Şimdi Ara

Nokia Türkiye'nin garantili cihaz satıp para istemesi (OUNO SERVICE UZAK DURUN!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia'nın Türkiye'deki ayağında ciddi bir problem var. Garantili olarak sattıkları ürünlerin hiç bir şekilde ücretsiz tamirini yapmıyorlar. Nokia 5.1 Plus telefonumun şarj soketi bozuldu, Nokia Türkiye'yi aradım istedikleri yere (Ouno Service)'e gönderdim ancak internette bile kronik sorun olarak geçen problem için ücret talep etmişler. Etmişler diyorum çünkü hem mail hem de telefonla iletişim kurdum, hiç bir şey demediler ben ücret talep ettiklerini telefon geri gelince öğrendim. Şikayet var a yazdım, yaptıkları müşteriyi hatalı yönlendirme için CİMER'e de şikayet ettim. En sonunda da bu durumu Nokia'nın Genel Merkezine bildirme kararı aldım. (Finlandiya merkezli tahminimce mailleri onlar inceliyor.)

    Bu siteden aşağıdaki metni yolladım. Kısacası metinde garantili ürün satıp ücret talep ettikleri ve insanların bu yüzden Nokia'yı tercih etmek istemediklerini söyledim. Yapılanlarında kendi markalarına zarar verdiğini ekledim. Nokia'da benzer sorun yaşamış, ücret ödemek zorunda kalmış kişiler bu metni kendi durumuna göre düzenleyerek genel merkeze gönderebilir.

    -----------------------------https://www.nokia.com/phones/en_int/support#service
    -----------------------------

    Hello,

    I want to make a statement about Nokia Turkey. If I am writing to the wrong department, please direct it to an authorized person.

    Nokia Turkey, sells guaranteed product, but any problems (even chronic) makes very high repair costs. The charging socket of my Nokia 5.1 plus phone is broken, it was not repaired for free although it was under warranty. Even if many people in the country want to use Nokia, they do not prefer your brand because of these attitudes. I can also make this socket somewhere else but Nokia Turkey are undermine your brand.

    I hope you can intervene in this as soon as possible

    Best regards.







  • Hızlı bir şekilde dönüş yaptılar. Yetkililere ileteceklerini söylemişler.
    Gelen cevap;

    Dear,

    Greetings from Nokia Mobile Care. I am sorry to hear that you have had a bad experience with Nokia Care Point in Turkey. I would like to thank you for letting us know about this issue. I will forward it to the relevant department immediately to get you a better experience in the future.

    Is there anything else I can help with?

    If you have any further questions you can always contact us again at your convenience. I wish you a lovely day! Stay safe and be healthy!

    Best regards,

    Nokia Mobile Care
  • Gelen cevap güzel ama buradaki yetkililerin bunu dikkate alacaklarını sanmıyorum. Türkiye gerçekleri maalesef. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.