Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.495
Cevap
103
Favori
878.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ışıklarda beklerken aracı boşa almayıp kapatsak ve tekrar çalıştırsak olur mu

    hiç otomatik kullanmadık otomatik vitesle oynamak sakıncalı değil midir?
    yoksa ben hep boşa atarım ışıklara yaklaşırken beklerken rampa inerken filan :)
  • bildiğim kadarı ile 5dk. dan az bekleme yapacağın zaman aracı stop etmemek daha
    tasarufflu yakıt açısından.
    ışıklarda,rampa aşağı,durmaya yakın ben sürekli boşa atıyorum
    boşa atarken yada vites kolu kolu ile herhangi bir manevra yaparken*
    *(boşa atmak,vitese atmak,(geri-ileri fark etmez))
    gaza basmamaya dikkat ediyorum.
    şu ana kadar bir problem yaşamadım da yinede benimde aklımda servise sormak
    lazım diye içimden de geçirmiyor değilim.yinede otomatık şanzuman olayında
    servislerin de çok da bilgili olduğunu sanmıyorum (benden daha bilgilidirler tabi ki ama ben güvenemiyorum işte )
    bundan önce bende K11 N-cvt vardı o araçda gerek yokdu boşa atmaya
    çünkü;ayağını gazdan aldığın anda araç boşa geçiyordu kendiliğinden.
  • Bu tork konvertörlu lerde öyle değilmi hani rampa inerken gaza hiç basmazsak bi miktar kasıyor tabide bu zaten manuellerdede boşa atmazsak oluyor....


    Eniştemde 98 model otomatik vites (tork konvertörlü) omega vardı 120.oookm de satın almıştı çok yakıt harcadığı sürekli vitesle oynardı 140.ooo de vites arızalandı ve 10milyar masraf actı acaba sürekli oynadığı için olabilir mi

    Arac henüz elimizde geçmedi gecince iç dış fotolarını buraya koymaya çalışıcam makyajlı kasalarda bluetooth ekleniş double din teyp koymuşlar ve gösterge içlerini beyaz yapmışlar tabi en önümlisi otomatik vitesin verimliliği ve yakıt olayı :)

    deposu 45lt ise sürekli 90 la gitsek sehirdışı ne kadar harcar acaba? teknik verileri manuellerinden fazla ama....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jason B.


    Bizde yeni bir micra aldık (henüz galeride)

    makyajlı kasa micralarda bluetooth da varmış nasıl bişey olduğunu merk ediyorum test etmeden almıştık : )


    @ElkTekniker
    torpido gözünde ışık olmaması bi garip ya bizin 90 model torosta bile var

    Arkada ışık olup olmadığını bilmiyorum bizimki passion modeli (belki makyajlı kasada vardır) gelince nasıl aydınlattığına bakarım ama arkaya ışık eklemek zor bişey olmasa gerek nickinizden anladığım kadarıyla kendinizde rahatlıkla yapabilirsiniz : )

    Tıkırtı geliyor demişsiniz nereden geliyor acaba kaç km den sonra başladı ?

    Eşime almayı düşünüyoruz. Sıfır veya 1-2 yaş düşünüyorum kaça aldığınızı merak ediyorum. Passion da park sensörü yok acaba kaça takılır? micralarda önemli sorun yaşayan var mıdır? bird e ikinci el tahmini fiatlar ve alırken dikkat etmemiz gereken konuları bildirebilirseniz sevinirim.

    syg.
  • Slm
    yaşına modeline (mood passiom tekna )
    benzinli / dizel
    otomatık / düz
    kilometresıne / temizliğne
    kazası olup olmadığına
    bağlı olarak 18.000 / 24.000 ytl aralığında nissan micralar var
    www.sahibinden.com da ayrıntılı arayabilirsın
    benim bildiğim kronık bir rahatsızlığı yok aracın
    Benim alma nedenım daha önce yine bende micra
    vardı çok memnun dum bu aldığım araçdan da memnunum.
  • Biz sıfır aldık otomatik vites passionpark sensörünü hediye ettiler 26.000 YTL uv filtreli film cam içinde 400ytl istediler.

    Henüz elimize geçmedi
    park sensörlerini nissan servislerinde 300ytl ye taktırabilirsiniz
  • Bugün 2007 model 25.000 km de micra tekna da anlaştık. Anlayacağınız klüplü olduk gibi. 2007 Makyajlı kasa imiş. bu kasanın farkları nedir ?
    Syg.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 11 Kasım 2008; 7:03:58 >
  • micracılar sizde ekleyin aracınızın resimlerini
  • 2007 yi bilmiyorum ama 2008-2009 olanlarda double din bluetoothlu mp3 bağlanabilen cd calar, bayaz zeminli spor dashboard, karartılı ön farlar, yuvarlak kromaj çerceve farkı var (eğer sizinde torpido beyaz direksiyon siyah ise ve 2007 sonu ise böyle olabilir)
  • benimkindede torpido lambası yok ve nedense kapılar açılmıyor:)
  • keyless entry yok mu donanım seviyesi nedir ve modeli kaç ?

    torpidoya lamba niye koymamışlar anlamadım doğrusu(gerçi şimdiye kadar diğer araçlarımızda olmasına karşın hiç öyle bişeye ihtiyacım olmadı aracın içindeki ışığı zaten yakmışımdır)
  • Arkadaşlar 2007 Ocak trafik çıkışlı micra tekno modelinden aldık. Ancak hazırladığım mp3 cdlerini otonun cd çalarında birtürlü dinleyemiyorum. CD Error hatası veriyor ancak audio cd leri dinliyebiliyorum. Kitapçığında bundan bahsetmiyor. Yoksa 2007 ocak modellerinde mp3 desteği yok mu?

    Syg.
  • teybiniz bluetooth destekli yeni teyplerden mi eski teyplerde yok diye biliyorum hatta yenilerindede yok diye biliyorum ama yenilerinde mp3 çalar girişi mevcut

    Aracın fotoğraflarını en kısa zamanda koyucam
  • Blootooth destekli değil, 2008 lerde var. ancak mp3 çalması gerekir diye düşünüyorum. 2007 model teknası olan arkadaşlar kendi araçlarındaki durumdan bilgi verebilerse sevinirim.


    Syg.
  • arkadaslr herkese ii.gg ben nıssan mıcra almayı dusunuyorum yenı kasalardan 2003-2004 model ama aklımda hep su sorular var 1,2 motorunu aldıgım zaman sehır dısı ylculuklarda rahat edebılırmıyım bır soylentıye gore aracın 100 km gecmedıgı soylenıyoo ve dıger bır sorumda bu araclarda trıger kayısı war mı ? ayrıca wsorunsuz bır arac ıstıyorum sorunları sıkıntıları nelerdır sımdıdn thx
  • Micrayı bayramda otobana girmeksizin uzun yolda kullandım. Orta veya büyük boy otomobil kullanmaya alışık olanlar için 120'nin üzerine çıktığınızda otomobilin küçüklüğü nedeniyle kendimi biraz tedirgin hissettim. Sanki savrulcakmış dengede değilmiş gibi. Ancak bu otomobilin güvensizliğinden değil tabiki, sadece alışık olmamaktan kaynaklanıyor. Belki otobanda bu hız biraz daha yukarılara çıkarılabilir. Süratli araba kullanmayan bir kişi olarak 120 nin altında kullanmak beni rahatsız etmiyor. İnsanın psikolojikte olsa sürüşte kendini güvende hissetebileceği hızı tercih etmesi önemli.

    Triger kayışı yok bunu birkaç yerden teyit ettim.

    Alım için, GG yerine daha fazla seçenek için sahibinden com'u tercih etmenizi öneririm.

    Syg.
  • Merhaba aracımız 1300km geldi henüz fotoğraf çekme olanağım olmadığı için çekemedim...
    Aldığımız günden beri yolbilgisayarını hiç sıfırlamadım 1.2 passion 80hp otomatik viteslisi 100 km de 5.8 litre benzin yaktı 1000km de 58 litre yani kilometrede 165-170 kuruş dolaylarında....şu an yeni olduğu için ilk 5000km den sonra 0.2 lt düşmesini bekliyorum şu anki değerleri bile oldukça iyi.....otomatik vitesli ile araba yeni olduğu için fazla hız yapmadım ancak otobanda 140 ile stabil gittiğini söyleyebilirim tabi manuel olsa daha farklı olabilir..youtube dan manuel vitesli olanların videolarına bakabilirsiniz 180üstü hızlara çıkanlar var

    Bu motorlarda triger zinciri bulunuyor
  • micra clubcılar benide aranıza alın. 6 yıllık micra kullanıcısıyım. 2004 te micramı yeniledim ama eski kasa micramı hala özlüyorum. sonuçta zaman geçtikçe teknoloji değişiyor. 4,5 yıldır yeni micrayı kullanıyorum.
    1.2 tekna açık yeşil. 42000 km. de.yeni aldığımda sorunlar yaşadım ama şimdi iyiyiz. istediğim gibi ne servis nede usts bulsbildim. bu konuda öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. bursa'da oturuyorum. sonuçta micra yollarda fazla görülmeyen bir araba sahipleride bir okdar soğuk ve duyarsız. tabii çoğunun sahibi bayan. eski vosvos kullanıcısı olduğum için yollarda tanışmamıza ramen tüm vosvosçularla selamlaşırdık. öok güzel bir duygu bu. ben micracılar arasında bir yakınlık olsun isterim. çünkü arabalar kişilerin bir nevi kişiliklerinin göstergesidir, yani micrayı sevenler birbirlerine yakın kişilerdir. özellikle bursalı micracılar bilgi alışverişi yapalım. mesela sertepe nissan servisinden menmunmusunuz? yada işinin ehli olan başka bir yer varmı. sizlerle her konuda haberleşmek istiyorum.
  • hepinizin ortak şikayeti arkadan gelen ses bagaj kilidinden gelmekte, tüm micralarda garantiden değişmişti. aynı sorun bendede vardı hatta yolda giderken bagaj kendiliğinden açılıyordu.
  • merhaba arkadaşlar,
    ben de 2006 model elma yeşili 1.2 micra mood sahibiyim. micra bambaşka bir araba, yanına her gidişimde ne kadar sevimli bir otomobilim var diye düşünüyorum:) arabanın zaten tasarımını ya çok beğeniyorlar, ya da çok çirkin buluyorlar..
    Benim yorumlarıma gelince; tasarım olarak oldukça sevimli, yüksek oturma pozisyonuyla pratik ve güvenli, elektrikli direksiyon sisteminin verdiği avantajla oldukta rahat, özellikle dashboard kalitesi sınıfında oldukça yüksek olan, kronik sorunları pek olmayan araçtır kendileri. Soyulan deri direksiyon simidini saymazsak tabi:) eski aracım (halen annemin kullandığı) 2001 ford fiesta aracımda da deri direksiyon soyulmuş, tutmak bile istemediğim iğrenç bir görüntü oluşmuştur. micramı sırf deri direksiyon simidi olmasın diye passion modeli tercih etmedim. tekna biraz pahalı gelmişti:) yeni modellerde deri direksiyon simidinden vazgeçmişler.
    Sorunlarıma gelirsek; arabanın genel sorunu arka taraftan gelen sesler. Benim araçta son 1 senedir bu sesler gıcırdama olarak da kendini göstermeye başladı. yolun üzerinde giderken esneyen araba bildiğiniz eski somyalar gibi gıcırdıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse var mı? yoksa 30000km bakımına gittiğimde arabayı kurcalatmalı mıyım. Servislere pek de kurcalatmayı sevmem ama...Micra ile ilgili sorusu olanlara 2 yıllık micra sahibi olarak yardımcı olmaya hazırım.
    Hepinize kazasız sürüşler dilerim..Micralarımıza iyi bakalım;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.