Şimdi Ara

===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3' QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <=== (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.442
Cevap
56
Favori
346.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killing Spree

    Garantiniz bitmediyse satmayın ve ısrarla para iadesi isteyin derim hocam. Bu fiyata fazla alternatifi yok maalesef Alternatif olarak Redmi Note 8 Pro, Mi 9T veya V30+ modellerine bakabilirsiniz
    Para iadesi isteyecek bir şey yok ki. Varsa da bilmiyorum, şu an sıkıntı yok gibi.
    Çin telefonu almayı pek düşünmüyorum.
  • MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    https://marco.org/rmbp-irtest.html

    Şurda yaklaşık 10 dakika bekleyip switch to gray'e tıklayın. Gri renge geçince damalı şekil pembe renk olarak ekranda kaldıysa ghost screen var demektir hocam. Bende 10 saniye dursam bile kalıyordu o yüzden önce 2 dakika falan bekleyerek de deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Ortalar tamamen gri kaldı. Ekranın kenarlarında tam tırnak boyu kadar pembe olmasa da damaları dikkatli bakınca görebiliyorum. Sanırım yavaş yavaş ortaya mı çıkmaya başlıyor?
  • MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sorun çok ilerlese bile tırnak boyunu geçmiyor. Yanma süresi kısalıyor, pembeleşmenin yok olma süresi uzuyor ve renk koyulaşıyor. Bende chrome 5 dk açık kaldığında griye geçince şöyle oluyordu:

    ===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3" QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <===

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Efsane ya bu foto
  • Kararımı mi9t den yana kullandım. 2440 TL ye siparişini verdiğim mi9t yi bugün teslim aldım. Karşılaştırma yada kıyaslama yapma fırsatı bulamadım. Sadece yedeklerini aldım. Nokia 8 i iade için yarın servise göndereceğim. Kutu içeriği tam cihazı kutuladim. Cihazı kutusuyla beraber tüm aksesuarlariyla beraber göndermeyi planlıyorum.
    Ouno Ataşehir e mi göndereyim sizce ?
    Cihazı sadece ekran probleminden ötürü mu yoksa diğer problemlerinde ekleyerek mi gondermeliyim ?
    Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkuqo -- 13 Mart 2020; 0:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumda hiçbir problem yok ama 1.400 TL den koydum satış sitelerine. Bakalım teklif gelirse vereceğim. Sonra hangi telefonu alırım bilmiyorum.
    Mi9t öneren oldu. Ondan daha iyi gibi gözüküyor işlemcisi ile.

    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/86939-167771/nokia-8_xiaomi-mi-9t/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    2017 de çıkmış cihaz 2019 da çıkmış cihaza kafa tutuyor. Telefonum hala sağlam da bu kadar örnekten sonra güven vermiyor.

    Fotoğraf bir şekilde Gcam ile oldukça iyi sonuç veriyor ama benim yaşadığım temel sıkıntı video kaydı. Fokus konusunda özellikle yakın plan hareketli objeleri çekerken bariz sıkıntı var.

    Onun dışında bluetooth, apt-x vb bir sıkıntım olmadı. Arada, whatsapp bağlantı kontrol ediliyor mesajı bende de çıkıyor da operatör ile ilgili olabilir kontrol etmedim açıkçası.
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Bende bahsettiğin sorunlar bulunmuyor :)
  • Arkadaşlar benim telefonumda da hayalet ekran baya belli olmaya başladı ve üstüne ek olarak telefon boştayken kendi kendine reset atmaya başladı. Garantiye versem para iadesi mı yaparlar yoksa farklı bir cihaz mı verirler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2020-03-25 tarihinde ouno servise gönderdim işlem kısmında "Ücret İadesi Bekliyor" görünüyor.Daha önce bu servise göndermiş biri varsa bu işlem adımından sonra ücret iadesi kaç gün içerisinde gerçekleşiyor?
  • halilyilmazyz H kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç gün içinde WhatsApptan mesaj yollayacaklar ibraname(mesajda yolluyorlar) kutu fatura isteyecekler. Yolladığınız belgeler ellerine ulaştıktan 1 hafta sonra hesabınıza parayı yatırıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @halilyilmazyz Ücret iadesi kararı çıkan cihaz için istenen evrakların ve aksesuarların Ouno'ya teslim edildiği güne göre aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta ödeme yapılıyor. Yani yaklaşık olarak 2-10 gün arası bir süre diyelim. Ancak şu virüs vakaları yüzünden firmaların çalışması yavaşladığından biraz daha gecikebilir. Örneğin ben LG V30+ aldım, cihaz kutudan ekranı ağır kusurlu biçimde çıktı. Servisten değişim talep ettim, talebim haklı bulundu ancak ellerinde cihaz kalmadığı için para iadesi yapılmasına karar verildi. "LG Türkiye normal şartlar altında paranızı 1 haftaya hesabınıza yatırır ama şu ortamda biraz gecikebilir ve 2 haftaya sarkabilir" diye bilgi verildi. Bugün 8 gün oldu, para hâlâ ortada yok... Yani muhtemelen servisin dediği gibi olacak ve para 2 haftaya anca yatacak. Mecbur bekleyeceğiz hocam, başka şansımız yok



    @Dogukankaya844 Hocam n'apıyorsunuz? En son konuştuğumuzda Mi MIX 2S almayı planlıyordunuz galiba, aldınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 1 Nisan 2020; 15:1:8 >




  • Veee 3.5 ayın sonunda ghost screen sorunu ile ben de tanışmış oldum. Geçen gün yarım saate yakın zaman geçirdiğim bir uygulamadan çıkıp arka planın gri olduğu bir uygulamaya girdiğimde ekranın alt ve yan kısımlarının belirgin şekilde pembe olduğunu, önceki uygulamada yer alan butonların gri ekranda kaldığını fark ettim. Bu durum, sadece gri ve tonlarında fark ediliyor, beyaz ekranda neyse ki fark edilmiyor.

    Bu telefonların ekranlarında sorun yaşamaktan bıktım. Daha önce Sony kullanırken de sararma sorunu yaşamış, telefonun ekranı üç kez değişmiş ve sonunda sıfır telefon vermişlerdi.
    Nokia 8'i önceki telefonum paramparça olduğundan ve güncel telefona ayıracak bütçem olmadığından geçici kullanmak için aldım. Ayrıca garantiye ayıracak zamanım ve sabrım yok. Ben de yeni telefon için bütçe ayırana kadar bu şekilde kullanacağım.

    Yıllardır Android kullanan biri olarak çok sevdiğim Sony'nin Türkiye'den gitmesi, Nokia'nın da Türkiye'yi çok takmaması, Android cephesinde cezbedici bir telefon kalmaması sebebiyle artık Apple tarafına geçmeyi düşünüyorum. Ha, onların telefonlarında da sorun çıkıyor ama en azından garanti konusunda bir sistem var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 2 Nisan 2020; 11:15:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3" QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <===

    arkadaşlar garanti 3 ay daha devam ediyor. ghost zaten ilk aldığım ikinci aydan beri 20 aydır var ama bu şekilde kullanıyordum( gri ekran hariç çok belli olmuyor)
    sizce bunu garantiye gönderirsem ücret iadesi alabilir miyim? yoksa ekranı değişip gönderirler mi?
    bir de hepsiburadan aldım nokia türkiye garantili yazıyordu o zaman, şimdi bunu bahsedilen ouno servise gönderebilir miyim ya da nereye göndermeliyim?




  • Geçtiğimiz hafta 5. kez servise göndermiştim cihazımı. Ses seda çıkmayınca az önce aradım. Onarımı gerçekleştirildi, testlerden geçti , bugün kargoya verildi dendi. Lanet olası telefondan kurtulamadım gitti. Sülük gibi yapıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deranzo

    Geçtiğimiz hafta 5. kez servise göndermiştim cihazımı. Ses seda çıkmayınca az önce aradım. Onarımı gerçekleştirildi, testlerden geçti , bugün kargoya verildi dendi. Lanet olası telefondan kurtulamadım gitti. Sülük gibi yapıştı.
    hocam üst teki mesajda benim telefonun görüntüsünü paylaştım, sizin ghost ile karşılaştırırsanız sizinki daha mı ağırdı durumu daha mı hafifti?
  • Killing Spree K kullanıcısına yanıt
    Meizu 16th aldım hocam güncelleme desteği dışında bana bir sorun yaşatmadı henüz onu da biliyordum zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanadam D kullanıcısına yanıt
    Aynı diyebilirim. Ama baktıklarını bile sanmıyorum. Direk kutuya geri koyup 2 gün bekletip geri gönderdıklerıne eminim. 5. Gıdışıydı bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ghost ekran belası Samsung'da her telefonda var neredeyse. Note Fe arızalı, yaptırıp devredeceğim. Yeni telefon olarak aklımda Nokia 8 ile Redmi Note 8 Pro var. Siz tavsiye eder misiniz Nokia'yı?
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.