Şimdi Ara

Not ortalaması kasmak için irregular olmak mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , şu an hazırlık öğrencisiyim ocaktaki geçme sınavına girip Bilgisayar Mühendisliği birinci sınıfı 2021 bahar + 2021 güz+ 2022 bahar şeklinde 3 dönemde bitirerek not ortalaması kasmak mantıklı mıdır ? Üniversiteyi erken bitirmek için acele etmiyorum 5 senede bitebilir. Ayrıyeten irregular öğrenciler bölüm birincisi olamıyor diye bir söylem var doğruluk payı nedir acaba ?




  • Yüz yüze olsa olma derdim de online da pek bişi farketceğini zannetmiyorum. Geçen yıl itü’de okuyan arkadaşım irregular olmuştu. Çocuğun adeta yaşam enerjisi bitmişti
  • Bence mantıklı. Yani 4.5 yılda bitirmekten bahsediyorsun sanırım. İşe başlarken birşey kaybetmezsin, psikopat bir firmaya ve ikya denk gelmediğin sürece.


    Ama derece listesine giremezsin. Derece listesine girmek istiyorsan 4 yılda bitirmen lazım. Eğer böyle bir hedefin varsa, ikinci dönem derslere başlamayıp, biraz kafa dinleyip birkaç dersini kendin kitaplarla çalışarak bitirmeni öneririm. Böylece birinci dönem ortalaman da önceden çalıştığın için daha yüksek olur. Bu şekilde 4 yılda bitirirsen derece yaparsan listeye girersin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.