Şimdi Ara

Nokia 7.3 ve 9.3 modelleri Ağustos-Eylül civarında satışa çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yeni Nokia amiral gemisi akıllı telefonu, ortaya atılan ifadelere göre Ağustos ve Eylül arasında satışa sunulacak. Nokia 9 PureView modelinin ardından satışlar konusunda bir başarı göstermesi ve firmasına katkı sağlamayı hedefleyen cihaz, öncülünün başarısızlığı sebebiyle çok da zor bir görevi üstlenmiş bulunmuyor.



    Bugün yayınlanan içeriklere göre Nokia 9.3 modeli, üçüncü çeyreğin ortası-sonu gibi tanıtılacak. HMD’nin bu stratejisi, eğer hayata geçirilirse, 2020 amiral gemisi modelleriyle rekabetten bir nevi vazgeçmiş olduğunu ifade edecek. Bunun sebebi ise açık: Aynı dönemde Samsung Note 20 serisi, Huawei Mate 40 ve Google Pixel 5 de duyurulacak.



    Nokia 9.3 tanıtımıyla birlikte Nokia’nın 7.2 modelini güncelleyen 7.3 de tanıtılacak. Bu model de geçen yıl Eylül’de tanıtılmıştı. Kaynaklara göre Nokia 9.3 ve 7.3 modelleri prototip test aşamasında. Bunun anlamı, ilerleyişte şimdilik bir sorun bulunmuyor.



    Ayrıca Bkz.Microsoft Teams görüntülü sohbet bölümü artık özel arka planlara sahip



    Cihazlardan beklenen özellikler çok açık olmasa da Nokia 9.3’ün 5G desteği sunacağına kesin gözüyle bakabiliriz. HMD’nin önümüzdeki haftalarda cihazlara yönelik reklam faaliyetlerine başlaması ise tanıtımın dönemini bir nevi doğrulamış olması olacak.








  • Her ay nokia 9 çıkıyor bakalım hayırlısı nokia7+ ve nokia 8 siroccodan sonra düzgün cihaz çıkaramadılar nokia 6 kullanıyorum bu firma böyle devam ederse xiaomi alıcam

  • Nokia 5.1 Plus kullanıyorum. Helio P60 günlük kullanımda gayet yeterli. 1.000 TL'ye aldım. Fiyatına göre çok iyi cihaz. Fiyat/performans oranına dikkat ederek telefon çıkarırlarsa eski günlerine döner mi bilmiyorum ama başarılı olacaklarına kesin gözüyle bakıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.