Şimdi Ara

Nihal Bengisu Karaca'nin Halk TV'ye cikmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Halktvyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ► http://bit.ly/HalkTVDestek Halk TV YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: ► http://bit.ly/HalkTVabonelik Halk TV Resmi Web Sitesi ► http://halktv.com.tr/ Halk TV resmi Youtube kanalı... YALNIZ DEĞİLSİNİZ !.. Halk TV; hak, hukuk, adalet arayanların, yolsuzluğa, liyakatsiz atamalara, doğa talanına karşı çıkanların, işçinin, emekçinin, köylünün, kadının; kısacası kutuplaşmış bir ülkede sesini duyurmaya çalışanların sesidir… Halk TV, gösterilmeyeni gösteren, verilmeyeni veren, sorulmayanı soran, tüm toplum kesimlerinin sesine ses olma hedefiyle yayın yapmaktadır… Halk TV, Türkiye ve dünyadan haberler, sıcak gelişmeler, son dakika haberleri ve gündemi belirleyen tartışma programlarıyla, her görüşe yer vermeye çalışan bir haber kanalıdır. Halk TV Sosyal Medya Hesapları: Twitter ► https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook ► https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram ► https://www.instagram.com/halktvcomtr #HalkTV #CANLI #CANLIYAYIN #canlı #Haber #Haberler #HalkTVİzle #HalkTVizle #HalkTVHD
    https://www.youtube.com/watch?v=AzwT-gEsZBg


    An itibariyle izleyebileceginiz vay anasini sayin seyirciler diyecegimiz durumdur. Arkadas AHaber'i kimse izlemiyor mu yav.... olmadi Haberturk falan. AKP'liler HalkTV'ye kaldi ya la    




  • Bırakın Allah aşkına bu ayakları. Bugün Nihal Bengü Su çıkar yarın Nagehan Alçı. AKPli değilmiş. Herhalde değil. Bu tipler her zaman kazanan veya kazanmaya yakın tarafın yanındadır. Bunlar her daim kazanandır. Anlaşmak mı? Bu insanlar ile ne anlaşılacak? Bunlar halkın bir parçası değil ki. Yalnızca patronların ve kendi çıkarlarının insanları. Bunlarla anlaşamazsın. bunlara benzersin. Bunu diyorduk işte. CHP uzlaşı aramıyor. CHP AKPlileşiyor. İçerisine tüm dönmeleri, geçmişi şaibeli tüm isimleri aldı ve alıyor. Bu da bunun bir örneği.


    Halk TV nin kadrosuna bir bakın. Aydın Doğan'ın gayri meşru çocuklarının tamamını orada görürsünüz.( birkaç iyi isim var tabi) Bu daha başlangıç .Bu isimler ço kısa bir özürden sonra baş köşelerine yerleşecekler. Nihaller, nagehanlar ve hatta Selviler baştacı olur bu düzende. Bir de çıkıp bize vicdan diyorsunuz he. Neyin vicdanı? Biz vicdan değil hesap sormak istiyoruz. Tüm yandaş gazetecilerden, halkın sömürülmesine göz yumanlardan, beşli çeteden ve tüm işbirlikçilerden hesap sorulmasını istiyoruz. Vicdan budur işte. Senin dediğin pespayelik. Senini dediğin oportünistlik olur.

  • ne alaka şimdi halktv ye sadece koyu muhaliflermi çıkmalı ahberden ne farkın kalıyor ozaman ahaber = halk tv oluyor ? halk tv yi bu konuda tebrik ediyorum medeni bir tavır sergilemiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2022; 22:12:38 >
  • Nihal akp'li değil artık yalnız.

    İyi kötü vicdana benzer bir şey sahibidir. Bir mahsuru yok.

    Akp gittikten sonra akp'liler halen bu ülkede olacak. Bir şekilde anlaşabileceklerin ile anlaşmak gerek.
  • Bu kadın üç övüp bir eleştiriyor
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Bırakın Allah aşkına bu ayakları. Bugün Nihal Bengü Su çıkar yarın Nagehan Alçı. AKPli değilmiş. Herhalde değil. Bu tipler her zaman kazanan veya kazanmaya yakın tarafın yanındadır. Bunlar her daim kazanandır. Anlaşmak mı? Bu insanlar ile ne anlaşılacak? Bunlar halkın bir parçası değil ki. Yalnızca patronların ve kendi çıkarlarının insanları. Bunlarla anlaşamazsın. bunlara benzersin. Bunu diyorduk işte. CHP uzlaşı aramıyor. CHP AKPlileşiyor. İçerisine tüm dönmeleri, geçmişi şaibeli tüm isimleri aldı ve alıyor. Bu da bunun bir örneği.


    Halk TV nin kadrosuna bir bakın. Aydın Doğan'ın gayri meşru çocuklarının tamamını orada görürsünüz.( birkaç iyi isim var tabi) Bu daha başlangıç .Bu isimler ço kısa bir özürden sonra baş köşelerine yerleşecekler. Nihaller, nagehanlar ve hatta Selviler baştacı olur bu düzende. Bir de çıkıp bize vicdan diyorsunuz he. Neyin vicdanı? Biz vicdan değil hesap sormak istiyoruz. Tüm yandaş gazetecilerden, halkın sömürülmesine göz yumanlardan, beşli çeteden ve tüm işbirlikçilerden hesap sorulmasını istiyoruz. Vicdan budur işte. Senin dediğin pespayelik. Senini dediğin oportünistlik olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 7 Ocak 2022; 23:16:36 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Nagehan ya da selvi olmaz. Nihal olabilir. Aynı ülkede yaşamak zorundayız. Sürekli kavga nereye kadar.

  • Bir siyasal islamcı hiçbir zaman değişmez.

    Ve bunlarla uzlaşılmaz.

    çünkü her zaman dava değil menfaatlerini düşünürler.

  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Benim tarih okumama göre bu bir devri daim. İsterse hesp sormasın yeni CeHaPe hükümeti. Kavgayı sonlandırsın isterse. Değişmeyen bir şeyin olduğunu göreceğiz ve süreç yeniden başlayacak. Nihal, Nagehan, Selv, Levent Gültekin, Taha Akyol.... bu döneklerle CHP'de dönek olur anca. Barış dediğin şey bi anlamda yenilgidir de. Bu kavga asla sona ermeyecek. Bu bir devri daim. Türk tarihinin son iki yüz yıllık özeti bu.

  • Sırada Muharrem Sarıkaya, Veyis Ateş, Nagehan Alçı var. Devir değişiyor. Herkes saflarını belirlemeye şimdiden başlıyor.
  • Arkadaşlar ne sanıyorsunuz, yarın bir gün CHP iktidara gelirse geçmişte AKP'li olan herkesle zıtlaşacak, eziyet mi edecek yani. Ilımlı görünen bir çoğuyla arayı düzeltecek, düzeltmek zorunda. Bunu bir nevi format olarak düşünmek lazım. Eğer bir para çalmadıysa, illegal işlere girmediyse arasını en azından nötr tutacak. Kurtuluş Savaşı mı bu herkesle mücadeleye girecek?


    Zaten seçime yakın veya sonrasında eğer muhalefet başa gelirse, ciddi bir dağılma olacak mevcut iktidar destekçilerinde. Sadece çok ileri gitmiş bazı yazarlar geriye dönemeyecek. Onlar da muhtemelen durumu bildiğinden son ana kadar desteklemeye artarak devam edecek.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    intikam intikam diyip gelişip zengin olucan yani modern demokrasilerde boyledir zaman yönetim değişir yardakçılar hep değişir, senin o intikam vari kafanla ülke gün yüzü görmez ülkede devamlı çatışma sefillik modu olur 60-70-80 lerdeki gibi.

    bir bakmışsınız nagehan chp övmeye başlamış tabiki bu olucak ekmek parası,akp güçlü olduğu zamandada bir sürü kemalist yada solcu akp hakkında cicili micili yorumlar yaptı money and power bu.

    sen tüm akp ye yakın isimlerin imanını gevretip,hapise tıkıcam yargılıycam dersen ülkenin kanlı bir iç savaşa girip refahının huzurunun suriyelilerle eş değer olması 3 ayı bulmaz bugünleri bile mumla arasınız. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ocak 2022; 0:44:26 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Nagehanları hapse tıksak kimsenin gıkı çıkmaz. AKP 'ye oy veren seçmene hiçbir şey söylemiyorum. Seçmenin fikri değişir veya her zamanki konumunu korur. İktidarlar gelir gider fakat değişmeyen şey medyadaki bu aktörler. 20 yıldır aynı isimleri görmekten bıktım usandım. Muhalefetteki isimler de iktidardaki isimler de hep aynı. Bir o tarafa oynarlar bir bu tarafa. Her iki taraf da bundan pek memnun çünkü yok bir farkları.


    Evet intikam istiyorum. Bir beklentim yok tabi kurulacak hükümetten. Yalnızca Erdoğan gider o kadar. Geri kalan her şey aynı kalır. Beşli çetenin"know how" ları ile yol alınır, Demirören affedilir, Cumhuriyet 'e ihanet eden Türk burjuvazisinin kıçı yalanır, tarikatlara dokunulmaz, Babacan dahi çocuk ilan edilir e bu ortamda Halk TV ye de Nihal de çıkar Nagehan da. Ne değişti ki? Erdoğan gitti İmamoğlu geldi. Hoş geldi biraz da o doldursun kesesini.


    İntikam kötü bir şeydir. Fakat insani bir duygudur. Burjuva sınıfının ve onun yardakçılarının intikam diye bir dedi yok ki. Onlar uzlaşır. Pastayı küçük dilimlere bölerler ve aralarında paylaşırlar. Soruna ne gerek var. Hiçbir şey değişmeyecek. Uzlaşı olacak. Belki siz sevinirsiniz. Benim midem bulanıyor bu düzenden.

  • Nihal Bengisu Akpli değil nerden çıkardın
  • Gemiyi ilk fareler terk eder.
    Bi zamanlar fetocnun zaman gazetesinde film tavsiye eleştirisi yaziyordu
  • Halk tvden başını kaldıramazsan dünyadan bi ahaber olursun böyle
  • Dün akşam ben de çok şaşırdım😳
    Bu memlekette ne solcu kaldi ne de sağcı
    Yani türbanli kadin halktv'ye çıkabiliyor ise kıyamet çok yakinda kopacak demektir🤭
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Medyanın üzerindeki baskı kalktığı anda şu anda çoğu youtube'de yayın yapmak zorunda kalan kimi eski ama değerli kimi genç ama çok ciddi gelecek vaad eden gazeteciler gelecek zaten.


    Siyasette ise iyi parti ve devadan bir yığın isim var gelecek partisinde bile kerim rota gibi isimler var. CHP'de bir yığın yeni belediye başkanı var


    Yani işler değişir. Değişmezse tekrar iktidar değişir değiştirecek olanı getiririz.

  • Yine mağdur olmuş anlaşılan.


    Nihal Bengisu Karacatwitter
    “O yorumcu da kimse yürek yemiş, böyle bir ülkede, şu şartlarda? Deli galiba 🥸🙌🏻 Şaka bir yana bazı yorumlar bana da aynısını düşündürttü ve sonra dedim ki sakin ol, otur bu deneyimi yaz. Öyle de yapacağım nasipse, yolda. https://t.co/yB4YOy48rx”
    https://twitter.com/nibenka/status/1479741783974289411
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.