Şimdi Ara

Nimo tv nedir? Nimo Tv Nasıl Para Kazanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nimo tv nedir? Nimo Tv Nasıl Para Kazanılır Türkiye pazarına yeni giren bir yayın platformudur. Özellikle oyun içerik videosu üreticilerinin tercihi haline gelmesi ile birlikte birçok streamer ( yayıncı ) nimo tv de yerini almaya başladı. Haliyle nimo tv de yayın hayatına başlamak isteyen yayıncılar, nimo tv den nasıl para kazanılır merak ediyor. Gelin hepsini tek tek anlatalım.

    Bağış Yolu İle Para Kazanma

    Nimo tv den nasıl para kazanılır diye merak eden kişilerin başlangıç için en karlı çıkacağı yöntem bu olabilir. Yayıncılar bynogame hesabı açıp nimo tv profillerinde paylaşarak izleyicilerinden bağış toplayabilirler. Bağış miktarı tamamen serbest olup, izleyicinin inisiyatifine kalmıştır. Bu yöntem ile nimo tv den nasıl para kazanılır diyenler oldukça iyi bağışlar alabilir. Ama açıklayalım; bu yöntemin nimo tv ile bir alakası yoktur. Herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda nimo tv sorumluluk kabul etmeyecektir.

    Elmas İle Para Kazanma

    Bu yöntem de yukarıdaki yönteme benzer bir şekilde çalışmaktadır. Kullanıcılar size elmas gönderdiğinde bu elmaslar birikir ve her ayın sonunda para karşılığını görebilirsiniz. 300 elmas 1 dolara denk gelmektedir. Bu yöntem ile nimo tv de kendi kazancını alır. Ama kazancı sizden değil size bağış yapan izleyiciden keser.

    Turnuvalar İle Para Kazanma

    Nimo tv den nasıl para kazanılır diye merak ediyorsanız hoşunuza gidecek bir diğer yöntem budur bu yöntem ile birlikte diğer yayıncılar ile beraber bir yarış içine girersiniz. İşin iyi tarafından biri ise herkes kendi yayın yaptığı oyun kategorisi içerisinde yarışır. Yani siz PubG oyunu oynarken yayın yapıyorsanız; sizin gibi PubG yayını yapan kullanıcılar ile yarışırsınız. İzlenme oranlarınıza göre her ay sonunda bir sıralama oluşur ve ilk sırayı alan 700 dolar kadar bir meblağı kazanmış olur. İlk 100 içerisinde yer alan her yayıncıya para ödülü verilmektedir. En düşük ödül 50-100. yayıncılara verilir ve bu tutar 60 dolardır.

    Nimo Tv den Nasıl Para Çekilir

    Nimo tv de yayınlara başladınız ve gelir elde etmeye başladınız ama kazançlarınızı nasıl çekeceğinizi bilmiyorsanız ilk yapmanız gereken kendinize bir payoneer hesabı açmak olacak. Nimo tv yayıncıların ödemelerini sadece payoneer hesabı ile yapmaktadır. Payoneer üzerinden yapacağınız çekimler için ise ayın 8inden önce yapılan para çekim talepleri maksimum 12 gün içinde hesaba yatırılır. Ayın 8inden sonra yapılan para çekim talepleri ise gelecek ayın 20sinden önce hesaba aktarılır.

    Bigo Live’den Nasıl Para Kazanılır? veya Dlive’dan Nasıl Para Kazanılır? yazımıza giderek diğer yayın platformları hakkında da bilgi sahibi olabilir ve para kazanmak için hangisinin daha avantajlı olduğuna karar verebilirsiniz.

    Nimo Tv 1 Yonca Kaç Tl

    Nimo tv den para kazanmak isteyen yayıncıların ,yayına başladıktan sonra yayınlarına, izleyiciler tarafından yonca gönderilir. Nimo tv de bağış olarak yonca alan kullanıcılar doğal olarak nimo tv 1 yonca kaç tl merak etmektedirler. Ama maalesef izleyiciler tarafından gönderilen yoncaların maddi bir karşılığı bulunmamaktadır. Gönderilen yoncalar yayını yapan kişinin popülerliğini arttırmaya yaramaktadır. Bu sayede yayıncılar hit alarak yayın yaptıkları kategoride daha yüksek noktaya çıkabilirler.

    Nimo tv, Türkiye pazarına yeni giren bir yayın platformudur. Özellikle oyun içerik videosu üreticilerinin tercihi haline gelmesi ile birlikte birçok streamer ( yayıncı ) nimo tv de yerini almaya başladı. Haliyle nimo tv de yayın hayatına başlamak isteyen yayıncılar, nimo tv den nasıl para kazanılır merak ediyor. Gelin hepsini tek tek anlatalım.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.