Şimdi Ara

.:: Nokia E-Mail Uygulaması ::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia'nın Blackberry'e rakip olabilmek amacı ile geliştirdiği ve bir nevî pushmail desteği veren Nokia E-Mail uygulamasını kullanıyor musunuz ? Düşünceleriniz izlenimleriniz nelerdir ? Blackberry'deki kadar başarılı olabilecek bir uygulama olur mu ?

    Nokia E-Mail web sitesi için tıklayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 22 Ocak 2009; 0:51:38 >



  • Güzel bir konu ben buna yakn zamanda web sitemde uzunca değineceğim. Ajandamda.
    BB hiç kullanmadım o yüzden onun mantığını merak ederim hep. Nokia Email yükledim kullandım. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Çok güzel bir uygulama. 10 adete kadar eposta eklenebiliyor. Ayrıca gmail ve gmail apps kullanan maillerde ekleniyor fakat ben beceremedim. (2 websitemdeki eposta adreslerimde gmail apps tabanlı)
    Geçen günlerde yahoo ile alakalı bir sıkıntı yaşanmış , bana mail ile bildirdiler. gerçi ben bu aralar kullanmıyorum.

    Açıkçası benim çok faydalı bulduğum bir uygulama. internet paketi kullanan arkadaşların bu uygulamayı kullanmalarını tavsiye ederim.

    Sorun olarak ise cihazın sürekli gprs e bağlı olmasının bataryayı çok hızlı tüketeceğini düşünüyorum.
  • Ayrıca ileride paralı olacak sanırım.
  • Benim merak ettiğim asıl konu şirket maillerimizide bu uygulama üzerinden kullanabilecek miyiz..Biz şirket maillerimizin şifresini bilemediğimiz için sadece işyerindeki PC'de mail alışverişi yapabiliyoruz bu nedenle deneyemedim..Deneyen var mı acaba..
  • şirket maili derken VPN sunucu mu ne diyorlar o mu?
  • Ya hani bu şirketlerin outlook üzerinden kullandığı pop3 maillerden bahsediyorum..Genelde şirket ismi uzantılı oluyorlar...
  • anladım, onların şifresini bilmeniz şart. daha sonra email.nokia.com da açtığınız üyeliğinize o email adreslerini ekliyorsunuz. sadece eposta adresi ve şifre. onlar otomatik olarak telefonunuzda kurduğunuz nokia email uygulamasında beliriyor. başka ayar yok.
  • Nokia e-mail uygulaması ilk üye olduğum e-mail adresini ve şifremi kabul etmiyor, o zaman şifremi yenileyeyim diyorum, böyle bir mail adresi kayıtlı değil diyor, e madem öyle kayıt olayım diyorum, bu mail adresi önceden kayıtlı diyor, nokia avrupa müşteri hizmetlerine konu ile ilgili mail atıyorum, bi zahmet dönüp cevap vermiyorlar.

    Para isteyecekleri bir servisten beklentim bu değil...
  • Yüksek ihtimalle sizin telefonda uygulamanın beta sürümü yüklü..Bu uygulama artık Beta değil. Tam sürümü yayınlandı bu nedenle sorun yaşayabilirsiniz.. Önce yukarıda linkini verdiğim siteye kayıt olmanız gerekiyor.Kayıt olurken sizden telefon numaranızı istiyor ve bu numaraya mesaj olarak bir link yolluyor.Mesaj içindeki bu linke tıklayıp uygulamanın son sürümünü indirip telefona kuruyorsunuz.Kurulum sırasında telefon 1 kez kapanıp açılıyor. Açıldıktan sonra bir süre bekleyin telefon ekranına kayıt sihirbazı gelecek.Bu işlemlerden sonra telefondaki uygulamayı kullanmaya başlayabiliyorsunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 22 Ocak 2009; 14:58:41 >
  • Karşılaştığım hata telefonda değil web sitesinde. Telefonda zaten uygulama çalışmıyor, çalışamıyor. Deneyimsiz bir kullanıcı değilim...
  • ben indirdim uygulumayı tekrar üye mailimi giriyorum. geçersiz diyor. tekrar deneyin diyor. ama pcden bu panele girebilyorum. bakım mı var acaba
    ?
  • Ben şimdi Gmail hesabımı denedim sorun yok. Normal çalışıyor..
  • bende çalıştırabildim. Fakat data kullanımı testi yapacaktım. günde ne kadaar yiyiyor diye. ama wifiden aktif çallışmıyor. illede gprs bağlantısını kullanacak. bir menü de bulamadım .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

    bende çalıştırabildim. Fakat data kullanımı testi yapacaktım. günde ne kadaar yiyiyor diye. ama wifiden aktif çallışmıyor. illede gprs bağlantısını kullanacak. bir menü de bulamadım .


    Ben E66 cihazımda wifi üzerinden kullanıyorum. Sende hangi cihaz var ?
  • n85
    wifiden bakmam için kendim sürekli sync demem gerekiyor, yoksa duruyor program. ben 1 günde kaç mb transfer yapar diye bakmk istiyorum.
  • Arkadaşlar nokıa yaptıysa sağlıklıdır...Ama ileri de paralı olursa kullanan pek fazla kimse olmaz...Tabi

    sağlayacağı extra avantajları olmazsa
  • Daha önce Windows Mobile 6.1 Professional ile Direct Push kullanıyordum ve çok memnundum. PDA'mı sattım ve Nokia 6210 Navigator aldım. Dün internette symbian için push mail var mı diye araştırırken Nokia E-mail uygulamasına rastladım. Arkadaşların dediği gibi siteye üye olmak gerekiyor. Cep telefonuna bir link geliyor ve programı indiriyorsunuz. SMS gelmezse cep telefonunda email.nokia.com adresine giderek de programı indirebiliyorsunuz.

    Şu an için Direct Push'a (WM) veya Push Mail'e (BB) rakip olacak konumda olmadığını düşünüyorum. Bebeklik döneminde. İleride daha iyi olacaktır.

    Nokia bu versiyonun trial olduğunu söylüyor. İleride paralı olacak sanırım. Öyle olursa kesinlikle kullanmam.

    İş mailine normalde dışarıdan herhangi bir internet bağlantısı ile bağlanabiliyorsanız, Nokia E-mail ile kullanabilirsiniz. Ama bazı şirketler e-mail hesaplarına sadece kendi networklerinden girilmesine izin veriyor. Eğer öyleyse Nokia E-mail bunu desteklemez.

    GPRS kullanımını ben de merak ediyorum ancak test etmeye fırsatım olmayacak bu günlerde. Test edebilen olur ve buraya yazarsa müteşekkür oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanitarium -- 23 Ocak 2009; 10:32:25 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.