Şimdi Ara

NİSSAN X-TRAİL (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.221
Cevap
56
Favori
399.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornio

    Acaba siz hangisini takdırdınız ? ben daha önce farklı bir aracımda Brembo kullandım çok kaliteli bir İtalyan Markası ama Türkiye'de TRW daha yaygın kullanılıyor...Benim 2017 Model Makyajlı Kasa aracım 72binde...80 binde tekrar kontrol edeceğim ama değiştirmekte fayda var...Bugün Kış Lastiklerini çıkartırken baktım disk oldukça aşınmış durumda...n11 de BOSCH var 838 TL'ya ( çifti )

    Alıntıları Göster
    Ben yetkili serviste değiştirttim. Ne marka olduklarını tam bilemiyorum. Ama size tavsiyem dışarıda bir yerde değiştirin. Malzemeleri kendiniz alın. İzmitteki yetkili serviste değiştirdiğime pişman oldum çünkü. alttaki linki tıklayın.
    https://www.sikayetvar.com/nissan/nissan-x-trail-kronik-on-fren-diski-sorunu




  • 1.33 turbo benzinli modeli kullanan var mı? Performansı nasıl? 2016 eski kasa 1.6 130 bg dizel aracımızı uygun bir fiyata yenileme imkanımız doğdu. Ama bir sürü ekstra özelliğin yanında, 1.33 motor konusunda bir şüphe duyduk. Her ne kadar kağıt üstünde 1.6'lık motoru aratmayacak gibi görünse de, kullanıcı yorumlarını duymak iyi olur.
  • AzRocK kullanıcısına yanıt
    Aralık ayından beri kullanıyorum. Bu motor ve şanzıman kombinasyonundan çok memnunum. 1800 devirde 270 tork veriyor. Vw grubundaki birçok 1.6 dizelden daha çok tork değerine sahip ve 1520 kg olan aracı gayet iyi ileriye taşıyor.performansı gayet tatmin edici. Yakıt konusunda da üzmüyor. Şehir içi çok test edemedim ama uzun yolda 1600 km yol yaptım. Bagaj dolu araçda 3 kişiydik,100 km de ortalama 7.5 litre gibi bir veriye ulaştım, araç ortalama hızımda 100 km civarındaydı.Bu ortalamayı daha da düşürebileceğimi tahmin ediyorum. İsterseniz bir test sürüşü yapın derim. Farkı anlarsınız. Umarım yararlı olmuştur
  • fulukus F kullanıcısına yanıt
    Korona salgını nedeniyle test sürüşü yaptırmıyorlar, bir yapabilsek anlayacağız da. Ses yalıtımı nasıl? Bizdeki aracın yalıtımını pek beğenmiyoruz özellikle uzun yolda epey kuvvetli üfleme sesi gibi ses alıyor içeriye.
  • AzRocK kullanıcısına yanıt
    Ben yalıtımını beğendim zaten sürtünme katsayısı düşük bir rakamdı diye hatırlıyorum. Ben sizin bahsettiğiniz gibi bir ses farketmedim.
  • Merhaba,
    Geçen hafta design pack paketi için kapora verdim. Bayramdan sonra hazır olacak. X-trail'i çok araştırmadım aslında bir önceki arabam 2016 conf. oto dizel passattı. Aile geniş olduğu için satıp Suv almak istedim. Aslında Platinium paketini almak için gitmiştim ama kalan tek araç o gün satılmış. Acil araç gerektiği için ben de bunu aldım. Dolu paketle karşılaştırdığımda beni cezbeden 3 özellikten mahrum kalıyordum. Led farlar, Bose Premium Ses sistemi ve deri koltuklar. Işık paketi ilave ettirdim. Ses sitemine garanti kapsamında müdahale edilir mi bilmiyorum ama ilerde belki deri kaplama yaptırabilrim. 5.000 TL civarı fiyatı var sanırım ısıtmalı koltuk özelliği ile birlikte. Işık paketi ve full seramik paket için ise 5.000 TL olarak anlaştık. Araç çok satmıyor sanırım. Yapılan az yorumlardan da çok ilgi çekmediğini görüyorum. Aslında ilk peugeot 3008 orta paket için kapora vermiştim ama araç geç geleceği için vazgeçtim. 65.0000 Tl farkla xtrail almakla iyi mi ettim bilmiyorum. Hayırlısı olsun diyelim. Yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.




  • ugurceng U kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Bence sınıfında güzel tercih. Bende 2019 Aralık ayın üst paketini aldım. Konfor ve donanım özellikleri bakımından güzel bir araç. Eksikleri yokmu var tabi ama bu sınıfda dolu ve heybetli bir araç.Motor ve şanzıman ikiliside iyi bir performans çıkartıyor bu araçda sizi üzmez. 0-100 km ivmelenmesinde 9 saniyeleri yakaladım gayet performanslı bir motor. Yakıt konusunda da çok üzmez. Evet çok satılmıyor sanırım ama ayrıcalıklı olmakda budur zaten 😀
  • merhaba iki gündür lastik basıncı uyarısı alıyorum, hava basmak istediğimde lastik havasının tam olduğunu gördüm. galiba lastik basınç sensörü arızalı. bu sensörü garantiden değiştiriyorlarmı acaba?
  • herkese merhaba. iki hafta önce 2014 model dizel X-trail aldım, eski aracımda benzinli nissan note du. Ancak bazı hoşnutsuzluklarım var araçla ilgili. konuyla ilgili bilgisi olan yardım edebilirse çok sevinirim.

    - Kasislerde veya hızlı sürüşlerde ön kaputta titreme var, kaputun altındaki lastikleri ayarladım ama kaput tam oturmuyo yerine.
    - Kısa mesafeli sürüşlerden sonra bile kontak kapattıktan sonra 2 dk boyunca çok yoğun bir fan sesi geliyo.
    - frene bastığımda araç durma aşamasına gelince "tık" diye bi ses geliyo. çok rahatsız ediyo bu ses beni.

    şimdiden teşekkürler.
  • merhabalar tüm xtrail severlere. Ben geçen hafta 2013 model skoda octavia aracımı satıp 2.el temiz bulunduğum şehirde 2018 ve 6000km de 1.6dizel platinium paketli aracı aldım. araçtan genel olarak memnunum. Ama böyle bir araçta birkaç şey canımı da sıktı doğrusu.

    1. Kapılar anahtardan kitlenince açık kalan camlar kapanmıyor. skodada vardı ve çok alışmıştım camları sıcak havalarda uzaktan açıp araca girmeden serinletmeye. bir modül ile bu sorun çözülüyormuş istanbul ve kocaelinde buldum ama güvenemedim. Taktırıp kullanan varsa bilgi verirse seviniriz. orjinal parça olmadığından acaba efektif oluyor mu, arada takılıyor mu?

    2. araçta adaptif hız sabitleyici yokmuş. c5 aircross ve granland x araçları test ederken çok hoşuma gitmişti bu özellikleri ama bu araçta olmaması yazık gerçekten

    3. navigasyon hiçbir işe yaramıyor haritalar çok eski.

    4. acil fren sistemi yetersiz ve hiç efektif değil birkaç kez önümdeki araçlarda denemeye kalkıştım az kalsın çarpıyordum kendim freni kökledim. youtube'da yabancılar test ediyor baya efektif görünüyor ama ben yetersiz buldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktororigo -- 12 Haziran 2020; 0:22:41 >




  • En başından alayım bu devirde gidip 2012 yılının teknolojisine para vermek en başından büyük ve korkunç hata geçmiş olsun
  • 2021 MODEl YENİ X-TRAIL/ROGUE TANITILDI. EMİN OLUN ÇOK BEĞENECEKSİNİZ!

    Kuzey Amerika'daki adı "Rogue" bizdeki adı "X-Trail" olan ve bu sonbaharda satışa sunulacak yeni X-Trail iki gün önce tanıtıldı. Muhtemelen bir kaç ay sonrada İngiltere'de tanıtılacak.
    Nissan üst düzey yöneticilerini yaptığı sunumları Türkçeye çevirerek seslendirdim.
    Diğer rakiplerinden çok farklı yeniliklerle dolu olarak geldiğini gördüm.
    Bu videonun her dakikasını atlamadan seyretmenizi tavsiye ederim.
    ...https://www.youtube.com/watch?v=zlJ-QwVlj9Q&feature=youtu.be
    ...
     NİSSAN X-TRAİL




  • Elinize sağlık çok güzel olmuş.
  • doktororigo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ,japonların bazı konfor noktalarında farklı anlayışları var ,istanbulda fuat usta diye uzman bir arkadaş var,sosyal medyada ilk o çıkıyor zaten,cam ayna modülünü takalı bir sene oldu,500 tlye takmıştım eve kadar aracıyla gelip takıp gidiyor 15 dk.işlem tavsiye ederim iyi sürüşler...
  • Herkese merhaba
    Daha önce frenden gelen ıslık sesinden şikayetim olduğunu yazmıştım. Geçen hafta bosch marka disk ve fren balataların taktırdım. Maalesef ses eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Ancak disk durumu bayağı kötü olmalı ki frenleme esnasında artık eskiden var olan sarsıntı hiç yok. Ayrıca serviste salıncaklarda sorun var değişim gerekli dendi ve 3600 fiyat çıkardılar. Sanayide sadece burç değiştirerek 600 tl'ye sorun halloldu.
    Burada yetkili servis konusuna değinmek lazım. Garanti yoksa yetkili servise gitmek gerçekten kötü bir karar. Sadece basit bir sunroof yağlanması talebim oldu. Bir süre kullanmayınca ilk açışta ses yapıyor. Ben sprey ile bakım yaptım ama iyi sonuç vermedi dedim. Bizde onun özel yağı var hallederiz dediler. Aldım ertesi gün aynı ses yine çıktı. Arayıp sordum sprey sıktık dediler.
    Neyse burada şehirlere göre iyi usta ve özel servis tecrübelerini de paylaşırsak bence faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmuratkaya -- 30 Haziran 2020; 12:32:15 >




  • Herkese selam, bu aracın 2011-2012 modellerin tasarımı acayip hoş duruyor (özellikle beyaz olanlar). 4-5 yıldır her gördüğümde dönüp birkez daha bakıyorum.
    Halihazırda 2012 grand scenic kullanıyorum (130.000km), özellikle bagaj hacminden çok memnunum. Bisiklet, bebek arabası, piknik masası doldur babam doldur dolmuyor.
    Acaba diyorum 150-200 bin km civarı uygun bir platinum araç bulsam scenici satıp üzerine ekleyip alsam mı?

    Merak ettiklerim
    1- EDC den sonra CVT otomatik şanzıman rahatsız eder mi?
    2- Çekişi scenicten aşağı kalır mı?
    3- Benzer yaş benzer km araç için 50-60 bin TL vermeye değer mi?
    4- O dönem araçların kronik sorunu var mı?

    Teşekkürler.
  • Herkese Merhabalar,
    Volvo s60 T3 ten suv a geçmeyi planladığımız bu aralar araç araştırması içersindeyim.2012 teknolijisi olan xtrail in seneye yeni kasası ve donanımlarıyla geleceğini bilerek yeni kasanın fiyatını beklemekmi mantıklı yoksa şimdiki gibi honda cr-v ile sürekli kıyas yaparak ikisinden birini almaya karar vermekmi bilemedim.
    Xtrail eksileri nacizane;
    Adaptif hız sabitleyicisi
    7” ekranın çok eski ve demode kalması
    Car play olmaması
    Araç hız ekranının eski tipte kalması
    Elektrikli koltuğun hafızalı olmaması
    Diğer camların tek tuş basarak açılık kapanır olmaması
    Yeni kasa 2021 ilk çeyrekte tr ye mantıklı bir fiyatta gelirse tüm bu eksikliklerinde giderileceği bir araba tadından yenmez. Aksi durumda iç malzemesi düşük yakıt tüketimi dsha fazla olan honda cr v alacağız gibi duruyor.
    Herkese selamlar.
  • vlkngc V kullanıcısına yanıt
    300-350 bin bütçemle , bende hangi suvu alsam diye düşünüyorum . Yeni xtraili beklemeyi düşünmüyorum allah bilir ne zaman gelir.
    Skoda kodiak aklımda ama çok ruhsuz bir araba , Honda crv'nin tipi hoşuma gitmiyor. Peugeot 3008 veya 5008 oyuncak gibi duruyor, vw tiguan ise prim yapıyor , çok kısır bir döneme denk geldik.
  • Hepinize merhaba. Ingiltere de yasiyorum. Tr ye gelcem. Bir SUV alcam. Yakit degerlerine Xtrail almaya karar verdim ama bir BNW kullanicisi olarak Xtrail i sadece yakit icin almak macera mi olur bilemedim. Sizler ile iki araba paylascam. Lutfen yardimci olur musunuz? Kullanimi , sorun cikarmasi , artisi eksisi nelerdir? Bunu almazsam 2006 BMW X5 alcam. Yada ML320 CDI alcam. Onun da linkini paylasayim.

    https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/202007171356948

    https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/202002067020016

    Bu ML

    https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/202007161334524

    Bu da X5

    https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/202007111124763




  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.