Şimdi Ara

New World Türk Şirketi - Yellowpine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yellowpine - New World Türk Şirketi

    Bu adaya cevap aramak için geldik, hayatımızdan biraz daha fazlası bu yeni dünyanın sahillerinde kümelenmeye başladık. Omuz omuza savaşmak ve başkalarına yardım etmek, atalarımızın yolunda yürüyoruz, ancak gerçeğin ne olduğunu bilmekten hala çok uzaktayız.

    Şirketimiz savaşlarda bir araya gelmeye, el sanatlarına ve ticarete kadar oyunun tüm alanlarına dokunmak istiyor, ancak her şeyden önce herkesin oyunun tadını çıkarıp büyük bir ailenin parçası hissetmesi için samimi ve hoş bir atmosfer yaratıyor.

    Haftada en az bir saat ya da onun gibi bir şey talep etmeyiz, sadece arkadaşlık, iyi davranış geri kalan her şey sizin yaklaşımınıza bağlı. Bize ne kadar değerli olduğunuzu gösterin! Şirketi bölümlere ayırdık, böylece en çok neyi sevdiğinize odaklanabilirsiniz, ancak bu hepsini aynı anda yapamazsınız anlamına gelmez.


    🪓Askeri Birim: Askeri bir karakter gidişatını takip edin, bu bölüm savaşlarda kendini ispatlamak, şirket içindeki düzeni sağlamaktan, düşman ve casusları kontrol etmekten sorumludur.

    💰Ticari Birim: Ticaretten, malzeme ve nesnelerin alım / satımından, şirketler arasında anlaşmalar yapmaktan sorumludur ve tercihli anlaşmalar için müzakerelerde uzmanlaşmıştır.

    🔨Üretici Birim: Kaşiflerimizin kullandığı ve Ticari Birimde satılan nesnelerin üretimi için malzemeleri toplamaktan sorumludur.

    🩸Kaşif Birim: Keşif yapmaktan, keşif gezilerinde savaşmaktan, diğer kaşifler ve şirketler hakkında bilgi edinmekten sorumludur.

    Hala şirketimize üye olmakla ilgileniyorsanız, sizin hakkınızda biraz bilgi sahibi olmak için lütfen DİSCORD Sunucumuza Gelin.

    DİSCORD: https://discord.com/XQY4M47




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByJUBA -- 24 Mart 2021; 11:42:47 >







  • +1

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.