Şimdi Ara

nokia E71 navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • e71 de navigasyon kullanan arkadaşlar var mı? kullanımı nasıl? ücretlendirme vs var mı? kimisi kontür gidiyor demiş? ovi map yada nokia map mı nedir o başarılı mı? araç içinde kullanımı vs nasıldır?



  • Bundan dört ay önce navigon 3300 max navigasyon cihazını 300 tl ye almıştım, 1 hafta kadar öncede n8 cihaz aldım cihazın kullandığı harita 3300 maxla aynı navteQ haritası..

    Yalnız 3300maxda sadece türkiye haritası sunulurken telefon versiyonunda tüm dünya haritasını indirmek serbest böyle bir artısı var, navigasyon için kontör olayı falanda yok, o sadece kapalı mekanda gps uyduyu görmüyor ve bu durumlarda siz izin verdiğiniz sürece internet üzerinden konumunuz belirleniyor, normal yol seyahatlerinde uydu görmeme gibi bi durum olması söz konusu değil..

    Yön bulmak isterseniz harita üzerinden de yön bulabiliyorsunuz fakat 3300 max daki gibi poileri harita üzerinde göremedim, menüsünü fazla kurcalamadım o yüzden şu an sadece bulunduğum konumda çevre araması yapınca poileri görüyorum, bu da benden kaynaklanan bir sorun, açıkcası 3300 max ı almasaymışımda olurmuş..
  • biraz kurcaladım sesli yönlendirmeyi beceremedim sanıeım harita yükler gibi sesli yönlendirmede yüklemek lazım. ayarlardan şebeke desteğini ve yardımcı bilmemneyi kapadım navigasyon bağlanıyor. ama uyduya kitlenirken biraz geç kitleniyor 4-5 uydu nulsada kitlenmede zaman geçti bayağı :D biraz daha kurcalayayım sesli yönlendirmesi başarılı ise iş yapar gibi.
  • genel performans diğer navigasyonlara göre biraz yavaş ve başrısız kalabilir ama basic olarak işinizi fazlasıyla görür. ben e72 de kullanıorum bence başarısı 10 üzerinden 7 diyebiliriz. sesli uyarı için nokia ovi suite ile seslendirme doyasını yükleyeip haritanı guncelleyebilirsin. tmamı ucretsiz...
  • Ben e71' imde Garmin kullanmıştım. Ama haritası eskiydi, karayollarında çok işimi görmüştü, kontör montör harcamıyor zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa-T

    e71 de navigasyon kullanan arkadaşlar var mı? kullanımı nasıl? ücretlendirme vs var mı? kimisi kontür gidiyor demiş? ovi map yada nokia map mı nedir o başarılı mı? araç içinde kullanımı vs nasıldır?


    Merhaba,

    ROUTE 66 Maps navigasyon yazılımı var. Symbian V3 ve V5 işletim sistemi bulunan bütün telefonlara uyumludur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.