Şimdi Ara

Nokia 9.3 PureView modeli 8K video kaydını destekleyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yakın bir tarihte piyasaya sürülmesi beklenen Nokia 9.3 PureView ile ilgili söylentiler bir süredir devam ediyor. Yeni bilgiler ise Nokia cihazlar konusunda güvenilir bir kaynak olan NokiaPowerUser sitesinden geldi.



    Ayrıca Bkz.PlayStation 5 oyun içi sanal asistanla gelebilir



    Pro ve Gece Modları üzerinde çalışılıyor



    Cihazla ilgili ortaya çıkan en son sızıntı ise Nokia 9.3 PureView'ın gelişmiş Pro ve Gece modlarının yanı sıra 8K video kaydına da sahip olabileceğini gösteriyor. Yayınlanan rapora göre, Nokia 9.3 PureView 30 fps'de 8K video çekebilecek. Bununla birlikte, bu özelliğin sadece prototip versiyonunda mevcut olduğu, testlere ve sonuçlara bağlı olarak nihai lansman ürününe sunabileceği de dikkat çeken bir nokta.





    Ayrıca, Nokia'nın görüntüleme ekibinin Gece modu ve Pro modu olmak üzere iki popüler akıllı telefon fotoğrafçılığı modu üzerinde de çok çalıştığı söyleniyor. Pro modu gelişmiş kontroller ve geliştirilmiş algoritmalara göre geliştirilirken, Gece Modu ise OIS ve daha büyük Piksel boyutunun desteklenmesiyle fark yaratabilir. Yaklaşan Nokia amiral gemisinin, 120Hz yenileme hızı sunan bir ekranı olacak. Ayrıca Samsung yapımı 64MP veya 108MP birincil arka kamera ile donatılacağı söylentileri de mevcut. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.