Şimdi Ara

Next Santral Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
12.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Apartmanımızda Next'in YE 10/16 S multiswitch santrali mevcut. 2 gün önce elektrik kesintileri yaşadık ve ardından hiç bir platformdan yayın alamamaya başladık apartman olarak. Bugün santrale baktığımızda adaptörü takınca adaptör üzerindeki kırmızı led yanıp sönüyor ve santral üzerindeki bazı ışıklarda yanıp sönüyor. Adaptörü kontrol ettiğimizde 16V güç verdiğini görebiliyoruz.
    Acaba problem nedir ve çözümleri ne olabilir? Yoksa hiç alakasız LNB ile alakalı bir problem olabilir mi?

    Teşekkürler



  • Bu konu hakkında çözüm bulabildiniz mi? Teşekkürler.
  • adaptör bozulmuştur ölçtüğünüzde normal değerleri verir fakat yüke binince cihazı çalıştırmaz.adaptörü değiştirin sorun hal olacaktır inş.bizim apt.da usta çağırmışlar 35tl lik adaptöre 60 tl ,40tl de el emeği almış(! hiç bir şey yapmadı anlayacağınız)
  • Aynı problem bu sabah başıma geldi. Adaptörü ölçtüm 16V problem yoktu. Next'in 444 numarasını aradım, 16V olsa da adaptörü kısa devre yapın "çat çat" yapması lazım dediler, gayet çatırdıyordu. Ardından tekrar 444'tekilere danıştım lnb'ler veya abonelerden kısa devre geliyor olabilir, kabloları numaralandırıp boş halde denememi önerdiler. İş uzamaya başlayınca bir Next servisi buldum ve yakında olduğunı farkettim. Telefonla arayıp danıştım, kesin adaptör problemi dediler. Gittim, next servisten 40 TL'ye YE-1620 adaptör aldım denedim ve problem çözüldü.

    Sözün özü bu problem olduğunda bir yolunu bulun ve yeni adaptör ile test yapın derim.
  • Bizdeki de 32lik sık sık adaptör bozuluyor. Ne yapmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.