Şimdi Ara

NETSPEED Mİ ? TÜRKNET Mİ ? MİLLENİCOM MU ? ADANA BÖLGESİ İÇİN ? GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
13.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    Ben bugün aradım, hattımın 50 Mbps desteklediğini ama ben AKN dolduğunda 24 Mbps'ye düşsün diye 75 Mbps'lik paketi seçmek istiyorum herhangi bir sorun olur mu dedim, olmaz geçebilirsiniz dediler.
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostlar yeni aldığım modemim bugün elime geçti (Asus DSL-N17U), arayüzden kontrol ettiğimde Hat değerlerim şu şekilde sizce 75 mbit 'i sağlıklı şekilde alabilirmiyim ? Yada kaça kadar(60-65-70) sağlıklı alabilirim ?

    NETSPEED Mİ ?  TÜRKNET Mİ ? MİLLENİCOM MU ? ADANA BÖLGESİ İÇİN ? GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
  • Hocam şuan snr'niz 16.3 (downstream snr) olarak gözüküyor. Snr 8'in altına düştüğü zaman kopmalar başlar. Hattınıza 75 mbit tanımlandığında snr ne kadar düşer onu söylemek zor (hatta tanımlanan hız arttıkça snr düşer, 8'in altına düştüğü zaman kopmalar başlar.) 75 mbit tanımlandığında 8'in altına düşse bile asus'un snr ayarlama özelliğini kullanarak 9-10 civarına ayarlarsanız 65-70 mbit olarak kullanabilirsiniz gibi gözüküyor. Kısaca netspeed'ten 75 tanımlamalarını isteyin. Kopma yavaşlama vs yaşarsanız modemden halledersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 25 Haziran 2018; 20:56:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende adanada oturuyorum merak ettiğim bir şey var neden superonline tercihleriniz arasında yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcanf44

    Bende adanada oturuyorum merak ettiğim bir şey var neden superonline tercihleriniz arasında yok
    Konunun başında paylaştığım görseldeki kampanyalar çok daha avantajlı geldi , Turkcell Superonline hem çok pahalı hemde 24 Mbps​ veriyorlar , Siz hangi operatör ve tarifeyi kullanıyorsunuz ?
  • Yaklaşık 4 senedir superonline kullanıyorum binanın bodrumuna kutularınıda koymuşlar 4 senedir sadece geçen ay 2 gün ping sorunu yaşadım başka problemim olmadı genel olarak memnunum başka bir şirketin internetini daha kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 24 mps 50gb akk ye 59tl veriyorum. Aslına bakarsak sizin attığınız firmalardaki kampanyalar çok uygun ama o firmalar hakkında bilgim olmadığı ve şuanki internetimden gayet memnun olduğum için superonlineye devam ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musted M kullanıcısına yanıt
    1.damga vergisini aylık odedıgın fatuıranın %sıne gore kesiyorlar 5 ila 15 lira arası değişir.,
    2. yalın 69,9tl telefonlu 59.9+10 tl telefon ucreti.
    3.nakil ettirirsen faturaya 30 TL yazıyorlar.


    yaklasık 1 saattir internetim geldi şuan 85Mpbs leri zorluyor
  • netspeed 200gb akn acaba kalkar mı 2019 'da öngörüleriniz nedir ?
  • Hocam bende Adana'da yaşıyorum , bir içede ikamet ediyorum.
    Benim bulundugum yer ilçe merkezi olamsına rağmen sadece adsl var, oda akşamları sapıtıyor. İnternet konusunda şanssız bölgeyi geçtim, 2017 Nisan ayından bu yana bana 16 mbit interneti artık veremiyorlar.
    Santrala uzakmışım, "arkadaş 1 yıl sorunsuz aldıgım 16 mbit internetli eve ne olduda santrala uzak düşmeye başladı ? " sorusuna cevap veremeyip eveleyip geveliyorlar.

    Şuan Turknet'teyim 8 mbit hıza 65 tl fatura kesmişler.
    İptal faksı yolladım bende. Sizin tavsiye edebileecğiniz servis sağlayıcı var mı ?


    Bu arada aynı modemden bende de var, bir süre sonra patlıyor ısınmadan kayanklandıgını düşünüyorum .Üzerindeki USB'den mi güç almalı yoksa harici adaptor ile mi fan takmalıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 12 Temmuz 2018; 14:7:18 >
  • Arkadaşlar ben de Adana'da oturuyorum. Kablonet 50mbit 250 GB akn li paketi kullanıyorum. Taahhütüm 1 sene önce bitti. Uygun paket bulamadığımdan 1 senedir fahiş fiyata kullanıyorum. Binada kablonet ve superonline fiber altyapısı var. 60-70 TL civarına her şey dahil uygun paket arıyorum. Netspeed'in sitesindeki kampanyalar Turk Telekom kutusu içinmiş acaba superonline hattı için de kampanyası var mı? Vdsl2 filan anlamıyorum. Eve kadar gelip kurup, hazırlayacaklarsa olur öyle elektrikçi filan çağırmam, telefon hattıyla filan da uğraşmak istemiyorum. Fiber en mantıklısı geliyor ama uygun paket bulamadım. Adana'da oturanlardan özellikle tavsiye bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Bende kablonet müşterisiyim.50 mbps 150 gb akn kullanıyorum.Biraz önce müşteri hizmetleri görüştüm ve gerçek sınırsız kampanyası 25 mbps sınırsız akn-kota yok anlaşmaya vardık.80 TL ödeme yapıcağım söylendi.Eğer tv illa olsun demezseniz bu kampanya iyi gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaunterTR kullanıcısına yanıt
    TV kullanmıyorum zaten kablo TV var sadece o da zorunlu diye. Ben taahhütsüz 50mbit 250 GB akn ye 110 TL ödüyorum. Geçen yıl ağustos ayından beri. Tabi direk 110 değildi 90 TL den kademeli arttı. 25 mbit e 80 TL bile fazla geldi bana açıkçası. Beni bir kere aramışlar 50 mbit 500gb kotalı(kota bitince para kesiyor) ya 110 TL demişlerdi galiba. 2 yıl taahhüt isteyince Kabul etmemiştim. 25 mbit sınırsız teklif etseler belki kabul ederdim bilmiyorum. Ama diğer iss'lerde 100mbit 50 akn li alsan zaten 24 e düşüyor. 70 TL civarına veriyorlar paketleri. Yıl sonuna kadar beklesem mi acaba? Kota kalkınca belki güzel bir tarife gelir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Ben mesajınızda kablonet ve superonline altyapısı var yazdığınız için bana uygun gelen kablonetdeki kampanyayı önerdim.Superonline kampanlarında sınırsız 25 mbps 90 TL istiyor.Aknli paketlerinde ise 24 mbps 200 GB AKN 89 TL istiyor.Bu arada superonline altyapısı sayesinde vodafone fiberde alabilirsiniz.Onda da baya uygun paketler mevcut.TT fiber altyapısıda varsa 50 mbps ve 100 mbps birçok aknli paket seçeneği var.Türknet'e de bakabilirsiniz baya müşterisi var sitesinden alıcağınız hızı öğrenebiliyorsunuz.Eğer yüksek bir hız çıkarsa onuda düşünebilirsiniz.Sorusunuza gelicek olursak tabi bekleyip beklememek sizin kararınız ancak ben beklemeyeceğim.Belki 2019 da dediğiniz gibi güzel bir kampanyada yapabilirler tam bir bilinmezlik ne yazıkki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaunterTR -- 26 Ağustos 2018; 16:27:41 >
  • HaunterTR kullanıcısına yanıt
    Şuan 2 seçenek arasında kaldım. Ya sizin gibi kablonet 25 mbit sınırsız 80 TL ye geçeceğim yada Vodafone fibermax kullanacağım.

    50mbps 50 akn ilk sene 55 TL 2.sene 65 TL
    50 mbps 100 akn ilk sene 60 TL 2.sene 70 TL
    100 mbps 100 akn ilk sene 70 TL 2.sene 80 TL
    100 mbps 100 akn 80 tl(1 yıl taahhüt) gibi 4 kampanyası var. Tabi 4 kampanyada da akn yi aşacağım için akn sonrası değerler önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 26 Ağustos 2018; 16:35:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Sizin yazdığınız vodafone paketlerden''100 mbps 100 akn ilk sene 70 TL 2.sene 80 TL''bu paket aslında güzel bir kampanya akn aşım sonrası hızınız 24 mbps'e düşücek.Bu paketin kablonetteki 25 mbps sınırsıza göre artısı 1 sene boyunca 24 mbps sınırsıza 70 TL ödeme yapılacak olması ve bir süre 100 mbps hız almak.Taahhütün 2.senesinde kablonetle aynı hesaba geliyor.Çevrenizde vodafone fiber kullanan varsa onlardan da fikir alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaunterTR -- 26 Ağustos 2018; 16:46:28 >
  • Beyler Beyazevler tarafından ev tuttum sizce İnterneti nereden alayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    bütçen felanda önemli bütçe sıkıntı değilse fiber superonline alabilirsin. Yok bizim gibi fiyat performansa yönelik bir arayıştaysan port sorgulaması yapmalısın ilk önce müşteri hizmetlerini arayarak maks kaç mbit alabildiğini öğren duruma göre seçim yapabilirsin bu şekilde.
  • Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    F/P arayışındayım hocam öğrenciyiz :D netspeed'deb memnun musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum vodafone netteyken (ttnet altyapısı) 50 den aşağı ping göremezdim hız testlerinde, şuanda netspeed 'de (yine ttnet altyapısı) max 10-15 ping görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.