Şimdi Ara

Nintendo Switch mi? Nintendo New 3DS XL mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sizce hangisini almalıyım. Ps4'üm var. Ve bir Nintendo konsol almak istiyorum. Daha önce hiç Nintendo almadım. Ama oyunları ve tarzı çok hoşuma gidiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.Bu arada normal 3DS ile bu New ve XL arasındaki farklar nedir? Aradaki fiyat farkına değer mi?



  • tabi ki switch.
  • nintendo 3ds 2 ekranı (artı 3 boyut) ve kalemiyle farklı oynanış şekilleri sunuyor, daha ucuz, oyun kütüphanesi de çok geniş tabi switch arayı kapatıyor yavaş yavaş. olumsuz yanı eğer böyle bir beklentin varsa grafikleri günümüz teknolojisinin gerisinde,tvye bağlanmıyor, eski nesil ama bu nintendo nun desteğini kısa vadede çekeceği anlamı taşımıyor tabiki. xl olanlar büyük ekranlıdır new le aralarında bazı farklar vardı ama hatırlamıyorum. xl benim bildiğim yalnızca ekranı büyütüyor çözünürlük değişmiyor 3ds imde ekranın ufaklığı biraz canımı sıkmıştı zamanında.

    youtube de karşılaştırma videoları bulabilirsin seçim senin. aklımda kalmasın dersen ucuza 2.el 3ds alıp bakarsın hoşuna gitmezse biraz düşüğe satarsın.
  • Teşekkürler. Ama büyük ihtimalle Switch alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.