Şimdi Ara

Nexus 5 açılıp kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Dün işten eve geldim şarjım olduğunu da biliyordum. Her neyse iftardan sonra elime aldım. Baktım kapanmış şarjı bitmiştir diye düşündüm şarja taktığımda "google" yazısı geliyor 1 sn sonra gidiyor tekrar geliyor sürekli aynı şeyi yapıyor. Recovery moda giriyor 1sn sonra oda gidiyor ekrandan bir şey yapmaya izin vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum..



  • Telefonun güç düğmesi/anakart kaynaklı bir problem bu.

    * Güç düğmesine iki parmakla fiske vurarak, ya da masaya -kırmayacak şekilde tabi- vurarak çözüme ulaşanlar olmuş. Tabi ne derece kalıcı bir çözüm olur tartışılır.
    * Yurtdışında güç düğmesini değiştirerek çözüme ulaşanlar olmuş. Ancak lg servisi direkt anakartı değiştiriyor bizde.
    * Anakart değişecekse lg servisi dışında ne yazık ki gideceğiniz adres yok. Garanti kapsamında ise ücretsiz değişiyor. Değilse 600+ TL gibi bir masraf çıkıyor ki değmez.
    * Benim telefonumun anarkartı garanti kapsamında iken Aralık 2015'te değişti, 5 ay sorunsuz kullandım, 5 Haziran'da garantisi bitmiş iken tekrar aynı problemle karşılaştım.
    * Özetle inşallah garantisi bitmemiştir diyeceğim, yoksa geçmiş olsun, daha doğrusu Allah rahmet eylesin.
  • arhavili_08 kullanıcısına yanıt
    LG servisi anakart değişimi değil power tuşu değişimi yapıyor. Forumda bunun konusu var ve yaptıran arkadaşlar var. Gerçi zam yapmışlar ve fahiş fiyata işlem yapıyorlar. Güvenilir bir telefoncuya götürmek daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk

    LG servisi anakart değişimi değil power tuşu değişimi yapıyor. Forumda bunun konusu var ve yaptıran arkadaşlar var. Gerçi zam yapmışlar ve fahiş fiyata işlem yapıyorlar. Güvenilir bir telefoncuya götürmek daha mantıklı olacaktır.

    Valla benim anakartı değiştiler. Demek ki servisten servise değişiklik oluyor.
  • arhavili_08 kullanıcısına yanıt
    Şurda konuşulmuş:
    http://forum.donanimhaber.com/m_103656056/tm.htm

    70 TL'ye yapmışlar en son. Bu fiyata kesinlikle anakart değişimi yapmazlar. Belki garanti dahilinde olunca LG'den para koparmak için yapıyor olabilirler.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamındayken evet bence de mantıklı söylediğiniz LG'den para almak için muhtemelen öyle yapıyorlar. Kaldı ki yabancı forumlarda falan da herkes güç tuşunu değiştirerek çözüme ulaşmış.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamındayken evet söylediğiniz gerekçe mantıklı geliyor. Aslında benim 2. defa karşılaştığım probemde LG yine anakart değişimi söylese de sanırım başka bir problemim var. Şöyle ki;

    * İlk anakart değişiminden önce recovery moduna da giremiyordum. Yani güç tuşu kaynaklı olduğu kesindi bence.
    * Şimdi ise telefon açılmamakla birlikte recovery moduna girebiliyorum. Belirtiler aynı yani yine Google logosundan öteye gidemiyorum ama benim kanaatimce güç tuşunda problem olsa recovery moduna da giremezdim yine gibi geliyor. Adb'den tekrar tekrar rom kurum sıfırlasam da sonuca ulaşamadım.
  • Bizde de aynı problem vardı. 75 liraya power tuşu değişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arhavili_08 kullanıcısına yanıt
    Belki kart değişimi yapmadan sadece tamir yaptılar ve sorun nüksetti.
    IMEI numaranız değişmiş miydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart ve IMEI değişmişti.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim telefoncuya götürdüm 2 dk da halletti. Tuştan yapıyor dedi yine yaparsa butonu değiştiririz dedi. Şimdilik bir sıkıntı yok telefonumu seviyorum yarın yine bir telefon alsam yine nexus serisinden alırım. Tek sıkıntım 16 gb olması 32 olsaymış tadından yenmezmiş. Bazen arada kapatıyor kendini baktım telefon pin kodu istiyor oda yazılımsaldır diye düşünüyorum.. Herkese teşekkürler...
  • gsm istanbul kullanıcısına yanıt
    Hocam yeriniz nerdedir? Tuşu mu değiştiriyorsunuz? Yoksa tuşu temizleyip içine bir sıvı mı sıkıyorsunuz?
  • arakadaşlar lg nexus 5 googlede sürekli formatatıyordu kapanıp acılıyordu sorun acma kapama dügmesi kesinlikle iki parmagınla vur veya riske gir kırmadan dügnesi bölümünü masaya tıkla cözülür ben cok yaptım onunicin grisini bilmem

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.