Şimdi Ara

NİNTENDO Wii parlak fikir mi?Yoksa Nintendo Wii U mu alınmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Değerli DH üyeleri .Bir çok konuda yardım aldığım forumda ki herkesin fikirleri benim için önemli şimdi bu cihaz hakkında yine düşüncelerinize ihtiyacım var.

    Ailecek gittiğimiz arkadaşın birinde vardı acayip eğlenmiştik At yarışı felan baya sarmıştı bizi ben bu cihazı beğendim eşimle ikimiz arkadaşlarımız geldiğinde felan eğlenceli bir ortamda oynanabilir fikrindeyim.Mesela TABU XL den sıkıldık arayış içerisindeyiz diyelim :)

    Az biraz okudum yazılanları .Ben halen bu yaşımda PC üzerinden MW3 ve black ops 2 oynuyorum .Ama bu cihazın durumu biraz daha farklı Tv ye felan entegre edicez .Şimdi sormak istediğim şu . XBOX , PS3 felanda var piyasada biz eğlence arıyoruz Wii fiyatı onlara göre daha düşük geldi bana .Tavsiyeniz nedir ? Şunu al bunu alma dedikleriniz nelerdir ?bir de sanırsam spor ile ilgili yanında türlü zımbırtıları var.Nerden almalıyım bu ürünü ne kadar vermeliyim?

    Birde bu Nintendo wii U var ve gördüğüm kadarıyla çok kaliteli bir ürün ? Ve Tr de satışı yok . Bu ürüne nasıl ulaşıcaz arkadaşlar yurt dışı siparişi verenler var bence çok riskli :S Kafam çok karıştı bu konu ile ilgili. Ulaşabileceğim tavsiye edebileceğiniz bi yol varsa tavsiyelerinizi bekliyorum .Nintendo wii u için 2. konsol da almak gerekicek .Acayip hararetli aramaktayım !


    Yurt içi Fiyatlarını sanırsam buldum

    1-http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-u-8gb-basic-pack-white-70564281
    2-http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-u-32gb-premium-pack-black-70563062
    3-http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-u-32gb-zombi-u-pack-black-70568598

    Birde şöyle bir satış Söz Konusu Sanalpazar dan

    4-http://forum.donanimhaber.com/m_69539172/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69725761





    Cevaplarınız için Teşekkür ediyorum Şimdiden

    Edit:İmla,içerik ekleme vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 30 Aralık 2012; 4:26:34 >



  • Bir kaç hafta önce Wii aldık. Wii U çıkacağını bile bile. Severek, eğlenerek kullanıyoruz. Böyle eğlenceli aile konsolu başka aramayın yok. Eğlence arıyorsanız XBOX ve PS asla Wii kadar eğlenceli olamaz.

    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-family-edition-2-oyun-hediyeli-69305768
    Yanına ek olarak:
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/wii-sports-resort-orjinal-68489812

    Ve ihtiyacınız kadar kumanda alın. (Wii Sports Resort oynayabilmek için Wii Motion Plus gereklidir. İlk linkteki Family Editionda zaten 1 tane Motion Plus'lı kumanda var. İkinci linkteki oyun da Motion Plus aparatı hediye ediyor. Normal kumandaya takabilirsiniz. Daha fazla kumanda alacaksanız Motion Plus'lı olmasına dikkat edin)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlucan96

    Bir kaç hafta önce Wii aldık. Wii U çıkacağını bile bile. Severek, eğlenerek kullanıyoruz. Böyle eğlenceli aile konsolu başka aramayın yok. Eğlence arıyorsanız XBOX ve PS asla Wii kadar eğlenceli olamaz.

    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-family-edition-2-oyun-hediyeli-69305768
    Yanına ek olarak:
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/wii-sports-resort-orjinal-68489812

    Ve ihtiyacınız kadar kumanda alın. (Wii Sports Resort oynayabilmek için Wii Motion Plus gereklidir. İlk linkteki Family Editionda zaten 1 tane Motion Plus'lı kumanda var. İkinci linkteki oyun da Motion Plus aparatı hediye ediyor. Normal kumandaya takabilirsiniz. Daha fazla kumanda alacaksanız Motion Plus'lı olmasına dikkat edin)

    wuuu teşekkür ederim :)
  • Şimdi bir şeyi açıklığa kavuşturalım 'şu konsolu alırsan eğlenirsin ama bunları alırsan eğlence falan bulamazsın' gibi çok klişe ve kalıplaşmış cümleleri bir kenara bırakmak lazım. Bu söylediğiniz şey kişinin oyun zevki ile alakalı bir durumdur, konsolun kendisi ile ilgili değil! Ben 28 yaşındayım ve 7 yaşımdan beri oyun dünyasını ile çok yakından ilgiliyim, bu süreçte çeşit çeşit konsollar, pc ve el konsolları kullandım ve hep oyun zevkime hitap eden sistem ile eğlendim. Bu konsol kimi zaman Nintendo oldu (çok sevdiğim bir firmadır ve firmanın çıkartmış olduğu çoğu konsola sahibimdir) kimi zaman Sega kimiz zaman pc vs vs... İnsanların kafasında malesef çok yanlış bir şey yerleşmiş 'Nintendo eğlence içindir' eee peki diğer konsollar ızdırap mı veriyor Örneğimi mazur görün ama düşünce bu yönde olunca insan düşünmeden edemiyor, diğer konsollarla eğlenmek mümkün değil mi yani? Nintendo'nun da Sony'nin de Microsoft'un da konsollarında kendi zevkinize göre oyun bulabiliyorsanız eğlenebilirsiniz demektir, ana fikir bu olmalı bana göre. Bu kalıplaşmış düşüncelerden ne kadar sıyrılabilirsek o kadar iyi olur diyor ve zevkinize uygun konsolu almanızı öneriyorum. Şimdi Nintendo Wii düşündüğünüzü söylediniz o zaman Wii'de ki oyunlar sizin ve eşinizin zevkine hitap eden oyunlar olmalı, eğer ki Wii oyunları size hoş gelmiyor ise Wii sizin için eğlenceli bir konsol değildir nokta Durum bu kadar net aslında, Ps3 veya Xbox 360'ın oyun kütüphanesine bakın ve zevkinize uyup uymadığını kontrol edin, eğer ki bu platformlarda ki oyunlar size daha eğlenceli geliyorsa o zaman bu konsollar sizin için eğlencenin eş anlamlısı anlamına gelecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom800

    Şimdi bir şeyi açıklığa kavuşturalım 'şu konsolu alırsan eğlenirsin ama bunları alırsan eğlence falan bulamazsın' gibi çok klişe ve kalıplaşmış cümleleri bir kenara bırakmak lazım. Bu söylediğiniz şey kişinin oyun zevki ile alakalı bir durumdur, konsolun kendisi ile ilgili değil! Ben 28 yaşındayım ve 7 yaşımdan beri oyun dünyasını ile çok yakından ilgiliyim, bu süreçte çeşit çeşit konsollar, pc ve el konsolları kullandım ve hep oyun zevkime hitap eden sistem ile eğlendim. Bu konsol kimi zaman Nintendo oldu (çok sevdiğim bir firmadır ve firmanın çıkartmış olduğu çoğu konsola sahibimdir) kimi zaman Sega kimiz zaman pc vs vs... İnsanların kafasında malesef çok yanlış bir şey yerleşmiş 'Nintendo eğlence içindir' eee peki diğer konsollar ızdırap mı veriyor Örneğimi mazur görün ama düşünce bu yönde olunca insan düşünmeden edemiyor, diğer konsollarla eğlenmek mümkün değil mi yani? Nintendo'nun da Sony'nin de Microsoft'un da konsollarında kendi zevkinize göre oyun bulabiliyorsanız eğlenebilirsiniz demektir, ana fikir bu olmalı bana göre. Bu kalıplaşmış düşüncelerden ne kadar sıyrılabilirsek o kadar iyi olur diyor ve zevkinize uygun konsolu almanızı öneriyorum. Şimdi Nintendo Wii düşündüğünüzü söylediniz o zaman Wii'de ki oyunlar sizin ve eşinizin zevkine hitap eden oyunlar olmalı, eğer ki Wii oyunları size hoş gelmiyor ise Wii sizin için eğlenceli bir konsol değildir nokta Durum bu kadar net aslında, Ps3 veya Xbox 360'ın oyun kütüphanesine bakın ve zevkinize uyup uymadığını kontrol edin, eğer ki bu platformlarda ki oyunlar size daha eğlenceli geliyorsa o zaman bu konsollar sizin için eğlencenin eş anlamlısı anlamına gelecektir.

    Evet, son derece haklısınız. Biraz yanlış bir ifade "eğlence". Elbette tüm konsollarla eğlenirsiniz. Benim kastettiğim yani Wii'yi farklı kılan aile eğlencesi. İşte hani tabu'dur, okeydir gibi masa oyunlarında bulduğunuz eğlence ile Wii'de bulduğunuz eğlencenin benzerliğini söylemek istiyorum. Kişiye göre değişen şeyler ama şu konsol daha çok şu tür oyun için, şu konsol şu için diye sınıflandırabiliriz. Açıklayamıyorum. Bu yaptığım açıklama da yetersiz. "Eğlence"...
  • @Mutlucan96 ben söylemek istediğinizi anladım sorun yok Ama işte bazı oyuncular bu kavramı ifade ederken (sizi falan kasdetmiyorum yanlış anlama olmasın;) hata yapabiliyor. 'Eğlence istiyorsan Nintendo al' demek diğer konsollar ile eğlenmenin Nintendo kadar mümkün olmadığı anlamını çıkarır ki bu gerçekten yanlış bir ifadedir. Şimdi biz ailecek Halo, Uncharted, Street Fighter, Forza, Gran Turismo gibi oyunlardan hoşlanıyorsak ve bu oyunları oynarken eğleniyorsak o zaman bizim Xbox veya Playstation konsollarını almamız gerekecek eğlenmemiz için. Yakın bir arkadaşım ile Ps3 üzerinden Uncharted oynarız ara ara, yine bir gün Uncharted 3 oynarken arkadaşım babasının benimle oynayacağını söyledi, mutlu oldum elbette ve tabi dedim oynarız neden olmasın. Oğlunu izlerken oyuna epey ilgi duymuş ve bunun üzerine bir kaç saat benimle co op oynarken oldukça da eğlenmiş. Yani bu kişinin tercihi Wii'de ki bir parti oyunu da olabilirdi ama o aksiyon oyunlarını oynamayı veya seyretmeyi sevdiğinden dolayı Ps3 veya Xbox360 gibi konsollar muhtemelen ona daha eğlenceli gelecek. Wii kabul etmeliyiz ki daha çok herkesin bir arada oyun oynaması (ki bu söylediğimi firma başkanı da söylemişti) için üretilmiş bir aile konsolu. Minik oyuncular ve oyun oynama konusunda 'hardcore' diye tabir ettiğimiz kesime göre bu hobiye daha az vakit ayıran ve daha çok kısa süreli oyunlardan hoşlanan kişilerin tercih ettiği bir konsol Wii ama bu demek değildi sıkı oyuncuların Wii ile hiç işi olmayacak. Elbette olacak, ben platform oyunlarını küçüklüğümden beri çok sevmişimdir ve her nesilde bu türün en iyilerini oynama fırsatı bulmuşumdur. Bu konuda Wii oldukça iyi bir konsoldur ki Super Mario gibi efsanevi bir serinin en iyi oyunlarından bir kaçı Wii için çıkmıştır e bu da benim gibi sıkı oyuncular için güzel bir şey tabi. Madworld adında bir oyun vardır Wii'de bilen bilir, bu oyun nispeten eski bir tür olan beat em up türünün iyi örneklerinden biridir ve benim gibi bu türe ilgi duyan kişiler muhakkak bu oyunu oynamışlardır. Bu tip örnekler var tabi ama bunların sayısı elbette Ps3 veya Xbox360'dakiler kadar fazla değil, hal böyle olunca bu türü seven oyuncunun tercihi Wii olmuyor. Fazla uzatmak istemiyorum, anlatmak istediğim anlaşılmıştır umarım. Herkese iyi oyunlar dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom800

    @Mutlucan96 ben söylemek istediğinizi anladım sorun yok Ama işte bazı oyuncular bu kavramı ifade ederken (sizi falan kasdetmiyorum yanlış anlama olmasın;) hata yapabiliyor. 'Eğlence istiyorsan Nintendo al' demek diğer konsollar ile eğlenmenin Nintendo kadar mümkün olmadığı anlamını çıkarır ki bu gerçekten yanlış bir ifadedir. Şimdi biz ailecek Halo, Uncharted, Street Fighter, Forza, Gran Turismo gibi oyunlardan hoşlanıyorsak ve bu oyunları oynarken eğleniyorsak o zaman bizim Xbox veya Playstation konsollarını almamız gerekecek eğlenmemiz için. Yakın bir arkadaşım ile Ps3 üzerinden Uncharted oynarız ara ara, yine bir gün Uncharted 3 oynarken arkadaşım babasının benimle oynayacağını söyledi, mutlu oldum elbette ve tabi dedim oynarız neden olmasın. Oğlunu izlerken oyuna epey ilgi duymuş ve bunun üzerine bir kaç saat benimle co op oynarken oldukça da eğlenmiş. Yani bu kişinin tercihi Wii'de ki bir parti oyunu da olabilirdi ama o aksiyon oyunlarını oynamayı veya seyretmeyi sevdiğinden dolayı Ps3 veya Xbox360 gibi konsollar muhtemelen ona daha eğlenceli gelecek. Wii kabul etmeliyiz ki daha çok herkesin bir arada oyun oynaması (ki bu söylediğimi firma başkanı da söylemişti) için üretilmiş bir aile konsolu. Minik oyuncular ve oyun oynama konusunda 'hardcore' diye tabir ettiğimiz kesime göre bu hobiye daha az vakit ayıran ve daha çok kısa süreli oyunlardan hoşlanan kişilerin tercih ettiği bir konsol Wii ama bu demek değildi sıkı oyuncuların Wii ile hiç işi olmayacak. Elbette olacak, ben platform oyunlarını küçüklüğümden beri çok sevmişimdir ve her nesilde bu türün en iyilerini oynama fırsatı bulmuşumdur. Bu konuda Wii oldukça iyi bir konsoldur ki Super Mario gibi efsanevi bir serinin en iyi oyunlarından bir kaçı Wii için çıkmıştır e bu da benim gibi sıkı oyuncular için güzel bir şey tabi. Madworld adında bir oyun vardır Wii'de bilen bilir, bu oyun nispeten eski bir tür olan beat em up türünün iyi örneklerinden biridir ve benim gibi bu türe ilgi duyan kişiler muhakkak bu oyunu oynamışlardır. Bu tip örnekler var tabi ama bunların sayısı elbette Ps3 veya Xbox360'dakiler kadar fazla değil, hal böyle olunca bu türü seven oyuncunun tercihi Wii olmuyor. Fazla uzatmak istemiyorum, anlatmak istediğim anlaşılmıştır umarım. Herkese iyi oyunlar dilerim

    Çok güzel anlattınız.
  • Arkadaşlar söylediklerinize harfiyen katılıyorum haklısınız .Belki şundan dolayı ben Nintendo tercihi yapıyorum .Ailecek gittiğimiz bir ortamda bir arkadaşımızda vardı artık o kadar çok eğlendik ki kimisi sızdı uyuya kaldı aletin başında :) Belki bu XBOX ile olsaydı onun icin aynı seyi söylicektim.Bende oyun dunyasına yabancı değilim classic olarak Call of Duty serisini mp bazında takip ediyorum yıllardır.Birazda fiyat farkıda var bunuda es geçmeyelim .Şimdi biz eşimle çalışan insanlarız belki bunu ayda 2 kere oynucaz .Ben xbox veya ps 3 ün kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum aksine okuduklarıma göre çok daha iyi aletler . Şu Gitti gidiyor da bulabildim bende bir tek aletten .Teknosa da var başka bir yerde yok heralde :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlucan96

    quote:

    Orijinalden alıntı: venom800

    Şimdi bir şeyi açıklığa kavuşturalım 'şu konsolu alırsan eğlenirsin ama bunları alırsan eğlence falan bulamazsın' gibi çok klişe ve kalıplaşmış cümleleri bir kenara bırakmak lazım. Bu söylediğiniz şey kişinin oyun zevki ile alakalı bir durumdur, konsolun kendisi ile ilgili değil! Ben 28 yaşındayım ve 7 yaşımdan beri oyun dünyasını ile çok yakından ilgiliyim, bu süreçte çeşit çeşit konsollar, pc ve el konsolları kullandım ve hep oyun zevkime hitap eden sistem ile eğlendim. Bu konsol kimi zaman Nintendo oldu (çok sevdiğim bir firmadır ve firmanın çıkartmış olduğu çoğu konsola sahibimdir) kimi zaman Sega kimiz zaman pc vs vs... İnsanların kafasında malesef çok yanlış bir şey yerleşmiş 'Nintendo eğlence içindir' eee peki diğer konsollar ızdırap mı veriyor Örneğimi mazur görün ama düşünce bu yönde olunca insan düşünmeden edemiyor, diğer konsollarla eğlenmek mümkün değil mi yani? Nintendo'nun da Sony'nin de Microsoft'un da konsollarında kendi zevkinize göre oyun bulabiliyorsanız eğlenebilirsiniz demektir, ana fikir bu olmalı bana göre. Bu kalıplaşmış düşüncelerden ne kadar sıyrılabilirsek o kadar iyi olur diyor ve zevkinize uygun konsolu almanızı öneriyorum. Şimdi Nintendo Wii düşündüğünüzü söylediniz o zaman Wii'de ki oyunlar sizin ve eşinizin zevkine hitap eden oyunlar olmalı, eğer ki Wii oyunları size hoş gelmiyor ise Wii sizin için eğlenceli bir konsol değildir nokta Durum bu kadar net aslında, Ps3 veya Xbox 360'ın oyun kütüphanesine bakın ve zevkinize uyup uymadığını kontrol edin, eğer ki bu platformlarda ki oyunlar size daha eğlenceli geliyorsa o zaman bu konsollar sizin için eğlencenin eş anlamlısı anlamına gelecektir.

    Evet, son derece haklısınız. Biraz yanlış bir ifade "eğlence". Elbette tüm konsollarla eğlenirsiniz. Benim kastettiğim yani Wii'yi farklı kılan aile eğlencesi. İşte hani tabu'dur, okeydir gibi masa oyunlarında bulduğunuz eğlence ile Wii'de bulduğunuz eğlencenin benzerliğini söylemek istiyorum. Kişiye göre değişen şeyler ama şu konsol daha çok şu tür oyun için, şu konsol şu için diye sınıflandırabiliriz. Açıklayamıyorum. Bu yaptığım açıklama da yetersiz. "Eğlence"...

  • http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Wii-HW-Just-Dance-2-Pak-White/Oyun-Konsollari/Nintendo-Wii/urunno=0000000380354
    Wii gerçekten güzel bir konsol ancak Wii u'yu alma gibi bir imkanınız varsa onu alın ancak öyle bir imkanınız yoksa hem fiyat açısından hem de aradığınız oyun türünün bolluğu açısından piyasada wii'den iyisi yok. oyun türü dediğime bakmayın yoksa wii'de metroid prime, zelda gibi türünün en iyi örnekleri oyunlar var yani her açıdan sizi tatmin edebilecek bir konsol tabii grafik dışında. o konuyu önemsiyorsanız xbox 360'ı alabilirsiniz kinect ile beraber size 900 tl'ye patlar ama. wii'ye softmode yapmak daha kolay hem.
  • PS3 mü Xbox mı demekle PS3/xbox mı yoksa wii mi demek çok farklı.. wii bu iki konsoldan tamamen farklı bir ürün.. ps3 ve xbox ın oyunları belli wii' ninkiler belli..

    eğlence derken venom800'ün dediği gibi eğlence farklı bir kavram.. nelerden eğleniyorsun.. önce ona kara vermek lazım. pes, call of duty, mortal kombat gibi oyunlardan eğleniyorsan, arkadaşlarla toplantığınızda bu tür oyunlar oynuyorsan wii alma.. seni üzer..

    wii yi daha çok "karikatürize" olarak nitelendirebiliriz. yani gerçekçi grafiklerden uzak, ama ailenizle, çocuğunuz veya küçük yiğeninizle rahatça oynayabileceğniz bir konsol..

    bir defa adı üstünde.. Nintendo.. bolca mario oyunu var.. bunun yanında call of duty, pes, fifa'da var ama ps, xbox daki görüntü kalitesini bekleme..

    o zaman diyeceksin e madem kötü grafikleri var ne diye millet wii alıyor.. milleti bilmem ama benim en çok sevdiğim özelliği kontrolleri.. artık xbox ta kinect, ps3 te move var ama bu sistemleri destekleyen oyunlar alman lazım.. wii de tüm oyunlar böyle.. kumandaları zapper'a taktığın zaman elinde tüfek gibi oynamak çok zevkli, grafik mrafik aramıyosun..

    grafik demişken, evet ps3 yanında grafikler kötü ama çokda kötü değil.. komponent kablo ve ayarlardan hd kısmını seçtiğinde, full hd olmasada gayet iyi kalite veriyor. ps3 ile ps2 arası bir kalite diyeyim..

    nintendo oyunları sevmiyorsan, mario, kirby tarzı, bunlar sana çocukça geliyorsa wii alma, bu kadar basit.. burdaki eğlence kavramı o zaten, aile oyunları, spor oyunları wii kontorllerle sana farklı bir deneyim sunuyor. Karikatürize sevimli karakterler, kafa koparttığın, makinalı tüfekle adam öldürdüğün oyunlara göre daha "eğlenceli" bir hava veriyor.. ha oda eğlenceli o ayrı burdaki eğlence kavramının ne olduğunu anlatbildim sanırım. senin dediğin ailece oynadığın okey, jenga, monopoly'nin verdiği eğlenceden bahsediyorum..

    aslında çok basit bir seçim, eşimle aile ortamında güzel vakit diyorsun, e böyle bir ortamda heralde pes oyamanayacaksın, mortal kombat oynamayacaksın.. cevap apaçık ortada..

    bizim kankalarla toplanıp oynıycaz dersen onunda cevabı belli.. zor bir seçim değil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 6 Aralık 2012; 10:03:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WolF-EyE

    PS3 mü Xbox mı demekle PS3/xbox mı yoksa wii mi demek çok farklı.. wii bu iki konsoldan tamamen farklı bir ürün.. ps3 ve xbox ın oyunları belli wii' ninkiler belli..

    eğlence derken venom800'ün dediği gibi eğlence farklı bir kavram.. nelerden eğleniyorsun.. önce ona kara vermek lazım. pes, call of duty, mortal kombat gibi oyunlardan eğleniyorsan, arkadaşlarla toplantığınızda bu tür oyunlar oynuyorsan wii alma.. seni üzer..

    wii yi daha çok "karikatürize" olarak nitelendirebiliriz. yani gerçekçi grafiklerden uzak, ama ailenizle, çocuğunuz veya küçük yiğeninizle rahatça oynayabileceğniz bir konsol..

    bir defa adı üstünde.. Nintendo.. bolca mario oyunu var.. bunun yanında call of duty, pes, fifa'da var ama ps, xbox daki görüntü kalitesini bekleme..

    o zaman diyeceksin e madem kötü grafikleri var ne diye millet wii alıyor.. milleti bilmem ama benim en çok sevdiğim özelliği kontrolleri.. artık xbox ta kinect, ps3 te move var ama bu sistemleri destekleyen oyunlar alman lazım.. wii de tüm oyunlar böyle.. kumandaları zapper'a taktığın zaman elinde tüfek gibi oynamak çok zevkli, grafik mrafik aramıyosun..

    grafik demişken, evet ps3 yanında grafikler kötü ama çokda kötü değil.. komponent kablo ve ayarlardan hd kısmını seçtiğinde, full hd olmasada gayet iyi kalite veriyor. ps3 ile ps2 arası bir kalite diyeyim..

    nintendo oyunları sevmiyorsan, mario, kirby tarzı, bunlar sana çocukça geliyorsa wii alma, bu kadar basit.. burdaki eğlence kavramı o zaten, aile oyunları, spor oyunları wii kontorllerle sana farklı bir deneyim sunuyor. Karikatürize sevimli karakterler, kafa koparttığın, makinalı tüfekle adam öldürdüğün oyunlara göre daha "eğlenceli" bir hava veriyor.. ha oda eğlenceli o ayrı burdaki eğlence kavramının ne olduğunu anlatbildim sanırım. senin dediğin ailece oynadığın okey, jenga, monopoly'nin verdiği eğlenceden bahsediyorum..

    aslında çok basit bir seçim, eşimle aile ortamında güzel vakit diyorsun, e böyle bir ortamda heralde pes oyamanayacaksın, mortal kombat oynamayacaksın.. cevap apaçık ortada..

    bizim kankalarla toplanıp oynıycaz dersen onunda cevabı belli.. zor bir seçim değil..

    Aynen Ustam konu neleşti şu anda açıklamalarınızı birebir inceledim wii bnm için mantıklı karar olucak :) Fiyatları takip ediyorum en kısa sürede alıcam cevaplar için ayrıca teşekkür ediyorum
  • aile oyunu için xbox kinect i inceleyin wii den çok daha iyi isterseniz normal oyun oynama seçeneğiniz falan var ben sole değerlendiriyorum ps3 + wii = xbox +kinecthttp://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WolF-EyE

    PS3 mü Xbox mı demekle PS3/xbox mı yoksa wii mi demek çok farklı.. wii bu iki konsoldan tamamen farklı bir ürün.. ps3 ve xbox ın oyunları belli wii' ninkiler belli..

    eğlence derken venom800'ün dediği gibi eğlence farklı bir kavram.. nelerden eğleniyorsun.. önce ona kara vermek lazım. pes, call of duty, mortal kombat gibi oyunlardan eğleniyorsan, arkadaşlarla toplantığınızda bu tür oyunlar oynuyorsan wii alma.. seni üzer..

    wii yi daha çok "karikatürize" olarak nitelendirebiliriz. yani gerçekçi grafiklerden uzak, ama ailenizle, çocuğunuz veya küçük yiğeninizle rahatça oynayabileceğniz bir konsol..

    bir defa adı üstünde.. Nintendo.. bolca mario oyunu var.. bunun yanında call of duty, pes, fifa'da var ama ps, xbox daki görüntü kalitesini bekleme..

    o zaman diyeceksin e madem kötü grafikleri var ne diye millet wii alıyor.. milleti bilmem ama benim en çok sevdiğim özelliği kontrolleri.. artık xbox ta kinect, ps3 te move var ama bu sistemleri destekleyen oyunlar alman lazım.. wii de tüm oyunlar böyle.. kumandaları zapper'a taktığın zaman elinde tüfek gibi oynamak çok zevkli, grafik mrafik aramıyosun..

    grafik demişken, evet ps3 yanında grafikler kötü ama çokda kötü değil.. komponent kablo ve ayarlardan hd kısmını seçtiğinde, full hd olmasada gayet iyi kalite veriyor. ps3 ile ps2 arası bir kalite diyeyim..

    nintendo oyunları sevmiyorsan, mario, kirby tarzı, bunlar sana çocukça geliyorsa wii alma, bu kadar basit.. burdaki eğlence kavramı o zaten, aile oyunları, spor oyunları wii kontorllerle sana farklı bir deneyim sunuyor. Karikatürize sevimli karakterler, kafa koparttığın, makinalı tüfekle adam öldürdüğün oyunlara göre daha "eğlenceli" bir hava veriyor.. ha oda eğlenceli o ayrı burdaki eğlence kavramının ne olduğunu anlatbildim sanırım. senin dediğin ailece oynadığın okey, jenga, monopoly'nin verdiği eğlenceden bahsediyorum..

    aslında çok basit bir seçim, eşimle aile ortamında güzel vakit diyorsun, e böyle bir ortamda heralde pes oyamanayacaksın, mortal kombat oynamayacaksın.. cevap apaçık ortada..

    bizim kankalarla toplanıp oynıycaz dersen onunda cevabı belli.. zor bir seçim değil..

    eyw

    Edit:Cevaplama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 30 Aralık 2012; 3:02:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom800

    Şimdi bir şeyi açıklığa kavuşturalım 'şu konsolu alırsan eğlenirsin ama bunları alırsan eğlence falan bulamazsın' gibi çok klişe ve kalıplaşmış cümleleri bir kenara bırakmak lazım. Bu söylediğiniz şey kişinin oyun zevki ile alakalı bir durumdur, konsolun kendisi ile ilgili değil! Ben 28 yaşındayım ve 7 yaşımdan beri oyun dünyasını ile çok yakından ilgiliyim, bu süreçte çeşit çeşit konsollar, pc ve el konsolları kullandım ve hep oyun zevkime hitap eden sistem ile eğlendim. Bu konsol kimi zaman Nintendo oldu (çok sevdiğim bir firmadır ve firmanın çıkartmış olduğu çoğu konsola sahibimdir) kimi zaman Sega kimiz zaman pc vs vs... İnsanların kafasında malesef çok yanlış bir şey yerleşmiş 'Nintendo eğlence içindir' eee peki diğer konsollar ızdırap mı veriyor Örneğimi mazur görün ama düşünce bu yönde olunca insan düşünmeden edemiyor, diğer konsollarla eğlenmek mümkün değil mi yani? Nintendo'nun da Sony'nin de Microsoft'un da konsollarında kendi zevkinize göre oyun bulabiliyorsanız eğlenebilirsiniz demektir, ana fikir bu olmalı bana göre. Bu kalıplaşmış düşüncelerden ne kadar sıyrılabilirsek o kadar iyi olur diyor ve zevkinize uygun konsolu almanızı öneriyorum. Şimdi Nintendo Wii düşündüğünüzü söylediniz o zaman Wii'de ki oyunlar sizin ve eşinizin zevkine hitap eden oyunlar olmalı, eğer ki Wii oyunları size hoş gelmiyor ise Wii sizin için eğlenceli bir konsol değildir nokta Durum bu kadar net aslında, Ps3 veya Xbox 360'ın oyun kütüphanesine bakın ve zevkinize uyup uymadığını kontrol edin, eğer ki bu platformlarda ki oyunlar size daha eğlenceli geliyorsa o zaman bu konsollar sizin için eğlencenin eş anlamlısı anlamına gelecektir.

    Yıl olmuş 2020 şair bu şiirde ne anlatmak istemiştir? hocam kusura bakma ama iki kere okudum kısaca özetler misin?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.