Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Aralık 2023; 13:59:5 >



  • Bunda netspeedin bir suçu yok sorun turk telekomla ilgili vdsl port veremiyorlarsa hatta vermiyorlarsa netspeed birşey yapamaz
  • Netspeed e ve diğer internet servis sağlayıcılarına Türk Telekom tek tek tüm sahalarda olan mevcut port durumunu raporluyor.



    Türk Telekom netspeed e sen başvuru yaptığında vdsl portu var demiş. Başvuru sonrası port talebinde ise port yok demiş.



    Yani netspeed biraz da Türk Telekom un yalancısı olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sık sık takip edin hat değerleriniz baya iyi. Port açılınca geçersiniz. Birazda türktelekom un insafına kalmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekomun size vdsl vereceğini sanmam benim taahhüdüm olduğu halde geçene kadar neler çektim her gün aradım raporu yenilettim 1 1.5 ayda geçiremediler ayın 22 sinde kapatmadan taşıma yapacağım inş bana da böyle bir şey olmaz.ttnetin kendi adamları bile porttan bir haber teknik servis sizin orada vdsl yok diyor geçmen imkansız diyor 2 gün sonra 50mb hız alıyorum teknik servisleri bile 5 para etmez koymuşlar oraya boşa para maaş alıyorlar
  • Yerine göre bence ben vdsl pakete geçtikten 10 dk sonra vdsl portum gelmişti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 16 Şubat 2018; 9:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet artık TürkNet rezaletleri yerine netspeed rezaletleri okumaya başlarız. Ucuz etin yahnisi derler bu firma beceriksiz derler derler. Yok arkadaşım işte yok anlamıyorsunuz alt yapı telekom oldukça iyi hizmet veren yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YordleKing

    Hocam netspeed ya da x bir firma nasil olurda size once yanlis ve yaniltici bilgi veril aaa pardon veremiyor musuz diyebilir?

    Kaldi ki suan sunduklari hizmet eski hattan cok daha kotu. Online oyunlarda olan lag ve paket kaybi eskisine kiyasla daha kotu.go

    Genelde kullananlar ping durumunun daha ıyı oldugunu söylüyorlar şans biraz fakat port olayı tamamen turk telekom ile ilgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bendede sizin durumun aynısı yaşandı. Müşteri hizmetleri ''1-25 gün arasında port bağlanıyor, o zamana kadar sizi mağdur etmemek için tarifenizi adsl olarak güncelledik'' dediler. Biraz emri vaki gibi oluyor ama internetsiz kalmaktan iyidir bence. Eski ttnet hattımda 16mb hıza 10 mb alıyordum, zaten ilk haftada AKN 5mb düşüyordu. En azından bu verdiklerinde AKN yok ve gerçek 16mb. Bekleyelim diyorum, eğer 1 ay içinde VDSL bağlayamazlarsa taahhüt ettikleri gibi bir rezalet başlığıda benden gelir...
  • Öncelikle söyleyeyim "rezalet" kelimesi yanlış bir seçim olmuş.
    Sizin bilgilerinizle altyapı sorgulaması yaparken, Netspeed sistemde ne yazıyorsa size onu söylüyor ki burada bir aldatmaca yok. İlla bir suçlu arıyorsanız altyapı kontrol sistemini sağlayan fakat bilgileri güncellemeyi ihmal eden Türk Telekom'dur.
    Kaldı ki öyle olsa bile NetSpeed'de elinizi bağlayan bir taahhüt de yok, daha iyi hizmet alabileceğinizi düşündüğünüz bir firma varsa oraya geçebilirsiniz fakat madem altyapınız 75mbit'e kadar destekler dediler, ben olsam port boşalana kadar sabrederim çünkü 75mbit dedikleri yerde belki 100mbit bile alabilirsiniz tabi yine de karar sizin.
  • Statik ip çözüm sağlamıyor. İptal ettirdim. Bir buçuk haftadır ping sorununu çözmelerini bekliyorum. BTK'ya durumu bildirdim. Birkaç gün onların keyfini bekledim. En sonunda Netspeed ile görüştüler. Fakat her zaman ki gibi çözüm sağlanmadı. Sesleri çıkmayınca Turknet'e başvurdum. Pazartesi gününden beri geçiş yapılmadı. Bunların onay vermesi gerekiyormuş. Dün telefonla arayıp neden iptal ettirdiğimi sordular. Durumu anlatınca fazla uzatmadılar. 48 saat içerisinde onaylanacağını söylediler. Bugün Facebook'tan mesaj gönderdim, hala ses yok. En sonunda arayıp küfredeceğim galiba. İlk zamanlardaki gibi ilgilenmiyorlar. Kullanamadıktan sonra niye durayım? 76 lira çöpten mi toplanıyor? Fiber altyapı yaygınlaşınca ne yapacaklar merak ediyorum.
  • .

    Turknetin 35mbps desteklediğini iddaa ettiği yerdeki bağlantı hızım. Bir daha düşün derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    Ping sorunundan dolayı Turknet'e geçtim. Değişen pek bir şey olmadı. Geçen yıl Turknet ile hız problemi yaşadıktan sonra Netspeed'e geçmiştim. Tekrar geri döndüm. Hız testinde sorun görünmüyordu. Fakat biraz önce hız testi yaptım. Ping süresi iki katına çıkmış. İnşallah geçici bir problemdir. Yoksa Superonline ile görüşeceğim. Türkiye'de doğru düzgün bir firma yok. Herkes hepsinden şikayetçi. Altyapı düzgün değilse; ne Turknet, ne de diğerleri ilgilenmiyor.

    .
    .




  • Ben de aynı dertten muzdaribim ya bu BTK denen meret ne işe yarıyor acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    İnternet sayfalarını yasaklıyorlar. Başka bir iş yaptıklarını görmedim.
  • İşte bizde çözüm üretmek kökten kapatmaktan geçtiği için her konuda bu haldeyiz. Umarım herkes hak, hukuk, kitaba uygun davranır birgün de herkes mutlu olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    İnşallah.
  • Akli olan NetGalaksiye gecer 35mbit sinirsiz kota 60tl

    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 15 Mart 2019; 5:38:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben netspeede geçtim ve alınamaz denen internet hızı ile dolanıyorum ve kopma falan da olmuyor. TT, Turknet ve netspeed, hepsine sordum en azından en yüksek ve stabil veren bu oldu. Anlamıyorum nasıl bir muhabbet var aralarında ama ikisi de 35 alırsınız bize gelin de sonra 16 alamazsınız 8 yapalıma döndü ve şu an 17 alıyorum netspeedde hepsi aynı altyapıyı kullanmasına rağmen. Çok acayip kafalar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.