Şimdi Ara

NFT ve Futbolun bir arada olduğu oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birçok sektör gibi oyunlar da NFT dünyasında yerini almaya başladı. Aslında oyunlar buna yıllardır aşina. Karakterimize aldığımız her eşya aslında bir NFT sayılabilir. Ama bugün bahsedeceğim oyun bize futbol bilgimizle para kazandıracak bir oyun olacak, Sorare.


    Futbolcuların gerçekteki performanslarına göre oynanan ve futbolcuların NFT kartlarının olduğu Ethereum ağını kullanan bir oyun. Futbolla arası iyi olanlar varsa menajerlik bilgilerini ve parasını FIFA veya FM kariyerlerinde harcamak yerine aynı stratejik bilgilerini bu oyunda göstererek çok ciddi paralar kazanabilir. Tabii zevk sizin, bu sadece kazanç elde edilebilecek alternatif bir yol.


    Oyunda Common-Limited-Rare-Super Rare-Unique olmak üzere her futbolcunun 5 çeşit kartı bulunuyor. Common kartlar oyuna ilk girişte bize seçtiğimiz takımlara göre rastgele geliyor. İlk başta iyi takımlar seçmenizi tavsiye ederim. Common kartların pazar değeri yok. Fiyatlar Limited(Sınırlı) olandan Unique(Eşsiz) olana doğru artıyor. Fiyatlar oyuncunun performansına, yaşına, sezon durumuna göre değişiyor. Her oyuncunun; Limited kartından 1000 adet, Rare kartından 100 adet, Super Rare kartından 10 adet, Unique kartından ise 1 adet bulunuyor oyunda. Mbappe, Haaland gibi genç ve yetenekli futbolcuların kartları dudak uçuklatıcı fiyatlara satılıyor. Şanslıysanız hediye olarak bir tane düşürebilirsiniz kim bilir.


    İlk başta verilen kartlarla kurduğunuz takımla Normal Lig'de yarışabiliyorsunuz. Bu ligden kazanç elde etmesi zor çünkü sadece ilk 3'e girerseniz Limited kart veriyor . Bu lig, oyunu gözlemlemek için iyi bir seçenek. Para kazanmaya başlamak için en az 5 Limited kart alıp Limited liglerine girebiliyorsunuz. Limited kartları oyuna yeni eklendi sayılır. Oyun Rare kartlar ile oynanan Rare liglerden dönüyor genelde. Her seviyenin birden çok ligleri bulunuyor. Limited kart alarak gireceğiniz All Star ligi, U23 Ligi, Avrupa Ligi gibi ligler var. Tabii şartları bulunuyor, mesela U23 Ligi için doğal olarak kadronuz 23 yaş altı futbolculardan oluşmak zorunda.


    Oyunda para kazanmanın 2 yolu var: Kart alıp satmak, Liglerde güzel derece elde etmek. Kartını bulundurduğunuz futbolcuyu ne kadar erken keşfederseniz ilerde o kadar iyi fiyatlara satarsınız. Liglerde ise 5 kartınızın toplam puanı önemli. Örneğin; Rare All Star liginde 5 kartınızın o haftaki toplam puanı 205 üstündeyse 40 dolar civarı 250 puan üstündeyse 80 dolar civarı ödül kazanabilirsiniz. Oyun Ethereum ağından oynandığı için ödüller ETH fiyatına göre değişebiliyor. İlk 500, ilk 100, ilk 50 veya belli bir yüzdelik dilime girmeniz halinde Rare kartlar ve para ödülü elde edebiliyorsunuz. Rare kartlar 100 dolardan 15000 dolara kadar bulunabiliyor. Limited liglerinde ise yine Limited kart ödülleri ve para ödülleri bulunuyor.


    5 adet kart ile kurduğunuz kadroda 1 kaleci, 1 defans, 1 orta saha, 1 forvet ve ekstradan 1 oyuncu oluyor. İşte bu kadroyu kurarken işin içine menajerlik bilgileriniz giriyor. Oyuncunun son haftalardaki performansı, sakatlık durumları, transfer durumları oyuncunun değerini sürekli değiştiriyor. İyi bir futbol gözlemcisiyseniz parlamamış bir yeteneği çok ucuzdan alıp uçuk fiyatlara satabilirsiniz. Gözünüze kestirdiğiniz bir futbolcu varsa açık arttırmalardan ucuza düşürebiliyorsunuz. Performansı fiyatına yansıyarak bunu kısa sürede size gösterecektir. Direkt alım ve kart sahibine teklif şeklinde de futbolcu alabilirsiniz.


    Oyunda şuan 215 lisanslı kulüp var ve her geçen gün artıyor. Süper Lig de eklendi. Oyunun destekçilerinde Antoine Griezmann ve Gerard Pique gibi isimler bulunuyor. Sorare genel hatlarıyla bu şekilde arkadaşlar, açıkçası ne kadar yatırım yaparsanız o kadar fazla kazanma şansınızın olduğu bir oyun bu da. Menajerlik oyunlarına aşina olanlar için eşsiz bir platform.


    Oyuna refle kaydolursanız açık arttırmadan aldığınız 5 kart karşılığında hem size hem refinize 1 tane sürpriz Limited kart hediye ediliyor. İyi oyunlar dilerim.


    İsteyenler için kayıt linki: Sorare Kayıt Linki




  • bende kadrıoya 5 kart ekledim bedavamı geldi o kartlar. satamıyormuyuz. hiç yatırımsız para kazanmak mümkünmü. ligte puan toplayınca mesela.

    common kartlar verdi onlarla birşey kazanamıyomuyuz. ille parayla rare kart mı almak gerekiyor. kartlar 300 dolar 50 dolardan aşağı kart yok pek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 23 Aralık 2021; 10:43:55 >
  • Common bedava kartlarla pek para kazanma şansımız yok ne yazıkki.. Sıralamaya girmek gerekiyor ki oda çok zor .


    Paralı kartlarda sizin belirttiğiniz gibi 300 dolar falan değil. 1 dolarada futbolcu nftsi mevcut. Para kazanmanında farklı seçenekleri mevcut. Çok para basıp sıralamalara girerek ödülde toplayabilirsin , 1 dolarlık futbolcu toplayıp az karla 1.5 2 dolardan satıpta para kazanılabilir.


    Mesela sakat , yedek yada formsuz bir futbolcuyu ucuza alıp ilk 11 başlayıp 1-2 maç oynadığında güzel paralar kazanılabilir. Benim takımımda 22 yaşında genç defans oyuncusu vardı. Genel olarak yedek bitiriyordu maçları. 1 maçta 80 den sonra girip üstüne gol de atınca iyi puan topladı o maçtan . 8 dolara almıştım 15 dolar civarına satmıştım.

    Strateji tamamen size bağlı. Fm de nasıl ucuz bir topçuyu alıp 2 sene sonra muaazzam fiyata satıyorsunuz aynı düşünebilirsiniz.


    Ref linki ile üye oluncada 5 karttan sonra 1 ücretsiz kart veriyor onuda 3 dolara satmıştım bu arada..


    Ref linkim


    sorare.com/r/beycecity

  • Para yatırmayacaksanız zaman kaybı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.