 2 nin baska belirli bir kronik problemi var mi merak ediyorum. Bir hayal kirikligi daha yasamak istemiyorum. Samsung bizi rezil ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bana sorarsanız Samsung almayın hele s3 kullandıktan sonra nasıl tekrar Samsung almayı düşünebiliyorsunuz hayret ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balawitz

    Bana sorarsanız Samsung almayın hele s3 kullandıktan sonra nasıl tekrar Samsung almayı düşünebiliyorsunuz hayret ediyorum

    Hocam oteden beri note 2 kullanmak istiyordum zaten. Ayrica yaklasik 2 haftadir diger markalari inceliyorum. Her birinin kendine gore sikintisi var. Aslinda g2 de alabilirim ama onun artirilabilir hafizasi olmamasi benim icin sikinti. Ayrica servisle ilgili de cok sikayet aliyor. Htc nin fiyat politikasi berbat. Bu nedenle fiyati dusmus bir note 2 aklima yatiyor. Ancak dedigim gibi ayni seyleri yasamak istemiyorum acikcasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adversary

    Arkadaslar halihazirda s3 kullanicisiyim. 14 aydir kullaniyorum. Ancak son bir aydir kronik donma problemi yasiyorum. Baska s3 kullanicisi varsa bilecektir elbet. Neyse.. simdi note 2 almayi dusunuyorum. Ozellikle uzun zamandir note 2 kullanan arkadaslardan bilgi talep ediyorum. Bilhassa donma problemi olmak uzere note 2 nin baska belirli bir kronik problemi var mi merak ediyorum. Bir hayal kirikligi daha yasamak istemiyorum. Samsung bizi rezil ediyor.

    Açık söyliyim 4.1.2 sürümünde note 2 kasıyor + Kasa açıklıgı olabiliyor telefonlarda başkada bi sıkıntısı yok . 4.3 ile kasma sorunları tamamen kalktı note 3 gibi gayet stabil , ama bu seferde şarj olmasında sorun avr çok geç şarj oluyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.