Şimdi Ara

Nissan Xtrail 2022

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
7
Favori
8.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandir takip ettigim aracdir, yeni motor teknolojisine epey bi guveniyorlar, Eylul ayında ulkemizde lansman yapılması bekleniyormus.Mantıklı rakam ile piyasaya girerse eğer değerlendirilebilir.Daha once 1.6 130bg dizel modelini 4 sene kullanmıştım ve cokda memnun kalmıştım.özellikle citroen c5AC , Xtrail ve mitsibishi outlander modellerini takip ediyordum c5 geldi şimdi xtrail eylul ekim gibi satışta olsa sanırım yeni kasa outlander da kasim aralik gibi gelir .Onceligim xtrail sonra outlander olur ama satış rakamlarıda önemli , benim gibi bu modelleri takip eden arkadaslar varsa eğer bilgi ve tecrübelerini paylasabilirler ise sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Nissan zamanın çok gerisinde kalmış bir firma. O yüzden yeni xtrail hiç ilgimi çekmiyor . Çok daha güçlü rakip modeller var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    e4orce 2.nesil motor teknolojisine çok güveniyorlarmis , mksat zaten emisyonu en düşük degerlere cekmek sebebiyle elektrikli araçlara yöneldi birçok marka ama bu teknolojide alternatif bir yol ve değerleri iyiymis ayrıca 1 depo ile 900 / 1000 km menzil amacliyorlar. Bence göz ardı edilmemeli.Ayrıca guclu rakipleri hangileri acaba benimde takibinde olsun isterim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peugeot 3008 , hyunda Tucson , Citroen C5 AirCross , Kia Sportage vs. Bu araçların segmentinin xtrailden düşük olduğunu biliyorum ama hacim dışında her yönden mevcut xtrail den iyiler bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    çok segment isine girmem ama xtrail d segment sanırım bu saydiklariniz c suv sanırım , aralarında sadece sportage güzel beğendiğim.Ayrıca 2014 model xtrailde full güvenlik paketi ve radar özellikleri mevcutken birçok modelde maalesef yokdu diyebilirim artı nissan ortaklı renault ve mercedesin geliştirdiği 1.6 motor 130 ve 160 bg motorlar su anda en çok rağbet gören modellerde kullanilmaktadir.Şimdi mitsubishi ile farklı bir ortak projede olup outlander kasasını ve motorunu gelistiriyorlar yanilmiuorsam zaten her iki aracın iskeleti ayni içinde ayni şekilde konfor farkı farklıdır muhakkak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt

    Şöyle söyleyeyim mevcut xtrail ile 3008'i yanyana getirdiğiniz de x trail 10 yaş eski gibi duruyor. Hem dış hem iç tasarımsal olarak . Motor konusunda yeterli bilgi sahibi değilim ama tasarım benim için önemli bir husustur. Nissan tercih etmem için çok uygun fiyatlı olması lazım yada çok az yakması lazım .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı ben de 3 yıldır bekliyorum. Özellikle 7 koltuklu olanını. Güncel X-trailin arka koltukları (tiyatro koltuğu diyorlar) bence çok rahat. Arkadaki yolcular rahatlıkla seyahat edebiliyorlar. yedi koltuklu alternatif araç önerisine açığım.

  • inch kullanıcısına yanıt
    Ekim başında lansman yapilacakmis sonrasında satış siparişe basliyacaklarmis.B3n de e-4orce 4 çeker modelini merakla bekliyorum, elektrikli modeli yetkililerden aldığım bilgiye göre 100 km de 3 lt tuketimi varmış , benzin ile şarj olan bir motor yapısı varmis ve yüzde yuz elektrikli aracmis.Gelsinde içini dişini yakit tüketimini fiyatını görebilirim .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Bu modellerden hangisi 4x4 ve 7 koltuklu?

    Elma ile armut kıyası olmuş.

    Qashqai desen anlarım.

  • Jackal78 kullanıcısına yanıt

    Bu araçların çoğunun 4×4 versiyonu mevcut. Belki 7 koltuk değiller ama sonuçta x trailde en arkadaki 2 koltuk yetişkinlerin yolculuk etmesine uygun değil . O yüzden sadece koltuk sayısı bakimindan düşünmek yanlış olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada lansmanlari yapilmaya başladı , tahminimce bu ay sonu yada kasim başı bizede yapılmasını beklerim.yurt dışında deneme test videolari gelmeye başladı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araç geldi mi?

  • inch kullanıcısına yanıt
    Evet bu hafta sonu bazı bayilerde olacakmis

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar, 2022 e-power versiyonunu aldim, sorularinizi cevaplayabilirim.

  • Bende premiım benzinli aldım 1 hafta oldu, şimdilik tespitlerim şu şekilde; ses açma düğmesinin ışıklandırılmamış olması (karanlıkta düğme nerde belli olmuyor), hız tümseklrinddn geçerken arka tekerler çok zıplatıyor, orta konsoldaki 2 adet bardak tutucunun içine şişe yada bardağı sıkıltıran yumuşak tırnaklardan yapılmamış, yarım litrelik pet şişe nerdeyse dökülecek, o şiddette sallanıyor, arazi aracında böyle bir detay nasıl atlanır, akıllara zarar…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bulamadigim icin platinum alamadim, skypack aldim, benim icin ses sistemi onemliydfi, skypackinkini hic begenmedim acikcasi.


    Bu arada e-power cok hosuma gitti, alet kaymak scooter gibi gidiyor.

  • İkinizde güle güle kazasız belasız kullanın. Bende test ettim hoş hoş araba, ama kısa test sürüşünde herşey anlaşılamıyor. Otoban süratlerinde araç içi titreşim ve ses izolasyonu nasıl durumda 120-150 bandında. Birde yakıt tüketim olarak varsa 😊 şehir içi ve uzun yol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel67 -- 11 Ocak 2023; 8:44:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan için daha 450 km de, yarıyıl tatilinde istanbul yapacağım, dönüşte yakıt durumunu yazarım, araç genel olarak memnun etti beni, önceki aracım c-rv ‘di. Yakıt açısından, e-power almaya hiç gerek yok, ilk alım sıradındaki 300 binlik fiyat farkı (oda ancak skypack için) ve batarya değişimini düşündüğünüzde hiç mantıklı gözükmüyor. Örnek olarak 100 km de benim araç 8 litre yaksa, epowet 5 litre yaksa, arada 4 litre yaklaşık 100 TL, 100 bin km sonra, 100 bin tl fazla yakıt parası ödemiş oluruz, buda devede kulak, batarya ise tam süpriz…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,


    e-force platinum versiyon aldım 2 hafta önce 3.000 km yol yaptım,


    uzun yolda ortalama 9-10 lt, şehir içi 6 lt yakıyor.

    yeni kasa ile araç çağ atlamış eski kasa ile iç mekanın alakası yok diyebiliriz.

    e-force sadece yakıt için değil sürüş dinamikleri için tercih edilir bence.

    araç 213hp, 0-100 7sn ve şansıman olmadığı için inanılmaz bir ivmelenmesi var.

    elektrikli araç sürdüğünüz belli oluyor.


    60-120

    120-170 hızlanmaları da gayet başarılı.


    sorularınız varsa cevaplayabilirim.

  • _1301217_ kullanıcısına yanıt
    Arka kısmın sürüş sırasındaki konforu ile ilgili ne diyebilirsiniz, olumsuz yorumlar var az da olsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAKUT -- 15 Ocak 2023; 16:4:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.