Şimdi Ara

Nokia'nın yeni multimedya harikası : N76

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia N76 ile Multimedya Deneyimi





    Mobil iletişim ve multimedya cihazlarında dünya devi Nokia’nın yeni Nokia N76 multimedya bilgisayarı, kapaklı zarif tasarımı, kapağın üzerindeki özel tuşları ve ekranıyla, zengin multimedya içeriğine farklı bir tarz kazandırıyor. Nokia N76 ile, multimedya bilgisayar, teknoloji ve tasarım bir araya gelerek bu alanda bir devrim yaratıyor.

    Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Nseries ailesine yeni katılan zarif multimedya bilgisayarı Nokia N76 ile, Nokia Nseries deneyimini daha şık tasarımlı bir gövdede sunuyor. Teknoloji ve dizaynı buluşturan yeni multimedya bilgisayarı Nokia N76, bu kategorideki cihazların tasarımında bir devrim yaratıyor. Dünyaca ünlü Nokia Nseries özelliklerini ve deneyimlerini en kaliteli malzemelerle sunan Nokia N76, farklı çizgisiyle tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

    Nokia yetkilileri, bu yeni multimedya bilgisayarı hakkında şunları ifade ediyorlar: “Nokia N76’yı tasarlarken Nokia Nseries’in sunduğu temel deneyimlerin hiçbirinden taviz vermek istemedik. Teknolojinin her zaman en yakın takipçisi olan Nokia Nseries kullanıcılarına, akıllı ve eğlenceli multimedya özelliklerini, kullanımı kolay ve son derece şık bir gövde içinde sunmayı hedefledik.”

    Tarz ile kaliteli malzemeleri kusursuz şekilde bir araya getiren Nokia N76, kullanıcılara daha geniş bir multimedya deneyimi sunuyor. Yeni Nokia N76’nın müzik, video, fotoğraf ve İnternet özellikleriyle, kullanıcılar diledikleri gibi yaratıyor, üretiyor ve İnternet’e bağlanıyorlar.

    Müzik dehası
    Nokia Nseries’in sunduğu müzik deneyiminin tutkunları, Nokia N76’nın kapağındaki hızlı erişim tuşlarıyla, cihazın kapağı kapalı olduğunda da müziğe kolayca ulaşabiliyorlar. 1500 şarkıya kadar müzik saklama kapasitesiyle Nokia N76, standart 3,5 mm kulaklık çıkışı ve uyumlu Windows Media DRM ile desteklenebiliyor.*

    İnternet’te keyifli turlar
    16 milyon rengi destekleyen 2,4” renkli ekran manzara moduna getirildiğinde, Nokia N76 ile İnternet’te kolayca sörf yapılabiliyor. Mini Map özellikli Nokia Web Browser ile web sayfalarında hızla ve kolayca dolaşılabiliyor. Kullanıcılar, araştırma, alışveriş ya da paylaşım için sıkça ziyaret edilen Flickr ve Amazon gibi popüler İnternet hizmetlerine de rahatça ulaşıyor.

    Nokia Mobile Search’ün yerel hizmetleriyle restoranlar, barlar, mağazalar ya da akla gelen her yer, dilediğiniz an ve dilediğiniz yerde avucunuzun içinde oluyor.** Aranan her yer, online haritada görülebiliyor ve tek bir tuş hareketiyle aranabiliyor.

    “An”ı yakalamaya hazır mısınız?
    Nokia N76’nın kapağındaki kolay erişim tuşlarıyla, yakalanmak istenen “an”lar, cihazın kapağını açmaya gerek kalmadan ölümsüzleştirilebiliyor. Çekilen görüntüleri paylaşmak için, Flickr gibi online fotoğraf paylaşım sitesine görüntüleri yüklemek de mümkün oluyor.

    Nokia N76’nın 2,0 megapiksel (1600 x 1200 piksel) çözünürlüklü kamerasında çekilen görüntüler, 2.4” genişliğindeki ekranında izlenebiliyor. Bunlar daha sonra hareket halindeyken bile düzeltebiliyor ya da uyumlu bir bilgisayara aktarılabiliyor. Hatta Adobe Photoshop Album Starter Edition ile yaratıcılığın sınırları zorlanabiliyor.

    Size özel
    Nokia N76’ya eklenen yeni hizmetleri ve yazılımları görmek ve seçilen diğer uygulamaları güncellemek için Download! uygulaması kullanılabiliyor.** 2GB’yi aşan genişletilebilir hafızasıyla Nokia N76 multimedya bilgisayarı, yaşam biçiminize en uygun hale geliyor.***

    Symbian işletim sistemi üzerinde S60 3rd Edition yazılım ile çalışan Nokia N76’nın, 2007’nin ilk çeyreğinde piyasaya sunulacağı belirtiliyor.....

     Nokia'nın yeni multimedya harikası : N76



     Nokia'nın yeni multimedya harikası : N76

     Nokia'nın yeni multimedya harikası : N76

    yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karavanasam_03 -- 29 Ocak 2007; 17:19:19 >



  • gayet güzel ama 7390 ı bekliye bekliye bittim buna da 3.çeyrek diyor o zaman 2008 den önce çıkmaz
  • ilk çeyrek diyor dostum ama dediğin gibi geç çıkar yani 2007 nin üçüncü çeyreğine kadar anca çıkar..
  • guzel ama keske kamerasi 5 mp olsaydi
  • ana topic vardı arkdaslar ordan dvm!!
  • bende simdi gordum ana topigi
  • guzel telefona benziyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

    ana topic vardı arkdaslar ordan dvm!!

    kesinlikle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    quote:

    Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

    ana topic vardı arkdaslar ordan dvm!!

    kesinlikle



    +1

    Arama yapmadan topik açmayın ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.