Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
79.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nokia N93i tutkunlarına benden bir fırsat olsun;

    Kimseye satmam dediğim ve aslında satmak ta istemediğim,kısaca satma taraftarı hiç olmadığım göz bebeğimi genede meraklısı var ise, bu güne kadar kullanmak isteyipte alamamış, iyisine denk gelmemiş,kıymetini bilememiş olanlara,benden fırsat.

    ilk çıktığı ay ,ilk haftasında kvk dan alınma , 2000 tl para verilmiş ,(zaten az sayıda 6 ay satıldı), ara ara kullanılmış, hep yedekte farklı telefon kullanan biri olarak,google görsellerde Nokia N93i yazdığınızda karşınıza çıkan resimlerden HİÇ BİR farkı olmayan temizlikte bir cihaza sahip olmak isteyenler...

    Full artı Full kutulu , kamera ipinden ,nokia imzalı kılıfına kadar ,eksiği olmayan,hatta orj. nokia marka araç tutacağı ile fazlası bulunan ,dış kutusunda bile nokta ezik olmayan, hani jelatin kaplatsan kutuya sıfır diye okutabileceğin ,son sürüm ,hiç vukuatsız bir Nokia N93i arayanlara emsalsiz fırsat.

    Aciliyetten değil, Sıkılmaktan HİÇÇÇ DEĞİLL ,tamamen keyif ten satılıktır.bundan ötürü 2.el bölümüne yazmadım,yazmıcamda,adminler yanlış anlamasın, bu topic i takip eden meraklılarına fırsat amaçlı 1 kere yazıyorum..2 kere bile yazmam..

    Dediğim gibi Türkiye sınırlarında bi elin parmağını geçmeyecek durumda saklanan cihazdan biridir.diğerleride satmayacağına göre belkide almak isteyenlerin karşısına çıkacak TEK cihazda diyebiliriz..

    FULL kutu içeriği ile birlikte , full içerik li sürümü ile ,eksiksiz vaziyette cihazın değeri 1000 TL.

    Saygılarımla.. (irtibat pm)

    EDİT: Resim koymuyorum, çokk ciddi alıcılara işin son aşamasına geldiğimizde isteği üzerine gönderilir.zaten google görsellerde karşınıza çıkan resimlerden HİÇ BİR FARKI bulunmamaktadır,kutuda da eksik bulunmamaktadır.bilginize....(yedek kulaklık süngerleri 2007 den beri SIFIRDIR, gerisini siz düşünün)...




  • Yıllardır aradığım cihazı sonunda aldım. Sıfır KVK. 7 yıldır hayalini kurduğum yıllardır aradığım cihazı sonunda buldum. Hastası olunacak nadir gizli efsanelerden biri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N93i'nin kaldırabileceği maksimum kapasite kaç GB? Hafıza kartı alacağım da.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    1gb kullanan hatırlıyorum, 2gb kullananı duydum ama max kaç destekler bilmiyorum,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: honestwriter

    1gb kullanan hatırlıyorum, 2gb kullananı duydum ama max kaç destekler bilmiyorum,


    8800 arte ve bundan arıyorum
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla malum sitedeki ilan hala aktif,yani N93i hala var ama arte varmı bilmiyorum,onu firmayı arayıp öğrenebilirsiniz
  • Arkadaşlar cihazlarına whatsapp yukleyebilen babayiğitler varmı ?
  • honestwriter H kullanıcısına yanıt
    Bazı kablosuz ağlara bağlanamıyorum hata alıyorum sende de aynı sorun var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Aldığım kişi Symbian profesörü çıktı. Terry diye biri. Cepforum sitesinin sahibi ve aynı zamanda birçok yazılımı türkçeye çeviren kişi.

    valla bravo..bu kadarina denk gelmek imkansız..



    Herşey iyi güzelde şöyle bi baktımda şugar arkadaşın satın almış oldugu cihaz benimdi.Cihazın herşeyi mükemmeldi ta ki beklentielri duyana kadar. Alan arkadaş benimle sahbinden de iletişime geçti .. neyse sattık cihazı o da gelip burada konu açmış vs.. Satış dan tam bir ay sonra dersteyken cebime bir mesaj geldi hakkımı helal etmiyorum..Cihazı iade etmek istiyormuş..1 ay sonra !. Burdaki hevesinden ötürü aldıgıı bilmiyordum.
    Hevesinmi geçti diyemedim.. 1 ay sonra iade aldım.. sebep de çok komik ti. bir ay sonra ortaya çıkması daha komikdi.. bilmiyorum belki bundan sonra başka cihazların fan konularına dalmışmıdır orası beni ilgilendirmez ama heveslerininz için insan ilişkilerini rezil eden işleriniz olmasın.. Aklıma gelmişken iade ederken teb bankasını kullandım orda hesabı varmış arkadaşın.. uzun süre kullanmadıgı için de paradan (hesap işletim ücreti ) kesmişler.Takdiri ilahi.. Uyardığım halde , benim suçummuş gibi üstüme gelmeside cabası tam bi fiyasko anlayacagınız. Mesaj sayısı kaliteyi göstermiyor unutmadan beni tanıyan tanır..

    Şimdi burda o arkadaşa sesleniyorum. hevesin için almış oduğun cihaz için söylüyorum. Bu fantazin için ben hakkımı helal etmiyorum.Bu ilk ve son mesajım arkamdan konuşulması en beklediğim durumdur meydan sizin..

    Terry Grandchester - Cepforum Administrator.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terry Grandchester -- 19 Nisan 2016; 12:16:08 >




  • Terry Grandchester T kullanıcısına yanıt
    Arkamdan konuşulmasın deyip kendin arkamdan konuşuyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Sattığın cihazın kamera tuşu çalışmıyordu. Bana kamera tuşu bozuk telefonu satıp bunun tuşu çalışmıyor dediğimde tuşunun bozuk olduğunu bilmiyordum demiştin. Yahu bir kere tuşun bozuk olduğunu bilmiyordum demek büyük bir yalan kimse kimseyi kandırmasın. Hiç mi bakmadın yani o tuşa? Böyle saçma sapan bir sebep olabilir mi? Adam olan onu ilanına yazardı! Cihazın şu kısmında bir arıza var diye. Çalışmadığını bilseydim onu alma zahmetine bile girmezdim. Onu ilana yazmayıp iteledin bir de kendini haklı görüyorsun hadi ordan. Hakkı olan biri varsa o da benim. Millete bozuk cihaz satıyorsun bir de hakkımı helal etmiyorum diyor. Ben böyle utanmazlık görmedim.

    Ha bu arada sana iade ettikten sonra heves zannettiğin o isteğimlen gittim tertemiz hiçbir tuşunda ve aksamında sorun olmayan bir N93i aldım. Ağzım yandığı için özellikle satıcıya sordum kamera tuşu çalışıyor mu diye. Söyledim adama dedim bir kazık yedim böyle böyle oldu eğer varsa böyle bir şey hiç bulaşmayayım diye. Adam da abi bizde yanlış olmaz cihazda çalışmayan bir tuş veya aksam olsa biz onu zaten yazarız dedi. Dediği gibi de tertemiz gıcır gıcır bir N93i aldım. Her zaman böyle dürüst insanlara rastlayamıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Mayıs 2016; 1:50:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • N93i var satılık tertemiz pasaport kaydı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.