Şimdi Ara

Nokia 216: Microsoft’un son telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia 216: Microsoft’un son telefonu


    Akıllı telefon pazarından çekileceğinin işaretlerini veren ve standart işletim sistemli telefon bölümünü de Foxconn’a satan Microsoft, sürpriz bir şekilde yeni bir telefon duyurdu. Nokia 216 adındaki model gelişmekte olan ülke pazarlarını hedef alıyor.


     


    Series 30+ işletim sistemi üzerinde çalışan telefon muhtemelen firmanın elinden çıkan son telefon olacak. 2.4 inçlik 320x240 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olan telefon bar tipinde ve tuş takımı barındırıyor. Fonksiyonellikten ziyade uzun kullanım süreleri arayan tüketicilerin tercih edebileceği model 24 güne kadar bekleme süresi ve 18 saate kadar konuşma süresi sunuyor.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni HTC Desire 10 serisi tanıtıldı

    16MB RAM barındıran model depolama alanı ihtiyacını ise microSD kartlar ile gideriyor. GPRS bağlantı özelliği bulunan telefon Bluetooth 3.0 ile eşitli aksesuarlara bağlanabiliyor. Arka kısımdaki VGA kamera LED flaş ile desteklenmiş. Ön kısımda da VGA bir kamera bulunuyor.


     


    Henüz fiyat bilgisi mevcut değil ancak önceki modellere bakıldığında 50$-60$ civarında bir fiyat etiketine sahip olacağını tahmin edebilir. Nokia 216 ayrıca daha ince yapıya sahip bir Slim Edition versiyonu da sunacak.


     







  • Microsoft niye böyle saçma işler yapıyor anlamak zor :) Ailedeki çocuklara alıp hediye ettiğimi düşünüyorum da ağlarlar be :D Bir daha yüzüme bakmazlar. Valla 2016 model bir telefon :D da desem kullanmazlar.

  • Saçma sapan işker ön tarafa vga kamera koyupta ne işe yarayacak. Bari arkaya 3.2 otofokuslu kamera koy işletim sistemi seri 40 olsun. Birtanede bildirim ışığı koy bak nasıl satıyor gör.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ettiniz Nokia'ya . N95 çıktığında uzay çağı telefonu gibiydi . Hiçbir telefon şu ana kadar beni böylesine heyecanlandırmamıştı.

  • Bunun 2007-2009'da kullandığım telefonlardan farkı yok ki? Bari eski modelleri üretmeye devam edin de klasik olsunlar. Eski modeller çok daha şık ve kaliteli kasalara sahiplerdi.

    Nokia 216: Microsoft’un son telefonu

    Nokia 216: Microsoft’un son telefonu




  • Mİcrosoft Nokia' ya yazık etmedi. Nokia kendisine yazık etti. Namı yürürken Android' e geçseydi Samsung ve Apple ile pazarda 3. amiral gemi olacaktı.

  • MS un son telefonu mu yoksa MS un Nokia ismiyle satacağı son telefon mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaya babaya alınacak şöyle tuşlu ve iyi kameralı telefon yok piyasada. Yaşlı adam dokunmatiği kullanamıyor. Piyasada bu konuda büyük bir açık var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olduğu iyi olmuş.

  • En güzel telefonlar eskiden cidden Nokia'da idi yılda 2-3 model birden çıkartıyordu hepsi de tutuluyordu Nokia 8850,Nokia 8210,Nokia 8810,Nokia 8890,Nokia 8310,Nokia 7280,Nokia N-Gage modelleri en sevdiklerim bir de yıllarca tutulan 6600-7610 vs. var 10 yıldır ise bitiklerdi en iyi çıkardıkları telefon bence Nokia 1520 idi onu android ile çıkartsaydı geri dönmüşlerdi kamerası rami işlemcisi her şeyiyle harika bir telefondu biraz büyüktü sadece ve işletim sistemi android olsaydı yine yerini almıştı belli olmaz Android'e geçince ben yeniden güzel tasarımlarla yerine geri dönebileceğini düşünüyorum diğerleri gibi değil Nokia cidden tasarımları bbir anda çok ilgi çekici olabiliyor bu firmanın bence hala en tehlikeli firma telefon piyasasındaki yani daha önce tasarım tecrübesi olmasa neyse ve 1520 den sonra hala umut var bence bu markada keşke ülkemiz alsa da şu firmayı biz üretip satsak dünyaya yeniden. İnsanlar hala bu tarz telefonları alabilir bence o eski modelleri android işletim sistemi ile 13 mp kamera ile sürseler yine ince hafif yapsalar ekranlarını ips, led olarak yapsalar yine tutar bence şahsen ben alırım Nokia 8850,Nokia 8210,Nokia 8810,Nokia 8890,Nokia 8310,Nokia 7280 modellerini...üzerine N-Gage modelleri Android olarak yeniden sür yeni ekranlar ile bataryı 5000 mA yap yine alınır. Ve yine eski günlerine döner sonra da yavaştan yeni farklı modeller üretip piyasada 3.Amiral modeli olur bence.





  • 5 senedir aynı telefonu çıkartıyorlar :D

  • Son peder telefonu

  • 16 MB ram iyiymiş:)

  • 2016 senesinde kaç kişiye satabilirsin bu telefonu? Kaç dolar kâr edebilirsin? Yaptığın ar-ge'ye, çalıştırdığın işçiye değmez vallahi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Nokia'nın zaten MeeGo adında kendi işletim sistemi vardı. Şu an devam edilmiş olsaydı Android çöpünün yüzüne kimse bakmazdı. Elop başa geçince yaptığı ilk icraat MeeGo'yu bitirip WP ile yola devam etmek oldu ki Nokia'yı bitiren de asıl bu oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaya babaya alınacak şöyle tuşlu ve iyi kameralı telefon yok piyasada. Yaşlı adam dokunmatiği kullanamıyor. Piyasada bu konuda büyük bir açık var.

  • Tuşlu telefon almak isteyen varsa, Nokia 230'u tavsiye ederim.

  • Olum adamlar $50 a satacaklar, halen o olsun bu olsun konusuyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Das Boot

    Olum adamlar $50 a satacaklar, halen o olsun bu olsun konusuyorsunuz.

    Türkiye de 300₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya bakın. Apple, Samsung kullanan insanlar içinde Nokia özlemiyle yazıyor. Üzülüyorum ama beter olsunlar. N9 ve Meego diye iki harika eserini bir çırpıda çöpe atan, çöpe atmakla kalmayıp döneminde i4s ile aynı fiyata satılan telefonun hesap, market, harita vs bütün iletişim ağlarını kapatan Nokia daha da beter ol. Öyle ki General Mobile bile 1 aylık geliriyle satın alabilsin seni.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.