Şimdi Ara

Nintendo, Animasyon ve Çizim Ekibi Dynamo Pictures'ı Satın Alıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Nintendo, hareket yakalama, CG video - animasyon hazırlama gibi konularda uzman stüdyo Dynamo Pictures'ı satın alacağını duyurdu. Tokyo merkezli bir şirket olan Dynamo Pictures'ın satın alımının 3 Ekim'de tamamlanması planlanıyor.
     
    Dynamo Pictures, satın alım ile beraber Nintendo Group'taki görsel içeriğin planlanmasını ve üretim aşamasının güçlenmesini sağlayacak. Satın alım tamamlandıktan sonra ise stüdyonun ismi değişecek. Satın alım sonrasında Dynamo Pictures, Nintendo Pictures olarak iş hayatına devam edecek.
     
    Dynamo Pictures'ın daha önceki çalışmalarına göz atmak için buraya tıklayın. 








  • Bütün şirketler stüdyo satın alıyor Nintendo biliyor kendi kitlesini tabii 50 sene daha daya bunlra Mario,Zelda,Pokemon yemlensinler. 50 sene oldu yahu yeni bir seri yok yeni bir fikir yok IP üretmeden nereye kadar bıktık sıkıldık. İleride seni ne Mario kurtarır ne Pokemon kurtarır artık devir değişti Nintendo.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bütün şirketler stüdyo satın alıyor Nintendo biliyor kendi kitlesini tabii 50 sene daha daya bunlra Mario,Zelda,Pokemon yemlensinler. 50 sene oldu yahu yeni bir seri yok yeni bir fikir yok IP üretmeden nereye kadar bıktık sıkıldık. İleride seni ne Mario kurtarır ne Pokemon kurtarır artık devir değişti Nintendo.


    her nintendo haberinin altında aynı muhabbetin dönmesi sıktı artık. devir değişti denilen konsol tüm zamanların satış rekorunu kıracak. aynı marka dediği markaların en az bilineni dahi en az 5 milyon satıyor. Yeni fikir yok denilen serilerin her oyunu oyun dünyasına yeni bir çözüm, yeni bir mekanik katıyor. Nintendo oyun tarihinin en yaratıcı firmasıdır. 30 yıl önce başlamış bir serinin yeni oyununun (BOTW 2) çıkmasını milyonlarca insan heyecanla bekliyorsa burada eleştirilmesi gereken değil tebrik edilmesi gereken bir durum vardır.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bütün şirketler stüdyo satın alıyor Nintendo biliyor kendi kitlesini tabii 50 sene daha daya bunlra Mario,Zelda,Pokemon yemlensinler. 50 sene oldu yahu yeni bir seri yok yeni bir fikir yok IP üretmeden nereye kadar bıktık sıkıldık. İleride seni ne Mario kurtarır ne Pokemon kurtarır artık devir değişti Nintendo.

    Nintendo ile ilgili ara ara bu tarzda yorumlar çıkabiliyor. 2020 de yazdığım yorumu tekrar atıyorum buraya.

    "Hocam mario için yaptığın yorumu Fifa veya Pes serisi için yapsan sana hak veririm. Her sene çıkmasına rağmen çok az grafiksel değişim gösterir ve en belirgin farkı çıktığı seneye uygun olarak takımların güncel kardosu vs gibi değişimlerdir. Yani eski oyuna aslında bir güncelleme veya küçük bir dlc olarak gelebilecek şeylerdir. Mario serilerinde ise bu durum biraz daha farklı. Her sene çıkmazlar ve her ayrı seride ayrı bir oynanış stili vardır. Mario bros serisi yatay bakış açısına sahiptir. Mario 64, Odyssey gibi oyunlar seni çok farklı haritalara götüren, yarı açık dünya diyebileceğimiz gerçekten eğlenceli haritalara sahiptir. Paper Mario adında rpg oyunu vardır. Mario Kart adlı güzel bir yarış oyunu vardır. Bu serilerden zevk almazsan seni anlarım. 25(Şimdi 27) yaşındayım ve hala fırsatını bulduğumda yeni oyunlarını zevkle oynar, nostalji yapmak istediğimde ise emülatör yükleyip Super Mario World adlı Snes oyununu tekrar bitiririm."

    Bu verdiğim örnekler sadece Nintendo'nun Mario adlı bir serisi ile alakalı. Bu kadar yazdıktan sonra diğer oyunlar hakkında bir şey söylemem gerekmediğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 16 Temmuz 2022; 16:22:36 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.