Şimdi Ara

Netspeed sıkıntıyı çözemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netspeedte ikinci yılımı geçtiğimiz ay doldurdum.

    Netspeed sıkıntıyı çözemiyor.




    İlk geçtiğim zamanlarda bir kumar oynarım taahhaüt de yok dedim aboneliği başlattım. 1 sene boyunca çok iyi sıkıntısız bir zaman geçti. Fakat son 1 senedir yapmadıklarını bırakmadılar.


    CS:GO'da kendi arkadaşlarımla oyunda sunucu oluşturduğumda ping yaşadığımı belirttim 1 sene geçti hala dönen eden yok.


    Netspeed sıkıntıyı çözemiyor.
    Netspeed sıkıntıyı çözemiyor.

    Ve ardından CS:GO'nun resmi sunucularında (mm) Pocket loss problemi yaşadığımı belirttim ve dönen yok.

    Netspeed sıkıntıyı çözemiyor.

    ve aradan 1 ay geçip arkadaşlarına yönlendireceklerini söylediler ve yine dönüş yapan yok :) (1 ay 1)


    Netspeed sıkıntıyı çözemiyor.

    ve bugüne geliyoruz kendilerine internet hızımda akşam saatlerinde dalgalanma olduğunu ve aynı mahalleden arkadaşlarımla sadece Netspeed kullananlarda sürekli bir dalgalanma olduğunu söylediğimde AnyDesk programı ile bilgisayarıma bağlanıp sadece DNS ayarlarımı otomatiğe alıp test yaptılar ve bir sonuç alamadılar :) Tekrardan bir arıza kaydı açıldı... Muhtemelen bir sene sürer ama ben 1 hafta bekleyeceğimi belirtip gerekirse İSS değiştireceğimi söyledim :)





    Burdan 20-30 lira daha ucuz diye farklı İSS kullanan arkadaşlara seslenmek isterim.. Netspeed tercih etmeyin. 2 Yıllık müşterileri olarak bile kazık yediğimizi düşünüyoruz.


    Anlık hızım.

    Netspeed sıkıntıyı çözemiyor.




    not: Maçları söylemeyi unutmuşuz. Büyük derbilerde hakemin düdüğüyle 2mbite düşüp hakemin maçı bitirmesiyle 50mbite tekrar çekiliyor hızım. (Futbol takip eden biriside değilimdir) Selçuksportsa bol selamlar ağlattın bizi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakatuk -- 9 Haziran 2023; 18:38:15 >







  • Kaç yıldır netspeed kullanıcısıyım. İssler içinde en çözüm odaklı olduklarına kendim şahidim. Superonline fiber, Vodafone fiber, turknet ve Telekom kullandım içlerinden en çok yardımcı olan bana netspeed oldu.

    Arkadaşım Turknet kullanirken (muhtemelen Turk telekomun isi) bir anda ikamet adresi değişmiş sistemde, oturduğu evin hattı iptal oldu turknet kullanırken. Adamın oturduğu ev 10 seneden beri aynı bir anda TT nin altyapi sisteminde başka ilçe de çıkıyor ikameti. Çözmek için turknet mhyi arayıp durduk, Türknet umursamadı bile. TT gorevlisi gelip ben bunu buraya takamam ikamwt başka ilçe diyip durdu. Çözecek diye bekledik kaç hafta ama olmadı, En sonunda netspeede geçiş yaptık, adamlar ne yaptı bilmiyoruz ama ellam edip kallem edip bir şekilde 2 3 gün içinde yeniden baglattilar neti.

    Aynı şekilde ben de köydeki evime netspeed baglattim fakat TT çalışanları buyurupta 15 gün gelmedi neti baglamaya. Tabi bu arada hep aradim netspeedi. En sonunda netspeed bir şey yapmış (tam söylemeyim) adamlar tık diye geldi sabahın köründe. Dedim öyle kaşa böyle baş.

    Normalde okur geçerim ama bana çok yardımcı oldular yazmadan edemedim.
    Ps bf5 almanya dice serverlarında en iyi pingi netspeed ile aldım.Sırasıyla
    türknet 55ping(satürasyon sebebiyle ayrıldım)
    Comnet 67ping
    Gıbırnet67ping
    En son netspeed ile 42ping leri gördüğüm oldu.



    İptv de 1,2 gün sorun yaşadım ama bütün platformlarda kötüydü netflix youtube dahil.Sonradan düzeldi.

    Netflix desen adamlar serverlarını getirdiler türkiye ye..

    Ben memnunum.79mbit hızımı alıyorum.Bazı günler crc hatası yükseliyor.Asus modem kaynaklıdır belkide altyapımdan kaynaklıdır bilemiyorum.ben şunu öğrendim.Altyapına göre firmaların sunduğu hizmetin kalitesi değişiyor.Bende netspeed iyiyse sende kötü olabilir.Comnet konusunda övdüler bazılarında gerçekten iyi ama bende olmadı mesela.Lokasyon ve altyapı mühim olan.Deneyerek tecrübe etmek lazım.
  • %100 hak veriyorum, aynı şekilde bütün sorunları ben de yaşıyorum lakin hiçbir yararlı geri dönüş alamadım.

  • Bende de aynı bu şekildeydi. 75 lik paketimdeki arızayı çözmek yerine 50 ye sabitleyip 94 tl almaya çalıştılar. Arıza kaydı oluşturup umursamadılar bile. Bende aboneliğimi iptal edip Vodafone fiber e geçtim 100 mbit 76 tl ödüyorum. :)
  • kege kullanıcısına yanıt

    Benim de altyapım SNR değerlerinde 75'e çektiğinde hattım zayıflıyor gözümle görebiliyorum fakat 50mbit 94lira yine diğer isslere göre uyguna geldiği için kabul etmiştim. Fakat 5-6mbit anlaşılamaz.

  • burakatuk kullanıcısına yanıt
    Santrale uzaklığım 35 metreydi. Suçu iç tesisatıma attılar gittim sıfır cat6 çektirdim. Modeme attılar modem değiştirdim. İç tesisatımı değiştirdim diyorum hala iş bilmeyen elemanları ezberlemişler iç tesisat demeye devam ediyorlar. Gelip vdsl panoya baktırmaya üşendiler. 50 mbit te akşam saatlerinde 3-4 mBit e düşüyodu. Apartmanda superonline fttb altyapısı var. Bende tahahhüt falan dinlemedim gittim aldım. Vodafone kullanıyorum ve faturalarımı düzenli ödüyorum diye 76 tl ye düşürdüler. 2 aydır kullanıyorum şuan bir sıkıntı yaşamadım. Nedspeed ten gına gelmişti.
  • kege kullanıcısına yanıt

    İnanmayacaksınız ama aynısını yaptırdım. Apartmandaki dolaptan daireme cat6 kablo geliyor 75metre. Keşke bi fiber altyapım olsa veya Turkcellin VDSL altyapısına bile razıyım. Turkcellde TT'den kiralayıp VDSL satıyor diğer ISS'lerde..

  • dincsor D kullanıcısına yanıt

    Sıkıntıyı sadece netspeedliler olarak bu sıkıntıyı yaşıyorsak problemi çözmeleri gerekir. Ben kendim ne ettiysem başaramadım zaten. İlgilendiler konusuna gelirsek 1 senedir geri dönüş yapacağız dedikten sonra bi alo dediler onda da zammın haberini vermek için. Türknete de gelirsek Netspeedten önceki maceram 2016da Türknetle başladı 3 hafta internetimi bağlamayıp 3 hafta sonra Turknete iptal faxı çektikten sonra gidip TT aboneliği başlattım ve ne oldu bilin? TT 3 gün sonra internetimi bağladı ve Türknet'de bağladı İptal faxı çekmeme rağmen. :) Netspeed Türknetle yanyana gelirse en azından daha iyi.


    Siz böyle her şeyi olmuyo o zaman değişelim kafasıyla giderseniz Türkiyede internetin gelişmesini zaten beklememeliyiz. Kafa geride geliyor. Firmalar kendilerine çeki düzen vermeli. Aldıkları paranın hakkını vermeliler. Öyle olmuyo hadi değişelim kafasını bırakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakatuk -- 18 Mart 2021; 23:21:32 >
  • burakatuk kullanıcısına yanıt
    İşte benim alternatifim vardıda geçtim. Allah yardımcınız olsun valla. Netspeed te müşteri artınca inanılmaz bozdular kendilerini.
  • Başlık ne alaka zıvanadan çıktı filan ? Büyük bir sorun varmış gibi Clickbait olmuş bu 2 arkadaş CSGO oynuyor ama aralarında ping oluyor vay be Netspeed sıkıntıyı çözemiyor. hayır anladım bir sorun yaşıyor olabilirsin ama başlığın konu ile alakası yok. Netspeed sıkıntıyı çözemiyor. 

  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt

    Zıvanadan çıkan konu kimse abone olmadığında çok iyi destek sağlamaları ve 1 sene sonra umursamamazlıkları ,1 sene önce açılmış destek talebiyle alakalı hiçbir dönüş olmaması. Beceremedik bile demiyorlar

  • kege kullanıcısına yanıt

    Aha işte bu tiplere de fırsat doğuyor birisi sorun var desin de atlayalım hemen olmayan derdimizi anlatalım ağlayalım ayağına.

  • burakatuk kullanıcısına yanıt

    O zaman 1 sene bekleyeceğine hiç uğraşmadan uzatmadan başka bir firmaya bakacaksın.

  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt

    Bu kafada Türkiye'de bir çok insan var. Sıkıntını anlatmaya bile gelemiyorlar. Firmalar kendine çekidüzen vermeli, TT tekellikten çıkmalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakatuk -- 18 Mart 2021; 23:32:44 >
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    E be konuya atlayan sazan kardeşim Firma yeterince çözüm bulamamış ki millet derdini buraya yazıyo. Takım tutar gibi operatör tutmayı bırakın.
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt

    Bakış açımız birbirine uymuyor. O İSS'den o İSS'ye zıplayıp duralım mı? Niye kimse " 'x firma' napıyosun kardeşim kendine gel?" demiyor. İşimi gücümü bırakıp firma değiştireyim her ay. Olur..

  • kege kullanıcısına yanıt

    Tamam yarın arkadaşın evine gidip CSGO server kursunlar töbe töbe senide çağırsınlar iki el atarsınız.

  • burakatuk kullanıcısına yanıt

    Dostum işini gücünü bırakıp buraya yazıncaya kadar elli geçiş formu doldurursun zaten sadec egeçiş yapacaksın modemden şifre değişeceksin işgüç bırakmalık bir duırum sözkonusu değil. Yani bana cevap yazmaya ayıracağın zaman kadar kısa bir sürede abone olursun.

  • Daha konuyu anlamamışsın,verdiğin boş cevaplarla paralel.. Sunucuyu ben kuruyorum kardeşim zaten, benim kurduğum sunucu sıkıntı yaşatıyor.

  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Kendi derdimi anlatmışım burda ama sen sazanlığına devam ediyosun. İşi web tasarım biri olarak 94 tl ye 3 mbit almaya devam etmeliydim he. Hay Allahım ya. Şakasınız ya. Gidip facebook gruplarınızda savunmaya devam edin operatörlerinizi hadi abicim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.